Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 189

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #81 SP
    Junior Member iIronLord0's Avatar
    Ah, inteleg. E foarte posibil ca data care apare acum pe site sa fie aplicata pentru comenzile plasate de acum inainte. Eu unul am plasat comanda la cateva ore dupa ce a fost listata consola la Altex, dar nu tin minte sa fi aparut o data estimativa de livrare. In orice caz, ca e joi sau ca e vineri, acelasi lucru.

2. #82 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Mulțumesc frumos
    Too bad for Hitman, cred ca o să îl i-au digital.
    Cyberpunk comandat la gamers, acum să sperăm ca ajunge si consola de la eMag, ca am dat plată la ridicarea, tare mi e ca o sa mi.o anuleze
    A aparut si la jocurinoi: Joc Cyberpunk 2077 pentru Nintendo Switch 2.

3. #83 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Până la urmă am anulat precomada la Gamers și ambfacut un pachet de Cyberpunk si Hitman ( keycard) de la Jocurinoi. In livrare estimată vad că îmi spun data de 3 iunie .
    Pus achiziționat la 150 Hogwarts Legacy fizic la care se adaugă ubgrade de 10 euro din store pentru versiunea switch 2 , care fizic va fii tot keycard plus ca va costa 260 . O mișcare surprinzătoare din partea celor de la WB.

4. #84 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Până la urmă am anulat precomada la Gamers și ambfacut un pachet de Cyberpunk si Hitman ( keycard) de la Jocurinoi. In livrare estimată vad că îmi spun data de 3 iunie .
    Pus achiziționat la 150 Hogwarts Legacy fizic la care se adaugă ubgrade de 10 euro din store pentru versiunea switch 2 , care fizic va fii tot keycard plus ca va costa 260 . O mișcare surprinzătoare din partea celor de la WB.
    Au bagat CP2077 si pe emag la 369ron. Inca nu sunt decis intre CP si DK

5. #85 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Hogwarts Legacy upgrade digital/fizic pentru 10€. Ei susțin ca nu este un upscale ci un proiect nou cu assets from ps5. In poză aveți pașii disponibil pentru upgrade. Enjoy
    Attached Images Attached Images screenshot_20250517-144713.chrome.png

6. #86 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    Salutare,

In afara de switch2, Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Wheel Pair si Nintendo Switch 2 Husa și Protecție pentru Ecran ce alte accesori credeti ca e un must-have si ati mai precomandat?

Eu ma mai gandeam si la Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Charging Grip?

Multumesc

7. #87 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Creator View Post
    Salutare,

In afara de switch2, Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Wheel Pair si Nintendo Switch 2 Husa și Protecție pentru Ecran ce alte accesori credeti ca e un must-have si ati mai precomandat?

Eu ma mai gandeam si la Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Charging Grip?

Multumesc
    Must have cel putin pentru mine si muuulti alții, e Pro Controller-ul.

8. #88 SP
    Pro controller-ul e bun cand il conectezi la televizor switch-ul nu?

9. #89 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Creator View Post
    Pro controller-ul e bun cand il conectezi la televizor switch-ul nu?
    Da, eu mai mult mă joc docked, deși am si Charging Grip la Switch, am preferat si am cumparat un Pro Controller, iar acuma am făcut precomanda la Pro Controller 2.

10. #90 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Inainte sa cumparati multe acesorii, sa tineti cont ca Joy-Con-urile si Pro Controller-ul de Switch 1 sunt compatibile cu Switch 2 .
    Singurul dezavantaj e ca JoyCon-urile de Switch 1 nu se pot incarca la Switch 2.

11. #91 SP
    Din pacate sau fericire nu am switch 1, fratele meu il are eu de anul trecut astept switch 2 Deci din cate am inteles daca iau Pro Controller nu o sa am nevoie de Charging grip? sau sunt chestii separate si e bine sa le am pe ambele?

12. #92 SP
    Depinde de preferintele si nevoile tale. Charging grip-ul nu ajuta foarte mult fata de cel normal, pentru ca forma controller-ului e aceeasi. Pro Controller-ul in schimb e mult mai comfortabil dar depinde cat de mult folosesti consola in TV Mode si ce fel de jocuri joci. Eu nu am folosit Pro Controller-ul de Switch 1 foarte mult.
    Eu as cumpara inca o pereche de Joy Cons ca sa ma asigur ca tot timpul am o pereche incarcata in cazul in care cealalta pereche se descarca si le-as putea folosi atunci cand joc party games cu mai multi oameni (jocuri ca Mario Kart, Mario Party, Mario Wonder, Smash etc.).

13. #93 SP
    Junior Member Thclaw's Avatar
    Pentru cine are comanda la Altex, s-a schimbat ceva la voi ? La mine tot "Comanda inregistrata" e statusul. Astept sa vad cand incep sa se miste.

14. #94 SP
    Member VictusG's Avatar
    Si la eMAG e la fel, probabi de maine incep sa se miste. Afara am vazut ca la multi au ajung consolele deja, ma mir.

15. #95 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by Thclaw View Post
    Pentru cine are comanda la Altex, s-a schimbat ceva la voi ? La mine tot "Comanda inregistrata" e statusul. Astept sa vad cand incep sa se miste.
    Salut! De maine ar trebui sa se miste lucrurile.

16. #96 SP
    @ATX-MG - am intrebat si pe celalalt thread, nu stiu daca ai observat: consolele vor fi expediate ca sa ajunga pe Joi, sau doar pe Vineri?

17. #97 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    @ATX-MG - am intrebat si pe celalalt thread, nu stiu daca ai observat: consolele vor fi expediate ca sa ajunga pe Joi, sau doar pe Vineri?
    Salut! Le vom expedia astfel incat sa ajunga Joi la voi.

18. #98 SP
    Super, multumesc pentru confirmare.

19. #99 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Emag-ul oricum sunt varza la precomenzi. Ai precomanda plasata si achitata, produsul este in stoc dar ei tot nu expediaza. Mi-au facut asa ultima data cu PS5 Pro-ul. Daca nu aveam un voucher nefolosit, tot de la Altex luam si eu.

20. #100 SP
    Pe emag scrie: livrare incepand cu 5 iunie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast