Dap, Modern Mario arata superb. Si cand ma gandesc ca se lanseaza impreuna cu MewTwo... perfect day!
Daca iti place stilul acela, mai sunt cateva figurine (nu amiibo) din seria World of Nintendo, de Jakks Pacific. Dar nu le-am vazut decat pe site-urile din US.
Nu stiti cam cat o sa coste amiibo-ul Mega Yarn Yoshi la noi?
Am vazut ca la americani e destul de scump.
Si la noi o sa fie. Pe amazon am vazut ca e 40 de euro, deci cel mai probabil o sa fie 180 ron, maxim 200.
LE: Dar pana la Mega Yarn Yoshi, mai avem figurinele de luna asta.![]()
Aici scrie ca s-a lansat deja :/
Eu tot astept sa-mi ajunga...
Da, la americani s-au lansat ambele variante pe 11 septembrie. Pentru europeni, doar varianta Classic s-a lansat atunci. Varianta Modern a aparut vineri, pe 23 octombrie. Cum am scris si aici.
https://www.nintendo.co.uk/amiibo-/a...--1026907.html
https://www.nintendo.co.uk/amiibo-/a...--1026908.html
Au amiibo la altex!
Rezultate căutare pentru: 'amiibo' | ALTEX
Eu azi am primit mail de la gamerland.ro - saptamana viitoare imi ajunge modern color mario![]()
Vad ca cei de la gamerland.ro au scos de pe site figurina 8-bit Mario (Modern Color)...de unde naiba o pot lua? (la un pret decent).
Nevermind, am gasit-o pe shopto.net la ~ 95 de lei![]()
Mie inca imi apare, doar ca e tot in stadiul de precomanda. Ultimele saptamani nu au fost foarte bune pentru ei, in ceea ce priveste produsele Nintendo. Poimaine se lanseaza Rodea The Sky Soldier, pentru Wii U si 3DS, dar nu cred ca mai are sens sa-i intreb daca il primesc.
Ultimul Nintendo Direct a confirmat ca seria Animal Crossing va mai primi 4 figurine amiibo, la inceputul lui 2016. Tot atunci se va lansa si Lucas, din seria Super Smash Bros. Dar se pare ca mai primim cateva figurine, inca neanuntate: Rover, Kapp'n, Timmy & Tommy Nook si Famicom R.O.B.
Nup. Pana la urma le-am luat de pe amazon.de. Au fost comandate joi si au ajuns azi. Nu stiu ce naiba a fost cu gamerland, sper ca si-au rezolvat problemele din ultima luna. Azi vad ca au bagat figurina cu MewTwo, dar au sters-o pe cea cu Modern Mario si inca vreo 3 jocuri la care aveam precomanda. Si poimaine se lanseaza Animal Crossing, cu un set de 8 figurine. La fel, amazon e calea.
La mine nu-i asa urgent...oricum n-am WiiU si n-am cum sa le folosesc dar daca nu primesc anul acesta (despre cei de la gamerland.ro vb.) iau, la anu' din alta parte.
Intr-adevar, traim vremuri extraordinare in ceea ce priveste stocurile figurinelor amiibo, cand putem sa ne permitem sa cumparam cand vrem. In primele 5 luni ale anului era nebunie curata, cand figurinele nici nu apucau sa intre in stocuri, ca erau deja vandute din precomenzi. Si cand un set cu King DeDeDe, Meta Knight si Shulk se vindea cu 150 de lire pe ebay. Cand Marth si Villager costau 70 de lire, fiecare. Acum Marth e 70 de lei la altex. Good times!
Initial ziceam si eu ca ii astept pe cei de la gamerland sa-si rezolve stocurile, dar m-am obisnuit deja, dupa un aproape un an, sa iau figurinele la lansare. Dupa aceea imi e greu sa revin la ele, deja lansate. Inca sunt cateva amiibo din primul val pe care nu le-am cumparat la timp si nici acum nu le am. Si nu puteam risca asta, tinand cont cat de bine arata MewTwo si Modern Mario.
By Ramon in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
By solecon in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
By MonkY in forum Console News
Bookmarks