Eu sincer mai pe băbește tot ce am înțeles e ca singurul card compatibil e Express pe care scrie EX, în rest nimic.
https://store.nintendo.co.uk/en/nint...-express-cards
Eu sincer mai pe băbește tot ce am înțeles e ca singurul card compatibil e Express pe care scrie EX, în rest nimic.
https://store.nintendo.co.uk/en/nint...-express-cards
Switch 2 e compatibil doar cu microSD Express, asa ca alte tipuri de carduri nu vor functiona.
Nu gasesti multe pe piata acum pentru ca sunt lansate de curand, iar multa lume deja le-a cumparat in anticiparea noului Switch.
Eu recomand sa astepti 2-3 luni dupa lansare si cu siguranta vei gasi la un pret mai decent, chiar si comparativ cu cele brand-uite Nintendo.
Cea mai naspa situatie e ca unele jocuri care vin pe card, au pe acesta doar un key de acces pt download. Problema este ca la unii precum Capcom si al lor Street fighter 6, Key card-ul contine un key de download doar pt versiunea standard. Pt premium/ultimate (singura disponibila) ai un un cod in cutie separat! Te doare capul ! Daca-l activezi si-l revinzi, respectivul cumparator va avea doar editia standard intr-o cutie de Ultimate ed.
Nu e nimic deosebit față de jocurile pe PlayStation sau Xbox. Codurile pentru DLC au fost mereu extra. Nu cred că am întâlnit joc pe PlayStation care să aibă absolut tot conținutul inclus fără cod separat pentru DLC.
CP2077 Ultimate, vine complet inclus pe card . Nu ai nevoie de download, de extra DLC key tiparit si mai ales de spatiu . Este rulat direct de pe card. Mai rar in ziua de azi .
Leon the ...bolshoi ! Very big and very bright ! (9:25) . Sunt curios in Romanica, cine va fi primul detinator de sw2 .
First Setup and Menu
https://www.youtube.com/watch?v=Y49k...80%D0%B0%C2%BB
Major media outlets will not have Nintendo Switch 2 reviews at launch | The Game Business
Cam aiurea, dar nu cred ca avem motive de ingrijorare. Probabil au stiut ca multa lume va avea acces la consola inainte de day-one si au ales sa nu dea acces nimanui. Prevad ca vor avea probleme cu serverele cand cateva milioane de utilizatori vor descarca update-ul si Mario Kart in acelasi timpSome media have even been warned they will not have their machine until launch day. Nintendo has told journalists that this is due to the requirement of a significant day one patch.“It’s really frustrating,” said one editor. “We will need to cover Switch 2 while also working across Summer Game Fest. How are we supposed to do that?”
Another added: “Anyone who can get hold of a console early from a dodgy retailer will have a head start in terms of coverage. I know the console will be sold out at launch, but what about all the other games?”.
Eu cred ca au ceva surpriza, cel putin sper, e ceva in acel update ce nu vor sa se afle inainte, altfel nu imi explic miscarea asta.Surpriza poate fi rea sau buna.
Creator’s Voice Special Edition – Nintendo Switch 2’s Custom Processor
---------- Post added 04-06-2025 at 07:12 ----------
Nintendo Warns Switch 2 Owners Not to Peel Off the Screen's Protective Film - IGN
In other words, the adhesive film is intended to make your Switch 2 screen shatter proof, if the worst should happen. Removing it risks the screen's glass spreading, should it ever be splintered.
So, when unwrapping your Switch 2 and unboxing it later this week, be careful not to unwrap the device a little too much.
Mie asta mi se pare super stupid, pentru ca eu urasc "screen protectors", in special pe touch screens. Din ce inteleg eu de acolo, duce mai mult spre protectia pe care o au telefoanele pliabile, la care daca ai scos folia aceea, aleluia. And that kinda sucks... Sper totusi ca e doar o folie clasica, pe care sa o putem inlocui/scoate fara probleme.
1. Se simte premium, greut si subtire. (fata de caramida de Steam deck, nu mai zic!)
2. Magnetii, chiar tin bine.
3. Vibratiile sunt mult mai bune.
4. Puterea consolei se cunoaste imediat, atat la stocare cat si performanta grafica.
5. Charger-ul este calitativ si are cablul detasabil.
6. De cum o aprinzi iti dai seama ca ai de a face cu un LCD si... LCD-ul nu-i OLED!![]()
Integrarea camerei in jocuri pare foarte amuzanta, chiar daca nu parea mare lucru cand au anuntat-o:
Bookmarks