Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 161

Thread: Amiibo

1. #81 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    Si am revenit . Cu una din cele mai frumoase figurine de pana acum.
    Peste cateva zile imi vin si mie si cea classica si cea "colorata"

Eu doar pe alea le-am luat...asa pt. colectie nu am WiiU deci nu le folosesc.

2. #82 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Dap, Modern Mario arata superb. Si cand ma gandesc ca se lanseaza impreuna cu MewTwo... perfect day!

Daca iti place stilul acela, mai sunt cateva figurine (nu amiibo) din seria World of Nintendo, de Jakks Pacific. Dar nu le-am vazut decat pe site-urile din US .
    Attached Images Attached Images 8bitm_won.jpg 8bitl_won.jpg 8bitdk_won.jpg 8bitz_won.jpg

3. #83 SP
    Love this pic
    Attached Images Attached Images run-bitch-ruuun-.jpg

4. #84 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu stiti cam cat o sa coste amiibo-ul Mega Yarn Yoshi la noi?
    Am vazut ca la americani e destul de scump.

5. #85 SP
    Si la noi o sa fie. Pe amazon am vazut ca e 40 de euro, deci cel mai probabil o sa fie 180 ron, maxim 200.

LE: Dar pana la Mega Yarn Yoshi, mai avem figurinele de luna asta.
    Attached Images Attached Images october-best-month.jpg

6. #86 SP

7. #87 SP
    Da, la americani s-au lansat ambele variante pe 11 septembrie. Pentru europeni, doar varianta Classic s-a lansat atunci. Varianta Modern a aparut vineri, pe 23 octombrie. Cum am scris si aici.

https://www.nintendo.co.uk/amiibo-/a...--1026907.html

https://www.nintendo.co.uk/amiibo-/a...--1026908.html

8. #88 SP

9. #89 SP
    Eu azi am primit mail de la gamerland.ro - saptamana viitoare imi ajunge modern color mario

10. #90 SP

... And I'm just sitting here, mastur waiting for my amiibo.

11. #91 SP
    Asta fac si eu

12. #92 SP
    Vad ca cei de la gamerland.ro au scos de pe site figurina 8-bit Mario (Modern Color) ...de unde naiba o pot lua? (la un pret decent).

Nevermind, am gasit-o pe shopto.net la ~ 95 de lei

13. #93 SP
    Mie inca imi apare, doar ca e tot in stadiul de precomanda. Ultimele saptamani nu au fost foarte bune pentru ei, in ceea ce priveste produsele Nintendo. Poimaine se lanseaza Rodea The Sky Soldier, pentru Wii U si 3DS, dar nu cred ca mai are sens sa-i intreb daca il primesc .

14. #94 SP
    Member adistir90's Avatar

15. #95 SP
    Ultimul Nintendo Direct a confirmat ca seria Animal Crossing va mai primi 4 figurine amiibo, la inceputul lui 2016. Tot atunci se va lansa si Lucas, din seria Super Smash Bros. Dar se pare ca mai primim cateva figurine, inca neanuntate: Rover, Kapp'n, Timmy & Tommy Nook si Famicom R.O.B.
    Attached Images Attached Images more-amiibo.jpg even-more-amiibo.jpg

16. #96 SP
    Au venit!!!
    Attached Images Attached Images fotografie2357.jpg fotografie2361.jpg fotografie2359.jpg fotografie2365.jpg fotografie2364.jpg fotografie2362.jpg fotografie2363.jpg fotografie2366.jpg fotografie2375.jpg fotografie2373.jpg fotografie2379.jpg

17. #97 SP
    gamerland.ro??!?!?!

18. #98 SP
    Nup. Pana la urma le-am luat de pe amazon.de. Au fost comandate joi si au ajuns azi. Nu stiu ce naiba a fost cu gamerland, sper ca si-au rezolvat problemele din ultima luna. Azi vad ca au bagat figurina cu MewTwo, dar au sters-o pe cea cu Modern Mario si inca vreo 3 jocuri la care aveam precomanda. Si poimaine se lanseaza Animal Crossing, cu un set de 8 figurine. La fel, amazon e calea .

19. #99 SP
    La mine nu-i asa urgent...oricum n-am WiiU si n-am cum sa le folosesc dar daca nu primesc anul acesta (despre cei de la gamerland.ro vb.) iau, la anu' din alta parte.

20. #100 SP
    Intr-adevar, traim vremuri extraordinare in ceea ce priveste stocurile figurinelor amiibo, cand putem sa ne permitem sa cumparam cand vrem. In primele 5 luni ale anului era nebunie curata, cand figurinele nici nu apucau sa intre in stocuri, ca erau deja vandute din precomenzi. Si cand un set cu King DeDeDe, Meta Knight si Shulk se vindea cu 150 de lire pe ebay. Cand Marth si Villager costau 70 de lire, fiecare. Acum Marth e 70 de lei la altex . Good times!

Initial ziceam si eu ca ii astept pe cei de la gamerland sa-si rezolve stocurile, dar m-am obisnuit deja, dupa un aproape un an, sa iau figurinele la lansare. Dupa aceea imi e greu sa revin la ele, deja lansate. Inca sunt cateva amiibo din primul val pe care nu le-am cumparat la timp si nici acum nu le am. Si nu puteam risca asta, tinand cont cat de bine arata MewTwo si Modern Mario.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast