Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9
Results 161 to 168 of 168

Thread: Clubul Nintendo Switch 2

1. #161 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    Știe cineva care e situația cu cardurile micro SD pt. Nintendo Switch 2? Mi se pare foarte confuză situația. Deci am văzut că oficial se recomandă Card Micro SDXC "Express" cu clasă de viteză 10, UHS 3 și viteză video V30. Mai e și ceva A1 inscripționat pe card. Am văzut că doar Gamers.ro are momentan card cu brand Nintendo "Mario" de 256GB la 280+ lei. Restul din retail au denumiri "Ultra", "Evo Plus" sau "Extreme" în loc de "Express". Prețul variază dar sunt cam sub cel menționat mai sus de la Gamers.ro

Se pot folosi cardurile vândute de eMag sau alți furnizori care nu au denumirea "Express" dar au aceleași viteze U, A, V și ce mai e acolo? Urmează să apară aceste carduri "speciale" pentru Nintendo Switch 2 sau deja suntem în deficit ca pe vremea pandemiei?
    Eu sincer mai pe băbește tot ce am înțeles e ca singurul card compatibil e Express pe care scrie EX, în rest nimic.
    https://store.nintendo.co.uk/en/nint...-express-cards

2. #162 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Switch 2 e compatibil doar cu microSD Express, asa ca alte tipuri de carduri nu vor functiona.
    Nu gasesti multe pe piata acum pentru ca sunt lansate de curand, iar multa lume deja le-a cumparat in anticiparea noului Switch.
    Eu recomand sa astepti 2-3 luni dupa lansare si cu siguranta vei gasi la un pret mai decent, chiar si comparativ cu cele brand-uite Nintendo.

3. #163 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Cea mai naspa situatie e ca unele jocuri care vin pe card, au pe acesta doar un key de acces pt download. Problema este ca la unii precum Capcom si al lor Street fighter 6, Key card-ul contine un key de download doar pt versiunea standard. Pt premium/ultimate (singura disponibila) ai un un cod in cutie separat! Te doare capul ! Daca-l activezi si-l revinzi, respectivul cumparator va avea doar editia standard intr-o cutie de Ultimate ed.

4. #164 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Nu e nimic deosebit față de jocurile pe PlayStation sau Xbox. Codurile pentru DLC au fost mereu extra. Nu cred că am întâlnit joc pe PlayStation care să aibă absolut tot conținutul inclus fără cod separat pentru DLC.

5. #165 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    CP2077 Ultimate, vine complet inclus pe card . Nu ai nevoie de download, de extra DLC key tiparit si mai ales de spatiu . Este rulat direct de pe card. Mai rar in ziua de azi .

6. #166 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Primul unboxing, foarte profesional

7. #167 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Leon the ...bolshoi ! Very big and very bright ! (9:25) . Sunt curios in Romanica, cine va fi primul detinator de sw2 .

8. #168 SP
    Member VictusG's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 9 FirstFirst ... 7 8 9