In mod normal da, si e impotriva regulamentului competitiei
Pai atunci suntem descalificati cu totii) pentru ca fiecare a adus schimbari fata de echipa cu care s a inscris. Dar florin fi nu intelege ca s a renuntat la regulile astea cu jucatorii . In fine n am cu cine sa ma inteleg
Fight, nu ai cum sa demonstrezi cu ce echipa s-a înscris deoarece nu s-au cerut poze cu echipa + sub,deci fiecare joaca cu ce vrea
.... Și la rezerve nu știu dacă contează/îl ajuta cu ceva dacă are bronze... "script'ul" cred ca tine doar de formă..
Dar nu vad de ce nu ați pune doar gold la sub..
Nu exista fratilor asa ceva script handicap si altele. Cei care isi pun rezerve de bronz pe banca ii baga pentru a avea rating ul mai mic in online seasons deoarece le pica un adversar cu rating asemanator de mic dar acestia avand in teren o echipa cu mult mai buna contrar ratingului . Iar de aici s au ajuns la tot felul de povesti cum ca e handicap ca joaca mai prost echipa . Nimic adevarat, doar motive din cauza pierzaniei . Bafta la jucat !! Si fara povesti horror cu bronze
Ba ce tot va certati aici ? Daca in regulament zice sa folositi gold pai folositi gold daca nu out !
Oricum nu ai cum sa demonstrezi ca tu ai pe banca gold sau bronz....cum vezi?mergi pe incredere in 1 rand...
Avem voie cu ronaldo ?)))
---------- Post added 14-04-2015 at 07:01 ----------
AlexG tu ai disparut ? Esti rapit?
Nu mai am timp sa mai intru sa joc si trebuie sa imi platesc gold.ul si nici pe ala nu am timp)
levxivo - redboy 4-1, redboy-levixo 1-2.
bravo levi, insa fara chip through balls multi s-ar lasa de fifa. si sa stii ca nu vorbeste frustrarea din mine pt ca acesta a fost si motivul pt care m-am inscris cu acest cont fara sanse in fata lui bale, ribery sau aguero
GG
Pa trec si rezultatele maine daca am timp
---------- Post added 14-04-2015 at 12:19 ----------
Nu am timp sa ma duc la banca sa bag bani pe card
Bookmarks