Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 66

Thread: Forza Motorsport 6

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Forza Motorsport 6

    Dupa anuntul oficial, intrucat au aparut primele leak-uri despre Forza Motorsport 6 (probabil la E3 2015 vom afla mai multe), cred ca este timpul pentru un thread dedicat, nu? Pe scurt am aflat ca jocul va rula in 1080p la 60fps, va fi exclusiv Xbox One (poate se va schimba acest lucru si va veni si pe Xbox 360 sau PC, desi ma indoiesc), vom avea peste 450 de masini, curse pe timp de noapte, vreme dinamica, interioare realiste and so on. Ce e interesant e faptul ca se lauda cu "balti super-realiste 3D"... asta mai imi trebuia, sa imi arunce adversarii cu noroi pe ecran

    Pe de alta parte vom avea damage realist, full damage chiar (sorry Driveclub), peste 26 de trasee, iar pentru multiplayer vom avea split screen pt. 2 players iar cursele online se vor desfasura cu 24 de adversari (plus clasicul deja Drivatar, desigur).

    Aveti si primele 3 imagini urcate pe site-ul oficial japonez! Enjoy!
    Attached Images Attached Images forza_motorsport_6_1.jpg forza_motorsport_6_2.jpg forza_motorsport_6_3.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah, sa nu uitam si de cover...
    Attached Images Attached Images forza_motorsport_6_cover.jpg

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un mic documentar (bazat pe primul trailer de announcement):


  4. #4 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Split Screen avem in toate de pana acum. Cel putin 2, 3 si 5 au sigur (4 nu mai stiu sigur daca l-am jucat).

  5. #5 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Are si 4

  6. #6 SP
    Member luciteck's Avatar
    Era de asteptat sa ofere night driving si curse pe ploaie. Mai ales, odata cu aparitia Project Cars, trebuie sa vina cu ceva cel putin la fel de bun pe partea de simulare. Driveclub nici nu intra in discutie, e un gen complet diferit, poate doar la capitolul grafica, dar din ce vad in screenshoturi e cel putin la acelasi nivel.

  7. #7 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    And don't forget MonkY de ultimul zvon: Porsche cars is coming to Forza!

  8. #8 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Totul suna foarte bine. Daca e sa-mi cumpar One, pentru jocul asta as cumpara. Intotdeauna mi-a placut cum se conduc masinile in Forza.

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa nu ratezi Forza Horizon 2 in caz ca iti iei One...

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si daca tot am avut E3 2015, am primit si noi detalii despre Forza Motorsport 6. Enjoy!




  11. #11 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie sa-mi spuna cat ma costa jocul full cu toate masinile si circuitele, altfel eu nu il mai cumpar. Am acum in Forza 5 jumatate din masinile din joc, restul sunt DLC. Sa lase prostiile si sa fie baieti seriosi.

  12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, costa cam la fel ca Driveclub, The Crew & Co. Se pare ca asta e moda... nu vezi ca altii iti imbunatatesc grafica prin DLC-uri?!? Mama ei de treaba...

  13. #13 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt constient de asta, dar nu mai dau bani pe jumatati de jocuri.

  14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, nici chiar asa... eu nu ratez genul asta de jocuri... dupa care, daca mai vine vreun FREE DLC... mai vine vreo oferta speciala la DLC-uri, poate... Altfel, consider ca ala este jocul si gata.

    La unele jocuri oricum nu am cum sa rezist... Nu pot sa spun ca The Witcher 3 este jumatate de joc... sau Fallout 4 o sa fie jumatate de joc. Probabil o sa cumpar DLC-urile fara sa stau sa ma gandesc de 2 ori. La fel si cu Forza Motorsport 6... daca merita si le vreau neaparat... le iau. Doar ca uite, in cazul la FM5, nu am cumparat mai nimic. Mi-a ajuns ce a venit default si ce am primit moka. La fel si la Forza Horizon 2.

    P.S. Eventual din start cumperi varianta cu Season Pass-uri incluse... si stii ca ai luat tot jocul.

  15. #15 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Adica nu mai dau 60EUR pe un joc, ajung sa dau 80-90EUR pe un joc care nici macar nu e Collector's. Fiecare face ce vrea, eu unul sunt scarbit de chestiile astea si nu mai cumpar jocurile de genul. Sa fie sanatosi. Daca scot un Complete Edition sau ceva similar mai discutam, altfel nu mai arunc cu banii.

  16. #16 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    The latest mile marker on the road to Forza Motorsport 6’s launch has arrived: We’ve gone gold! In two weeks, Forza Motorsport 6 will be available to play via early access for owners of the Ultimate Edition. Five days later, Forza 6 will be unleashed to everyone! Before the full game launches, however, fans will have the chance to experience the thrills of Forza Motorsport 6 in the official free demo for the game, which launches on September 1.

  17. #17 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Demo-ul este live!

  18. #18 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg ce s-a intamplat cu seria asta dpdv grafic. Pana acum tindeau spre realism, dar acum parca au dat-o serios in cartoonish. Ceva nu le-a iesit la iluminare si n-au mai incercat sa repare.

    M-am jucat aseara app 1h demo-ul si in mod clar ii zic pas anu asta si daca vreau sa joc ceva in genu asta, ma bag la o tura in FM5. Ce mi-a placut, a fost impactul cu baltoacele. N-am vazut asa ceva pana acum in niciun alt joc

    Intr-adevar, e un mare plus faptul ca acum nu avem doar circuite standard, dar nu cred ca e de ajuns pentru a ma face sa-l cumpar.


  19. #19 SP
    Member luciteck's Avatar
    Credeam ca doar mie mi se pare cam ciudata grafica. Umbrele masinilor si perdeaua de apa de la roti pe ploaie arata dubios (in chase view), desi asfaltul si baltile arata bine, parca plutesc cumva deasupra, nu stiu cum sa zic, in mod clar arata inferior fata de Driveclub in aceleasi conditii, nivelul cu Rio arata cam dubios pe partea de cladiri (para sunt cartoonish cum bine ziceai), animatia la stergatorul de luneta la golful r nu functioneaza decat inainte de start, rotile par ca se invart cam prea mult la plecarea masinii de pe loc (si nu ma refer la plecarea de la start ci la animatia de rolling start de la inceput unde nu porneste masina in "blana"), iar acvaplanarea si impactul ei asupra franarii si directiei e cam exagerat. Noaptea inteleg ca nu se vad stelele din cauza luminilor de pe circuit, insa nici macar luna? E doar un negru deasupra in loc de cer si atat.

    Ca si aspect pozitiv, s-a renuntat la iarba care te franeaza instant din FM5

    Cam dezamagit sincer, si asta o spune un fan al seriei...

  20. #20 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Da, dpdv grafic si mie mi se pare chiar un downgrade fata de Forza 5. Spre exemplu, Praga arata infinit mai bine in 5 fata de traseul din Rio de acum. In celelalte trasee chiar si vegetatia pare mai lifeless, comparand cu Nurburgring-ul jocului anterior. Efectele de ploaie sunt cam rudimentare, singurul lucru care m-a impresionat si pe mine a fost efectul baltilor asupra tractiunii si comportamentului masinii in general. Din pacate o sa-i spun pass.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Forza Motorsport 5 By tudyniuz in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 94 Last Post: 01-05-2015, 10:19
  2. Forza Motorsport 4 By Nash in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 541 Last Post: 28-08-2013, 19:01
  3. Forza Motorsport 3 By Axeaxel in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1181 Last Post: 16-05-2012, 15:28

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts