Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 288

Thread: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One

1. #221 SP
    Junior Member CatalinTwist3R's Avatar
    Probabil au blocat cardurile care nu sunt din US. Un prieten si-a adaugat aseara un card Visa, a cumparat o luna de Gold cu 1$ si apoi cand a incercat sa cumpere Watch Dogs 2 a aparut minunata eroare. Deci se pare ca mai putem folosi cardul doar pentru Gold.

2. #222 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Bros eu platesc in continuare cu cardul Visa dr la BT insa folosindu-l atasat la contul de paypal facut pe US ca tara

3. #223 SP
    @raducucosmin Ai cumparat ceva recent?

4. #224 SP
    Cu 2 minute inainte sa postez. Un dlc pentru Ryse. Tocmai ca sa verific

5. #225 SP
    Atunci esti un norocos, ce sa zic. Eu mi-am pus absolut tot: xbox, windows, store, skype pe US si degeaba...region mismatch

6. #226 SP
    Paypal pe us?

7. #227 SP
    In contul de Paypal am adresa de Romania, dar cand adaug ca modalitate de plata selectez pentru US.

8. #228 SP
    Nu frate. Cont de paypal facut direct pe us ca tara cu adresa de us si card romanesc. Eu l-am facut asa anul trecut pentru Hulu

9. #229 SP
    Mi-am facut un cont de Paypal pe US si primesc aceeasi eroare: please contact Microsoft support

10. #230 SP
    Banuiesc ca nu are rost sa intreb daca adresa de billing din contul de paypal e de US ca si cea din contul MS?

Oricum uite platile facute de mine cu acest cont, cu adresa de billing fake din Bear, Delaware, un nr de tel fictiv de us, card Visa de la BT.
    Attached Images Attached Images screenshot_20170104-215635.png

11. #231 SP
    E aceeasi adresa si la contul de Paypal, si la modalitatea de plata din contul Microsoft, o adresa din New York.

12. #232 SP
    Junior Member Danut Banu's Avatar
    Salutare, de unde pot cumpara card live gold 12 luni pentru xbox one ieftin? Multumesc

13. #233 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Asta ar fi o varianta: 12 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360) - cdkeys.com

Site-ul e de incredere. Am cumparat si eu de la ei in urma cu ceva timp.

14. #234 SP
    Junior Member Danut Banu's Avatar
    Thnks!

15. #235 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Sincer eu prefer G2a.com. Acolo am posibilitatea de a plati pe un gift card de 100$ doar 86$
    https://www.g2a.com/xbox-live-100-usd-card-us.html
    Asta cred ca este cea mai buna varianta. Confirm ca livrarea s-a facut in sub 5minute.

16. #236 SP
    Junior Member Secu86's Avatar
    Stiti cumva unde as putea gasi Red Dead Redemption la cca. 50 lei?
    Nu am preferinte sa fie pe disc sau digital, ci sa nu fie cont.

17. #237 SP
    Junior Member axelsmp's Avatar
    Salut, am schimbat billing address de pe Arizona pe Delaware in speranta ca nu vor mai fi taxe, in continuare sunt taxat cu 8.6% la cumparaturile din Store.

18. #238 SP
    Asa am patit si eu. prima oara cand mi-am facut cont de xbox, am ales Alabama. Nu mi-am dat seama ca o sa fie taxe. Cand am vazut care e treaba am schimbat adresa cu Delaware. Si a functionat din prima.

Dupa ceva timp, intr-o zi cand sa cumpar ceva direct din consola, a aparut un popup care ma punea sa aleg o adresa din cele doua. Am ales Alabama din greseala, si din acel moment orice cumparam era cu taxe. Eu in cont mai aveam si o adresa de Ungaria si una de Canada, de la alte achizitii, mai ales ca MS permite acest lucru.

Dar cu toate ca am schimbat peste tot in contul MS adresa si am pus-o pe cea de Delaware, achizitiile tot aveau taxe.

Pana la urma am contactat supportul MS. Si chiar m-au ajutat.

http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1367414

http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1367418

Supportul m-a ajutat si au anulat, in background, ceea ce aparea acolo ca Default Shipping Address. Dupa asta a aparut iar optiunea de a selecta o adresa din cele doua. Am selectat Delaware si de atunci nu am mai avut probleme.

19. #239 SP
    Junior Member axelsmp's Avatar
    Am citit si rezolvarea problemei tale acum ceva timp, dar personal mi se pare cam aiurea sa le cer celor de la MS sa imi mute adresa de hotel din Arizona pe adresa de hotel din Delaware. Ti-au cerut dovada sau au facut verificari pt adresa pe care le-ai solicitat-o?

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post added 09-01-2017 at 17:13 ----------

Ideea e ca la mine e cam shady sa cer schimbarea adresei deoarece spre deosebire de tine toate achizitiile au fost facute pe Arizona, mai putin FIFA17 la 30$ unde am schimbat adresa inainte sa cumpar dar tot am fost taxat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. #240 SP
    Mie mi-au spus cei de la support ca nu pot reseta nimic si nici nu pot sterge vreun billing profile, altfel ar face-o cu mare placere... Solutiile lor au fost: 1) sa folosesc gift card-uri 2) sa astept cateva zile dupa ce mi-am updatat billing address la cea corecta. Am intrebat totusi daca are importanta din ce tara este cardul de credit, au spus ca nu conteaza atat timp cat a fost salvat la o modalitate de plata pentru US, dar ca mai mult conteaza IP-ul de pe care se face plata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast