Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 185

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #81 SP
    Junior Member iIronLord0's Avatar
    Ah, inteleg. E foarte posibil ca data care apare acum pe site sa fie aplicata pentru comenzile plasate de acum inainte. Eu unul am plasat comanda la cateva ore dupa ce a fost listata consola la Altex, dar nu tin minte sa fi aparut o data estimativa de livrare. In orice caz, ca e joi sau ca e vineri, acelasi lucru.

2. #82 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Mulțumesc frumos
    Too bad for Hitman, cred ca o să îl i-au digital.
    Cyberpunk comandat la gamers, acum să sperăm ca ajunge si consola de la eMag, ca am dat plată la ridicarea, tare mi e ca o sa mi.o anuleze
    A aparut si la jocurinoi: Joc Cyberpunk 2077 pentru Nintendo Switch 2.

3. #83 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Până la urmă am anulat precomada la Gamers și ambfacut un pachet de Cyberpunk si Hitman ( keycard) de la Jocurinoi. In livrare estimată vad că îmi spun data de 3 iunie .
    Pus achiziționat la 150 Hogwarts Legacy fizic la care se adaugă ubgrade de 10 euro din store pentru versiunea switch 2 , care fizic va fii tot keycard plus ca va costa 260 . O mișcare surprinzătoare din partea celor de la WB.

4. #84 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Până la urmă am anulat precomada la Gamers și ambfacut un pachet de Cyberpunk si Hitman ( keycard) de la Jocurinoi. In livrare estimată vad că îmi spun data de 3 iunie .
    Pus achiziționat la 150 Hogwarts Legacy fizic la care se adaugă ubgrade de 10 euro din store pentru versiunea switch 2 , care fizic va fii tot keycard plus ca va costa 260 . O mișcare surprinzătoare din partea celor de la WB.
    Au bagat CP2077 si pe emag la 369ron. Inca nu sunt decis intre CP si DK

5. #85 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Hogwarts Legacy upgrade digital/fizic pentru 10€. Ei susțin ca nu este un upscale ci un proiect nou cu assets from ps5. In poză aveți pașii disponibil pentru upgrade. Enjoy
    Attached Images Attached Images screenshot_20250517-144713.chrome.png

6. #86 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    Salutare,

In afara de switch2, Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Wheel Pair si Nintendo Switch 2 Husa și Protecție pentru Ecran ce alte accesori credeti ca e un must-have si ati mai precomandat?

Eu ma mai gandeam si la Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Charging Grip?

Multumesc

7. #87 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Creator View Post
    Salutare,

In afara de switch2, Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Wheel Pair si Nintendo Switch 2 Husa și Protecție pentru Ecran ce alte accesori credeti ca e un must-have si ati mai precomandat?

Eu ma mai gandeam si la Nintendo Switch 2 Joy-Con 2 Charging Grip?

Multumesc
    Must have cel putin pentru mine si muuulti alții, e Pro Controller-ul.

8. #88 SP
    Pro controller-ul e bun cand il conectezi la televizor switch-ul nu?

9. #89 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Creator View Post
    Pro controller-ul e bun cand il conectezi la televizor switch-ul nu?
    Da, eu mai mult mă joc docked, deși am si Charging Grip la Switch, am preferat si am cumparat un Pro Controller, iar acuma am făcut precomanda la Pro Controller 2.

10. #90 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Inainte sa cumparati multe acesorii, sa tineti cont ca Joy-Con-urile si Pro Controller-ul de Switch 1 sunt compatibile cu Switch 2 .
    Singurul dezavantaj e ca JoyCon-urile de Switch 1 nu se pot incarca la Switch 2.

11. #91 SP
    Din pacate sau fericire nu am switch 1, fratele meu il are eu de anul trecut astept switch 2 Deci din cate am inteles daca iau Pro Controller nu o sa am nevoie de Charging grip? sau sunt chestii separate si e bine sa le am pe ambele?

12. #92 SP
    Depinde de preferintele si nevoile tale. Charging grip-ul nu ajuta foarte mult fata de cel normal, pentru ca forma controller-ului e aceeasi. Pro Controller-ul in schimb e mult mai comfortabil dar depinde cat de mult folosesti consola in TV Mode si ce fel de jocuri joci. Eu nu am folosit Pro Controller-ul de Switch 1 foarte mult.
    Eu as cumpara inca o pereche de Joy Cons ca sa ma asigur ca tot timpul am o pereche incarcata in cazul in care cealalta pereche se descarca si le-as putea folosi atunci cand joc party games cu mai multi oameni (jocuri ca Mario Kart, Mario Party, Mario Wonder, Smash etc.).

13. #93 SP
    Junior Member Thclaw's Avatar
    Pentru cine are comanda la Altex, s-a schimbat ceva la voi ? La mine tot "Comanda inregistrata" e statusul. Astept sa vad cand incep sa se miste.

14. #94 SP
    Member VictusG's Avatar
    Si la eMAG e la fel, probabi de maine incep sa se miste. Afara am vazut ca la multi au ajung consolele deja, ma mir.

15. #95 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by Thclaw View Post
    Pentru cine are comanda la Altex, s-a schimbat ceva la voi ? La mine tot "Comanda inregistrata" e statusul. Astept sa vad cand incep sa se miste.
    Salut! De maine ar trebui sa se miste lucrurile.

16. #96 SP
    @ATX-MG - am intrebat si pe celalalt thread, nu stiu daca ai observat: consolele vor fi expediate ca sa ajunga pe Joi, sau doar pe Vineri?

17. #97 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    @ATX-MG - am intrebat si pe celalalt thread, nu stiu daca ai observat: consolele vor fi expediate ca sa ajunga pe Joi, sau doar pe Vineri?
    Salut! Le vom expedia astfel incat sa ajunga Joi la voi.

18. #98 SP
    Super, multumesc pentru confirmare.

19. #99 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Emag-ul oricum sunt varza la precomenzi. Ai precomanda plasata si achitata, produsul este in stoc dar ei tot nu expediaza. Mi-au facut asa ultima data cu PS5 Pro-ul. Daca nu aveam un voucher nefolosit, tot de la Altex luam si eu.

20. #100 SP
    Pe emag scrie: livrare incepand cu 5 iunie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast