Gata m au sunat dupa ce le am dat mail ..miercuri imi ajunge consola...mi a zis ca pachetul e complet doar ca pe cutie nu scrie one day edition ...denumirea acestui bundle..
Gata m au sunat dupa ce le am dat mail ..miercuri imi ajunge consola...mi a zis ca pachetul e complet doar ca pe cutie nu scrie one day edition ...denumirea acestui bundle..
Consola Xbox One cu Kinect Senzor + 1 LUNA XBOX LIVE GOLD ** PRODUS NOU, SIGILAT, GARANTIE 24 LUNI ** - Okazii (160941291)
da reject la comanda ! am sunat eu acuma pe cei de pe okazii 24 de luni garantie si ei suporta garantie ! magazin amazon pe okazii !
e problema lor ce service au se descurca ! eu am acte de unde am luat daca nu opc pe ei ! stai linistit
m-au asigurat ca ei fac garantia , problema lor cum se descurca !
Felicitari, ai cumparat Consola Xbox One cu Kinect Sen
Produs: Consola Xbox One cu Kinect Senzor + 1 LUNA XBOX LIVE GOLD ** PRODUS NOU, SIGILAT, GARANTIE 24 LUNI **
Scrie clar ca e garantia producatorului..eu unul nu am incredere au 15 produse din toate categoriile...
eu te inteleg ca nu ai incredere dar i-am intrebat : in caz de se strica consola ? au raspuns : trimiteti la noi si ne ocupam mai departe !
---------- Post added 08-09-2014 at 18:26 ----------
Ala de pe okazii nu raspunde dupa ce am licitatat asa ca iau si eu de pe site tau
Eu ti am zis..e un vanzator asta de fapt..nu il poti considera magazin..
---------- Post added 08-09-2014 at 15:37 ----------
Eu am vb azi vu tipa de la gamerland.ro si mi a zis ca in caz de garantie suni la ei si ei trimit curierul sa ia consola
acuma m-au sunat , joi il am .
---------- Post added 10-09-2014 at 11:48 ----------
nerazzurr ti-a venit ?
Bookmarks