Pai jocurile Nintendo nu au DLC-uri? Eu asa stiu...![]()
Gresit. Cred ca Super Smash Bros. Ultimate bate orice record, cu peste 50 de DLC-uri (apar 67 in store, dar 2 cred ca-s pack-uri)...
Pana si Zelda are Expansion Pass, DLC packs, etc... Desigur, toate pe bani. Diferenta e ca fata de alti developeri, Nintendo nu a taiat din jocul principal, ca sa lase loc de DLC-uri... ci acelea vin daca vrei tu neaparat ceva extra. Si aici ne gandim la Ubisoft, EA & Co...
Pai da, exact. D-aia ziceam si eu asta, pt ca stiu ca la Zelda botw luasem season pass. Si ma astept ca si Mario Kart World sa aibe ceva personaje blocate in spatele paywall, adaugate in timp.
Eu ma refeream la ce ai zis tu aici:
Ce discutam noi aici e mai mult pentru cei indecisi - clar nu pentru cei care au facut precomanda sau luat day 1.
Nu cred ca vrea nimeni sa schimbe parerea cuiva caruia ii place consola si sa devina hater.
Si la urma urmei, nici nu conteaza parerea altora, cat timp tu esti multumit de produsul lansat/achizitionat.
Din cei care l-au luat deja, consider ca fiecare stie daca a meritat/merita sau nu, daca ii va face retur sau nu, daca sunt sau nu probleme, samd.
Problema e ca acel "hate peste tot", este in mare parte de la cei care au luat consola si jocurile si sunt nemultumiti de diverse aspecte.
Mi se pare că aici vb. de o bulă, similar cu Papilion care îndeamnă o mână de oameni să schimbe industria. Exemplul perfect era stirea de acum câteva zile în care unul a arătat poza că avea bateria umflată la noul lui Switch 2. Cei din media au luat știre cu "Switch 2 is already having users report swollen batteries". Da vor fi probleme cu consola, nu pentru toți, dar cele cu probleme vor capta mai multă atenție. Da, unii și-au cumpărat day1 să vadă care e faza și poate nu le place sau extrag doar un video de "why I'm returning my switch 2 after xy days".
Dar pe de altă parte sunt mulți înafara bulei de mai sus care sunt mulțumiți se bucură de consolă și nu zic nimic pe social media. Pur și simplu nu intră în cercul ăsta vicios de "ce e bine sau rău". Totodată, pe subreddit-ul de Nintendo sunt postări zilnice care zic că "nu am avut Nintendo dar Switch 2 îmi place". Din asta nu se extrage nimic că nu e hate? Oricum rezultatele deja se văd, vânzări record și sunt sigur că vor urma și jocurile. Apropo asta cu xbox și ps au așteptat pe nintendo să facă primul pas mi se pare e că e doar aruncatul responsabilității. Știm cu toți care avem mai mult de 5 ani experiență cu industria jocurilor e că Sony a făcut $70 baseline cu PS5 că erau pe calul mare după succesul PS4, normal generația asta au tăcut că de abia au jocuri care să justifice acel preț. Xbox deja a anunțat The Outer Worlds 2 ca $80 și e normal, vor ca Gamepass să fie și mai utilizat și pe mine m-au convins. Mai bine 40 lei lunar decât 400 lei pe un singur joc.
Fac profit si din hardware, merchandise nu doar din jocuri.
Crezi ca nu faceau profit cu Zelda Breath of The Wild la 60 de euro? Mai ales ca acum 80% din vanzari sunt digitale si iau 100% din bani?
E lacomie pur si simplu. Eu din cate stiu la toate produsele vechi scade pretul exceptia e daca sunt editie limitata, au ceva special.
Nu ai cum sa justifici pretul de 80 de euro pentru Zelda Breath of The Wild, joc care a fost dezvoltat acum 8 ani pentru Wii U, Switch iar acum au venit cu un mic update pentru Switch 2.
Voi aveți vreo problemă cu butoanele L sau R de pe joycons ?
La mine L este normal dar R pare ca are cursă foarte scurtă și pare chinezărie ieftină (nu ca n-ar fi) față de L.
Re: legat de jocuri: Mario kart e super fun dar foooarte scump, extrem de scump ptr ce oferă, l-am terminat în 10 ore cred.
Sincer ma așteptam să fie Forza Horizon cu Mario, nu un Mario kart 8 cu free roam separat.
Nu știu, eu sunt la primul Nintendo dar simt ca plătesc bani grei ptr jocuri de telefon so far.
Am luat Fast Fusion care are spre exemplu un preț foarte corect pentru un asemenea joc.
Bookmarks