Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast
Results 181 to 200 of 209

Thread: Clubul Nintendo Switch 2

1. #181 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Era frumos sa se organizeze si la noi un eveniment de lansare, cat de mic, dar banuiesc ca trebuia cerut acordul celor de la CD Media (ceea ce sunt convins ca s-ar fi dat fara probleme) si putina implicare a unuia dintre marii retalieri, ceea ce ar fi insemnat sa le pese de comunitate.
    In Polonia si in Cehia s-a putut... aici la 'lasa-ma sa te las' e important doar sa ne ia banii... noi facem evenimente de promovare la Beach Please!
    Attached Images Attached Images polonia.jpg cehia.jpg

2. #182 SP
    Manager paul's Avatar
    Da, pacat. Din ce-mi dau seama Nintendo a prins la noi, ceva prin Bucuresti se putea face macar.

Vreme numai buna de camping pentru o lansare in iunie.

3. #183 SP
    M-as arata cu degetul inclusiv pe mine pentru comentarii dar lipsa de implicare... ca daca stau mai bine sa ma gandesc, ne puteam aduna si noi 30 de oameni ca aia din poza si probabil ca daca solicitam preluarea precomenzilor din magazin si ne coordonam putin, vorbeam cu ATX-MG, ne umflau si noua 15 baloane rosii si faceam niste poze...

Nu stiu ce ne lipseste ca si comunitate, me included, cred ca suntem pasionati dar prea comozi, ne lipseste initiativa si avem nevoie sa ne urneasca cineva.
    Ma imbolnavesc cand vad ca taranii astia din Europa centrala (trust me, they are plenty) sunt atat de angrenati si activi in industria asta si la noi ma cert in continuare cu toti cretinii de parinti la scoala care considera ca jocurile sunt un flagel, dar ii lasa la youtube cate 5 ore...

4. #184 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Nu e doar Nintendo, nu s-au mai făcut lansări la noi nici pentru jocuri și nici pentru hardware de mult.

5. #185 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    De ce s-ar obosi vreun retailer de la noi sa faca evenimente cand romanii arunca cu banii oricum? E mai ieftin Switch-ul asta cu 150 de lei pe Amazon.de, are livrare gratuita, vine in cutie sigilata (cine stie, cunoaste ), si tot de la Emag/Altex l-au cumparat majoritatea. Pana si aici pe forum unde suntem mai cunoscatori sunt convins ca trei sferturi din oameni au platit taxa de fraier de dezinformat la Emag in loc sa ia de pe Amazon.

6. #186 SP
    Cred ca pentru PlayStation 5 ar fi facut Media Galaxy ca la PlayStation 4 au facut, dar s-a lansat in perioada aia nenorocita de pandemie...

7. #187 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Bayonetta 3 ruleaza in 60FPS constant . Inca un joc de rejucat .
    Daca nu il blocau pe consola aveai de mult 60 de FPS, mi se pare o prostie sa blochezi Bayonetta 2 si 3 pe Wii U si Switch.
    O lansare neinteresanta, mai vorbim poate cand iese Switch 2 OLED.

Mie nu mi se pare in regula sa nu ai un review inainte de lansarea unui produs.

8. #188 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu cunosc oamenii care s-au ocupat de lansările de jocuri până prin 2018. Unul dintre ei mi-a spus că nu mai există interesul din partea retailer-ilor de la noi. Ultimul eveniment organizat de el a fost lansarea MK 11, când s-a organizat un concurs. Încă mai am tricoul câștigat atunci.

9. #189 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Daca nu il blocau pe consola aveai de mult 60 de FPS, mi se pare o prostie sa blochezi Bayonetta 2 si 3 pe Wii U si Switch.
    Bayonetta 2 & 3 nu ar fi existat fara Nintendo, deci as spune ca e dreptul lor sa le faca exclusive. Nu e ca si cum se lucra deja la jocuri si i-au platit pe Platinum ca sa nu le puna pe alte platforme.

O lansare neinteresanta, mai vorbim poate cand iese Switch 2 OLED.
    Am jucat doar o ora, dar pot spune ca Mario Kart World e "killer app". Asa tare m-a prins ca am jucat doar portabil, am uitat sa-l conectez la TV . Muzica in mod special e incredibil de buna, neaparat trebuie jucat cu casti.
    Deja mai am pe lista sa termin TOTK, Bayonetta 3, Metroid Dread si in scurt timp va aparea si Donkey Kong Bananza .
    Nu cred ca am mai avut o lansare de consola cu asa multe jocuri pe care vreau sa le (re)joc.

10. #190 SP
    Member dtancu's Avatar

Clubul Nintendo Switch 2

Zelda windwaker
    In alta ordine de idei, ecranul mi se pare foarte reflectiv…
    Si o chestie ciudată: daca ai memory card inserat, îți descarcă by default totul pe el, nu în memoria internă.
    Nu ai opțiune de schimbat locația de download, trebuie fie să le muți manual ulterior în memoria internă fie să scoți cardul înainte să faci download.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #191 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu nu-s deloc fan Switch, dar mă bucur sincer că vă place și am citit ce ați postat aici cu plăcere. Mă bucur că ecranul e bun. Digital Foundry spunea ieri că sunt curioși cum se va comporta Switch 2 care folosește un chipset puțin cam vechi pentru 2025, cu frecvențe cam joase și că toate acele zvonuri legate de Switch Pro erau de fapt legate de Switch 2.

Ca fapt divers, există un zvon conform căruia Microsoft ar fi renunțat la Xbox portabil deocamdată. Sper să n-o facă și Sony.

Ca alt fapt divers, i-am vorbit de Steam Deck unui coleg care mi-a spus înainte să-l vadă că nu e interesat. Când i l-am pus în mână i s-a luminat toată fața. Portabilele sunt suficient de puternice acum și au ecrane bune. Cu siguranță va urma un Switch 2 OLED dacă Nintendo nu se lasă pe-o ureche.

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Bayonetta 2 & 3 nu ar fi existat fara Nintendo, deci as spune ca e dreptul lor sa le faca exclusive. Nu e ca si cum se lucra deja la jocuri si i-au platit pe Platinum ca sa nu le puna pe alte platforme.
    Nici The Last of Us sau God of War nu are fi existat fara Sony dar asta nu inseamna ca e bine sa le tii blocate pe Playstation.
    Suntem in 2025 ! Am 4 console PS3, PS5, XSX, Wii U si un PC, sunt impotriva blocarii jocurilor pe o anumita platforma fie ca sunt first party sau third party.

O sa iasa garantat Switch 2 OLED doar ca vor mai multi banii si sa faca cumparatorii de Switch 2 sa mai cumpere inca una.

13. #193 SP
    Member VictusG's Avatar
    Nici The Last of Us sau God of War nu are fi existat fara Sony dar asta nu inseamna ca e bine sa le tii blocate pe Playstation.
    Suntem in 2025 ! Am 4 console PS3, PS5, XSX, Wii U si un PC, sunt impotriva blocarii jocurilor pe o anumita platforma fie ca sunt first party sau third party.

O sa iasa garantat Switch 2 OLED doar ca vor mai multi banii si sa faca cumparatorii de Switch 2 sa mai cumpere inca una.
    Stim toti ca o sa faca si versiunea OLED, stim toti ca o sa cumparam versiunea OLED, nu mai tot fii atata hater de Nintendo ������
    Asa cum altii au cumparat Ps5 Pro pentru mici îmbunătățiri…. Si PS5 Slim, atatea versiuni si lumea tot a cumparat
    Cum a spus si celalalt coleg ca ne bucuram ca copii ca iasa Switch-ul, ca doamne nu e leacul la Sida, pai uite ca mie deocamdata nu imi trebuie leacul la Sida(ma refer strict pentru mine personal)ci Switch-ul.

14. #194 SP
    Manager paul's Avatar
    Switch 2 display HDR review:
    0:00 Intro - HDR Is Not Good
    0:40 Max Peak Brightness is bad
    1:25 HDR is just bad on the Display
    1:40 LCD Screen has lifted Blacks
    2:11 Summary Switch 2 Display
    3:07 HDR in Docking Mode
    4:18 HDR Games Tested in Docking Mode
    9:53 Outro - Please like , share and subscribe

15. #195 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    400 nits peak brightness la un display LCD... e tragic. Mi s-a parut suspicios cand au aparut unii dupa previews sa zica despre acest minunat display ca are culori mai bune decat un OLED (???), si imi pare rau ca am avut dreptate sa presupun ca sunt platiti de Nintendo. Are LG B8 peak brightness mai mare si e un TV cu OLED entry level vechi de 7 ani. Deep down chiar speram ca desi nu au pus OLED pe consola, macar au folosit un LCD bun, daca tot au dublat preturile.

