Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Intrebare cont US sau UK?

1. #1 SP
    Junior Member TDragosh's Avatar

Intrebare cont US sau UK?

Buna ziua ,
    Doresc sa achizitionez in curand un xbox one. Intrebarea mea este cum considerati ca este mai bine, cont live pt US sau UK?
    Tin sa precizez ca lucrez din Romania pt o companie din US si sunt platit in $ pe un card de credit emis in America.
    Exista vreun dezavantaj daca fac cont pe US? E posibil sa am vreo problema daca folosesc cardul ? As putea sa pun la adresa locatia firmei unde lucrez?
    Scuze daca nu postez unde trebuie dar sunt multe informatii pe aici si am cam inceput sa ma pierd in detalii.
    Mai am si alte intrebari dar pentru moment astept raspuns la asta ca sa stiu ce am de facut.
    Multumesc.

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut! Eu in continuare folosesc card de US. De obicei sunt mai multe promotii, sunt preturi mai OK and so on. Daca mai si primesti banii in $, cu atat mai bine pentru tine! So, go for it... it's all good!

3. #3 SP
    Merci pentru reply MonkY

4. #4 SP
    Member Gigi Kent's Avatar
    Si eu sunt tot pe US si platesc cu card emis in Romania. Nu am avut probleme pana acum. Cum zice si MonkY, promotiile sunt OK.

5. #5 SP
    De unde as putea sa imi achizitionez mai ieftin membership pentru 1 an pe US?

6. #6 SP
    Member Gigi Kent's Avatar

7. #7 SP
    Junior Member flaviu.cos's Avatar
    Salutare,

Eu am Xbox One de cateva luni si e setat pe UK. Daca as vrea sa il mut pe US perd ceva subscriptii sau jocuri?
    Merita sa fac switch-ul?

Mersi,
    Flaviu

8. #8 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Tot cont de US am si eu. Tocmai ce am cumarat 12 luni xbox live pentru fratele meu dupa cdkeys. Cel mai mic pret in momentul asta !!

---------- Post added 20-11-2015 at 17:44 ----------

Quote Originally Posted by flaviu.cos View Post
    Salutare,

Eu am Xbox One de cateva luni si e setat pe UK. Daca as vrea sa il mut pe US perd ceva subscriptii sau jocuri?
    Merita sa fac switch-ul?

Mersi,
    Flaviu
    Si eu am avut cont de UK. Am facut switch pe US pentru jocuri. Sunt mai ieftine. Ai grija cand schimbi, daca mai ai bani in contul de UK, nu-i transfera. Pierzi bani. Dar parerea mea este ca se merita

9. #9 SP
    Buna seara ,
    Am mai revnit cu o intrebare. As vrea sa stiu si eu niste situri de incredere pt US de unde pot lua jocuri mai ieftin( mai ales ca vine Black Friday la ei sapt viitoare) si daca stiti pe aici prin romanica de unde pot cumpara un senzor kinect pt one ( un site de incredere). Merci

10. #10 SP
    Junior Member flaviu.cos's Avatar
    Quote Originally Posted by TDragosh View Post
    Buna seara ,
    Am mai revnit cu o intrebare. As vrea sa stiu si eu niste situri de incredere pt US de unde pot lua jocuri mai ieftin( mai ales ca vine Black Friday la ei sapt viitoare) si daca stiti pe aici prin romanica de unde pot cumpara un senzor kinect pt one ( un site de incredere). Merci
    Salut,

Kinect eu am luat de la Altex cu 650 lei. Am gasit si cu 300 pe okazii dar nu am incredere.

Jocuri si gold subscription am luat de pe g2a.com

11. #11 SP
    Merci , stie careva niste situri (care participa la Black Friday) de unde pot lua jocuri pe US?

12. #12 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Jocurile sunt region free

13. #13 SP
    Scuze m-am exprimat gresit , ma refeream la niste situri de incredere care participa la Black Friday-ul american. gen amazon

14. #14 SP
    Hai ca pana la urma am rezolvat-o tot cu Microsoft. Am luat de la ei Gta 5 si Fifa 16 cu 35$ + 3 $ taxa fiecare ... destul de ok...

15. #15 SP
    Schimba adresa, pune New Hampshire și scapi de taxe.

16. #16 SP
    Junior Member icedani's Avatar
    Am si eu o intrebare. Daca metoda mea de plata este Paypal, o pot folosi daca imi fac cont pe US/UK ?
    Cat despre cont facut pe US/UK, exista vreun risc de ban sau altceva?

17. #17 SP
    Nu există riscul de ban.
    Poți sa folosesti paypal,până la urma banii tot de pe card sunt luați (dacă nu ii ai în paypal), dar dacă se face conversia din RON în $/£ pierzi cam 0.20/$ fata de cursul de schimb (paypal are alt curs).

Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

18. #18 SP
    Junior Member adiro84's Avatar
    Daca trec pe US si de exemplu joc Fifa sau alte jocuri multiplayer, ma baga pe serverele din US?

19. #19 SP
    Nu (cel puțin la fifa)

Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

20. #20 SP
    Junior Member mariusart78's Avatar
    Am si eu o intrebare care ma framanta si la care nu am gasit raspunsuri satisfacatoare pe net: Daca am cont pe us si cumpar jocuri pe disc de la Altex, DLC-urile pot fi cumparate de pe us sau trebuie facut cont pe UK? Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks