Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 181 to 185 of 185

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #181 SP
    Member VictusG's Avatar
    Unde ati intrebat de Voucher ca eu daca scriu pe chat imi propune bot-ul sa fac retur.
    Pana la urma cel transparent de jos a fost taiat si mie, dupa ce am ajuns acasa de la servici, m-am uitat mai bine, si peste era acel sigiliu argintiu cu CD MEDIA.

2. #182 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    ceri sa vb cu un operator uman, si iti face transferul si apoi ii re explici situatia. Poti sa ii spui ca si alti clienti emag au patit la fel si au primit un voucher de 100ron. posibil sa ceara poze. posibil nu e ceva sigur

3. #183 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Inteleg ca toata lumea a primit desigilat si sigilat apoi cu acel sticker argintiu cu CD Media - daca e luat de la eMag, mi se pare un deal ok cu voucher de 100 lei.
    Daca e luat de la Altex, va sugerez sa luati legatura cu ei si sa le spuneti si de eMag - daca neaga - iar daca nu ajungeti la un compromis, poate dati retur si luati de la eMag.

4. #184 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am intrat si eu pe Chat la eMag... le-am spus de problema, au cerut poze. Le-am dat poze (desi mi s-a parut hilar, ca doar puteam sa fac poze si dupa ce rupeam eu sigiliul), si au revenit cu "va oferim 50 lei card cadou pentru deranj". Am intrebat si eu, care e faza, de unii sunt mai speciali si primesc 100 lei, si altii mai fraieri 50. Nu mi-a raspuns de ce, dar mi-a zis ca OK, primesc si eu 100 lei card cadou. Nu e vorba aici despre bani (ca la urma urmei, cu aia cumpar 25% dintr-un controller Pro), ci de principiu. Ma bucur insa ca macar eMag face treaba asta.

5. #185 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am intrat si eu pe Chat la eMag... le-am spus de problema, au cerut poze. Le-am dat poze (desi mi s-a parut hilar, ca doar puteam sa fac poze si dupa ce rupeam eu sigiliul), si au revenit cu "va oferim 50 lei card cadou pentru deranj". Am intrebat si eu, care e faza, de unii sunt mai speciali si primesc 100 lei, si altii mai fraieri 50. Nu mi-a raspuns de ce, dar mi-a zis ca OK, primesc si eu 100 lei card cadou. Nu e vorba aici despre bani (ca la urma urmei, cu aia cumpar 25% dintr-un controller Pro), ci de principiu. Ma bucur insa ca macar eMag face treaba asta.
    au vazut ca au primit multe cereri si au zis hai sa mai scadem, sa faca economie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10