16. #196 SP
    Member dtancu's Avatar
    Problema și mai mare e ca pe TV reglajul de HDR e ****ed-up. Acolo nu e problema de brightness ci de culori, le spălăcește rău indiferent cum ai seta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. #197 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe lângă ecranul (care e decent dar nu are nicio treabă cu Switch OLED - negrul e de fapt gri), pe mine mă dezamăgesc 2 chestii: 1. Bateria, care scade într-un ritm bizar de rapid (m-am uitat 5 min prin shop și descărcat un joc, și s-au și dus 10%). 2. Speakerele de pe Switch 2 sunt o mizerie. La volum maxim, se aud cam de 2-3x mai slab decât la un amărât de smartphone. Sunt atât de weak încât pe la 50% nu se aude mai nimic. Oi avea eu o unitate troznita? La voi cum e?

18. #198 SP
    Bateria intr-adevar se duce destul de repede - am jucat Mario Kart online cu luminozitate la maxim si aproape 50% s-a dus intr-o ora. Dar multiplayer-ul ruleaza incredibil de fluid, chiar si cu 24 de jucatori pe ecran. Nu am observat nicio urma de lag si e mult mai haotic decat in modul single-player, hapticurile mergand aproape constant . Apoi am redus un pic din luminozitate si am jucat single-player cam o ora folosind 30% din baterie. Apoi am jucat un pic de Star of Providence (2D Pixel Art game) si bateria a pierdut cam 10% in 30 minute, deci conteaza mult ce fel de joc joci.
    Speak-erele mi se par decente, nu sunt cele mai tari dar se aud destul de clar.
    Sony nu-si pun jocurile pe PC din bunatatea inimii lor. Fac asta pentru a face un ban in plus si a atrage utilizatori noi pe PlayStation care doresc sa joace sequel-urilor jocurilor mai devreme, concurand cu PC-ul. Nintendo sunt lideri pe piata in nisa lor, primul Switch vanzand 151 milioane de unitati, asa ca nu are sens sa renunte la exclusivitate pentru jocurile produse de ei.

19. #199 SP
    Eu inteleg ca va place Nintendo si Switch 2 dar nu inteleg ce e cu PR-ul asta gratuit pe care il faceti.
    Uneori am impresia ca vorbesc cu un reprezentant Nintendo pe forum.

Chiar crezi ca ma incalzeste pe mine cu ceva ca sunt "lideri pe piata in nisa lor"?
    Mie imi plac jocurile dar nu agreez politicile astea anticonsumator indiferent cine le practica Sony, Nintendo, Mircosoft etc.

Au blocat review-urile ca lumea sa nu vada ca ecranul e praf, bateria e slaba, HDR-ul nefunctional.
    Daca tot au pus ecran LCD ma asteptam sa vina cu unul de top gen ce folosea Apple inainte sa treaca la OLED.

20. #200 SP
    Cunoscand istoria gaming-ului poti sa vezi ca toate marile companii au crescut in mare parte datorita exclusivelor, chiar daca noua nu ne place. Daca Nintendo si-ar pune exclusivele pe celelalte platforme cu siguranta ar pierde multi utilizatori si mare parte din profitul lor si nu ar fi interesati sa produca jocuri la fel de bune ca pana acum.
    Ecranul nu e praf, mie-mi place foarte mult cum arata jocurile pe el si e o imbunatatire foarte mare fata de primul Switch; Bateria au confirmat demult ca dureaza intre 2-6.5 ore, si HDR-ul nu pare grozav dar nu stiu cine a cumparat consola asta ca sa se astepte la cel mai bun HDR de pe piata . 95% dintre cei care cumpara ( nu minoritatea vocala care se plange ) habar nu au ce e ala OLED sau HDR dar daca Nintendo ar fi pus un OLED si consola ar fi costat cu 100 euro mai mult atunci cu siguranta ar fi fost si mai multe plansete.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 11 FirstFirst ... 8 9 10 11 LastLast