Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 188

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #121 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Dap! iar versiunea standard vad ca este vanduta doar de catre tert. Ei nu mai au.

2. #122 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by iIronLord0 View Post
    Emag in continuare are mesajul "Comanda pana la 18:00: livrare maine" pentru bundle.
    Pai probabil el e din Bucuresti si de aceea avea livrare astazi, iar pentru noi, restul, o sa fie maine livrarea.

3. #123 SP
    Junior Member iIronLord0's Avatar
    Foarte posibil. Am plasat acum o comanda doar pentru bundle si mi a fost confirmata ca va fi livrata maine incepand cu ora 8 dimineata. Am o alta comanda la EMAG pentru Bundle + Husa + Controller Pro, dar acolo nu am primit inca estimat pentru livrare, foarte posibil din cauza husei si a controller ului.

4. #124 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    am primit notificare de la emag ca o sa ajunga comanda maine la 08:00 la easybox. La jocuri nimic vreau macar cyberpunk sa ajunga..

5. #125 SP
    Junior Member cartopai's Avatar
    Am comandat si eu bundle azi la 8 dimineata cu ridicare din showroom emag in Bucuresti.
    Inainte de a plasa comanda imi ziceau ridicare azi dupa ora 19. Dupa ce au luat banii m-au informat ca ridicarea e maine intre 9 si 21

6. #126 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Consola oricum nu poate rula jocuri fara update-ul initial, care se lanseaza doar maine .

7. #127 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Da, e un pic chiar mult să ai pretenții pe azi. Noroc dacă se țin de data oficială, mai nou văd că și ăla e lux.

8. #128 SP
    Junior Member Thclaw's Avatar
    La Altex inca nimic la mine. Sper totusi sa se updateze soon. Am facut comanda in prima ora dupa ce s-a pus la vanzare.

9. #129 SP
    Member VictusG's Avatar
    Altex a spus aici pe forum ca se trimit azi ca sa ajunga maine la clienti. Mai aveti rabdare pana pe la ora 16-17. Ar fi culmea sa onoreze comenzile pentru cei care comand astazi sa le ajunga maine si sa nu onoreze precomenzile, eu zic ca maine o sa avem toti consolele si de la Altex si de la Emag

10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La mine pe eMag s-a emis deja factura (si asta de obicei nu se intampla daca nu se livreaza), iar la livrare apare "Incepand de maine".

11. #131 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    gata am anulat accesoriile de pe gamers si le-am comandat pe emag cu livrare maine la 8. Mi-au confirmat acum si jocurile pe emag ca ajung tot maine la 8

12. #132 SP
    Member VictusG's Avatar
    Ce v-ati mai comandat? Eu de exemplu am comandat Bundle-ul cu Mario Kart + Pro Controller 2(desi am si primul) plus husa si protectie, deocamdata jocuri nimica, pentru ca sincer incep cu Zeldele BOTW, TOTK, Link's Awaikening si Echoes of Wisdom care nu am mai jucat din cauza ca scadeau grav frames-urile sub 30, acuma sper sa fie tot 60 cum au spus.

LE: La emag s-a schimbat statusul si zice ca e pregatita pentru livrare.

LE2: Am primit confirmarea ca a fost predata curierului.

13. #133 SP
    Doar husa si protectie de ecran, voi folosi Pro Controller-ul de la primul Switch. Dintre jocuri voi continua TOTK si poate voi rejuca Super Mario Odyssey - am aflat ca si acesta va primi un update.

14. #134 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Screen protector, carcasa si husa dupa Temu (20ron,fiecare). Vreau si eu Pro controller-ul. Nu ma regasesc in utilizarea detasata a joycon-urilor. Vreau sa conectez consola in dock cu tot cu carcasa, pe urma sa-l iau si sa plec. Carcasa aia care se ingalbeneste este provizorie.
    Attached Images Attached Images img_3314.jpg

15. #135 SP
    A cumparat cineva KILLSWITCH-ul de la dbrand? Ma batea gandul sa-l iau dar as vrea sa aud niste pareri inainte.

16. #136 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    A cumparat cineva KILLSWITCH-ul de la dbrand? Ma batea gandul sa-l iau dar as vrea sa aud niste pareri inainte.
    Mie mi-a placut "Force Field 2" de la Genki. Sunt tot la fel de premium ca si Dbrand

https://www.genkithings.com/products...ld-2-pre-order

17. #137 SP
    Arata bine, si pretul e mai bun. Dar parca manerele de pe carcasa de JoyCons sunt mai proeminente la cel facut de dbrand, si aia mi-ar trebui cel mai mult.
    EDIT: ah, si carcasele pentru JoyCon dbrand se pot da jos individual, spre deosebire de acestea care sunt lipite de carcasa Switch-ului.

18. #138 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Arata bine, si pretul e mai bun. Dar parca manerele de pe carcasa de JoyCons sunt mai proeminente la cel facut de dbrand, si aia mi-ar trebui cel mai mult.
    EDIT: ah, si carcasele pentru JoyCon dbrand se pot da jos individual, spre deosebire de acestea care sunt lipite de carcasa Switch-ului.
    Dar e mai slim. Nu-l vreau bulky (Dbrand). Bine ca avem de unde alege.

19. #139 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Consola cu husă si folie precomandă la eMag ( status nemișcat încă la mine) si hitman împreună cu Cyberpunk de la Jocurinoi ( la fel status 0, nici o mișcare) sunt convins ca jocurile nu vor ajunge mâine deoarece din câte știu ăștia sunt din prin moldova si nu au cum ajunge in București comanda daca nu a fost expediată până acum. Dacă îmi ajunge comanda la consolă maine o sa sa ma joc Hogwarts ca am upgrade.ul de 10 e pe store plus mario odyssey și zelda( doar ca trebuie sa activez on-lineul primit de la ediția switch lite zelda edition de acum 4 luni comandată). Parcă e gratuit upgradeul la zelda dacă avem online nu?

20. #140 SP
    Junior Member eusinumaieu's Avatar
    E gratuit pe versiunea scumpa de online, care contine si expansion packs pt varii jocuri, nu aia care e strict online.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast