Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast
Results 141 to 160 of 183

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #141 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Parcă e gratuit upgradeul la zelda dacă avem online nu?
    Da, daca ai Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

2. #142 SP
    Junior Member Thclaw's Avatar
    La altex inca nu s-a miscat. Tot "Comanda inregistrata" zice.

3. #143 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Da, daca ai Nintendo Switch Online + Expansion Pack.
    Jocurile BOTW and TOTK upgradate la switch 2 prin Nintendo Switch Online + Expansion Pack vor reveni la versiunile de baza dupa incetarea abonamentului. Fu!#@!$

4. #144 SP
    Junior Member cartopai's Avatar
    ---------- Post added 04-06-2025 at 16:02 ----------

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Consola oricum nu poate rula jocuri fara update-ul initial, care se lanseaza doar maine .
    Doar ce au lansat global patch-ul… sursa reddit

5. #145 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Quote Originally Posted by parazitu86 View Post
    Consola cu husă si folie precomandă la eMag ( status nemișcat încă la mine) si hitman împreună cu Cyberpunk de la Jocurinoi ( la fel status 0, nici o mișcare) sunt convins ca jocurile nu vor ajunge mâine deoarece din câte știu ăștia sunt din prin moldova si nu au cum ajunge in București comanda daca nu a fost expediată până acum. Dacă îmi ajunge comanda la consolă maine o sa sa ma joc Hogwarts ca am upgrade.ul de 10 e pe store plus mario odyssey și zelda( doar ca trebuie sa activez on-lineul primit de la ediția switch lite zelda edition de acum 4 luni comandată). Parcă e gratuit upgradeul la zelda dacă avem online nu?
    Am comandat astazi de la eMAG dupa ce a aparut pe stoc husa cu folie si deja a fost predata la curier. Consola la precomanda doar s-a emis factura, in rest nimic.

6. #146 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Am vorbit acum cu suportul eMag si mi.au updatat statusul cu livrare maine și eliberat factură.
    Raspuns: Comanda a fost finalizata si se va livra in intervalul 2025-06-05 08:00:00 - 2025-06-05 23:59:00 cu Sameday Lockers
    Iar la jocuri noi am status de comandă expediată cu awb by sameday. Hai că poate maine le primim pe toate.
    Daca nu aveți nici un update la comandă pe eMag contactați supportul.

7. #147 SP
    Member dtancu's Avatar
    Jos pălăria de data asta la Amazon.de.
    A plecat azi dimineață și mâine la 17 îmi ajunge prin UPS.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. #148 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Acum au expediat si Altex.

9. #149 SP
    Junior Member Creator's Avatar
    Accesoriile care le am comandat azi de la emag si am anulat comanda pe gamers, deja sunt predate la curier Pacat ca bundle-ul inca nu e predat la curier

10. #150 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Primit mail acum de la eMag
    Attached Images Attached Images screenshot_20250604-210919.outlook.png

11. #151 SP
    si eu am toate comenzile inclusiv jocurile predate la curier de catre emag. Maine la 8 sunt la easybox

12. #152 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Lexar 1TB Play PRO microSD Express Card exista cumva undeva de comandat? Sau orice alt card Micro SD Express de 1TB.

13. #153 SP
    Member felixxx's Avatar
    La mine la ora 6.00 era ajuns la easybox. S-au mișcat bine cei de la eMag.

14. #154 SP
    Member dtancu's Avatar

Switch 2 - achizitie din Romania

Quote Originally Posted by Chazy90 View Post
    Lexar 1TB Play PRO microSD Express Card exista cumva undeva de comandat? Sau orice alt card Micro SD Express de 1TB.
    Nu. Am reușit să prind de 512 GB acum vreo lună cu mare greutate pe Amazon.de.
    De 1 TB nu mai există în stoc pe nicăieri

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. #155 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Hai sa umpleti astazi sectiunea de cumparaturi cu poze, vreau sa ma bucur si eu de bucuria voastra! Eu probabil il voi lua de sarbatori!
    Nu fiti ponderati cu pozele!

16. #156 SP
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Hai sa umpleti astazi sectiunea de cumparaturi cu poze, vreau sa ma bucur si eu de bucuria voastra! Eu probabil il voi lua de sarbatori!
    Nu fiti ponderati cu pozele!
    De rusalii adica? Eu il astept de mult timp (anul trecut m-am decis sa merg pe o consola portabila si mi-a zis cineva sa mai astept ca trebuie sa apara switch 2 )

O sa punem poze

17. #157 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    La mine la ora 6.00 era ajuns la easybox. S-au mișcat bine cei de la eMag.
    La fel si la mine "la țară", la 6:08 am primit notificarea ca e in EasyBox. Din pacate voi ajunge la el pe seara, dupa munca...

18. #158 SP
    am vazut ca e masina easybox la cutie si m-am dus pe capul lui. (avantaj eu ca lucrez de acasa) si l-am intrebat ai spatiu in lockere, la care el am 50 de pachete la 20 de lockere libere. L-am rugat frumos sa imi caute cutia si sa asigure ca o pune.

Zis si facut

Acum singura chestie care nu mi-a placut e ca cutia de nintendo era desigilata, cea de emag era okay sigilata deci de la logistica era asa.

Acum nu stiu ce sa fac sa fac retur sau sa il pastrez asa
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2025-06-05-09.57.12.jpeg whatsapp-image-2025-06-05-09.57.12-1-.jpeg whatsapp-image-2025-06-05-09.57.13.jpeg

19. #159 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Se mai intampla asa cu unele console, cred ca sunt desigilate de distribuitor pentru a adauga un manual in limba specifica regiunii.
    Daca consola nu are nicio urma si nu lipseste nimic poti s-o pastrezi linistit.

EDIT: ma bucur ca si Altex si eMag si-au facut treaba de data asta .

20. #160 SP
    imi fac griji sa nu fi fost desigilata ca sa se fure key card ul de la mario. Am cum sa verific ca key card ul e inca disponibil, sau trebuie sa aprind switch ca sa vad asta?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast