Idem si eu ^. 2 perechi de acumulatori de 2400mAh si le schimb la 3 saptamani cu 2-3 ore/zi de joaca.
Idem si eu ^. 2 perechi de acumulatori de 2400mAh si le schimb la 3 saptamani cu 2-3 ore/zi de joaca.
eu folosesc niște Sanyo Eneloop de 2000mAh parca, si ma țin cam o zi (datorită headset-ului).
Dual Charger HAMA 115588 pentru Xbox One este bun de ceva?
Dual Charger HAMA 115588 pentru Xbox One | ALTEX
Daca alimentezi din priza, va incarca cand xbox e inchis.
Daca alimentezi din xbox, nu va incarca cand xbox e inchis.
Eu am dock si imi incarca manetele si cu consola oprita. Folosesc acest dock .
Dual Charger HAMA 115588 - l-am cumparat.
E ok ca si baterie, tine cateva zile de joc (3 controllere, joaca 5 persoane in casa cand apuca - si acum, de sarbatori, au apucat destul de mult).
Nu e foarte stabila baza cand pui controllere la incarcat - daca dai un branci mic la masa uneori se opreste din incarcat.
Dar tinand cont de pret si de faptul ca vine cu doua seturi de baterii e ok.
Salut,
Sunt nou aici pe forum ca postari desi am cont de ceva timp.
Oare oferta de mai jos e cea mai buna la momentul actual in RO?
Consola Xbox One | ALTEX
Se pare ca are adaptor de UK cadou deci presupun ca e varianta de uk a consolei... asta nu ar trebui sa fie o problema pentru Live GOld sau jocuri nu?
Intentionez pt inceput sa imi iau si FIFA15... dar presupun ca il gasesc de comandat si de pe aici mai ieftin decat preturile de magazin sau decat ar costa consola cu jocul la pachet pe alte siteuri.
Mersi de ajutor,
CP
@ciprinho, foarte bun pretul, cred ca cel mai bun din RO, pentru o consola noua, cu garantie. Iar adaptoru nu are nicio treaba, o sa mearga fara probleme pe orice regiune. Dar e cam ciudat ca le dau cu acel adaptor, ca eu tot de la Altex mi-am luat acum 4 luni si are priza normala.
@patrutalex cauta aici pe bazar, ca vei gasi la cineva (imi scapa numele) cu 120 ron pe 12 luni (daca nu ma insel) si este un pret imbatabil.
@ciprinho scapi repede de adaptorul de uk ,te costa 5 ron un cablu pentru alimentare . Jocuri cauta aici,olx,tocmai ,gasesti la preturi foarte bune.Fifa costa cam 150 ron
Oferta ! Au scazut pretul azi. Consola Xbox One (fara Kinect) + Assassin's Creed Bundle (Black Flag & Unity - Cod Voucher) | ALTEX.
Mai eftin cu 100 lei decat concurenta
Oferta buna la Microsoft UK Store, varianta alba cu Sunset Overdrive la 279.99£ aici
Totusi, vine 1700 RON - si trebuie tinut cont de faptul ca Microsoft nu trimite in Romania. Eu cel putin am incercat de pe UK si DE si n-au vrut. Deh, tara bananiera...
P.S. Cred ca totusi puteti apela la RobertDinu daca vreti neaparat.
Bookmarks