Smash Bros. a vandut a atat de mult?Wow, dintr-un joc de buget in 1999 in cel mai bine vandut fighter in 2019.Foarte tare evolutia seriei
Smash Bros. a vandut a atat de mult?Wow, dintr-un joc de buget in 1999 in cel mai bine vandut fighter in 2019.Foarte tare evolutia seriei
Ehh daca punem toate "re-release-urile" lui Street Fighter II cred ca avem inca niste milioane de adaugat![]()
Gata, intru si eu in club cu un nou Switch.
Jocuri :
Zelda BotW & LA,Mario Oddysey, Kingdom battle, mario kart, cadence of hyrule, luigi's mansion 3, splatoon, smash bros. , kirby si cam atat deocamdata.Am de recuperat![]()
Intrucat din nefericire am ramas fara consola si nu as vrea sa mai cumpar una cand suntem asa aproape de a schimba generatia, ma gandeam la un Switch (Lite). Exista ceva costuri ascunse de care ar trebui sa stiu inainte de a face achizitia? (anomalii gen cardul de memorie de la PS Vita sau abonament pentru a incarca salvarile jocurilor online, nu stiu, de la japonezi te poti astepta la orice)
Parerea mea e ca n-o sa vezi generatie noua de la Nintendo pana in 2021, poate chiar spre sfarsit.
Poate nu m-am exprimat eu foarte clar. Ma refeream la Sony/Microsoft. Am avut PS4 si pana apare PS5 cred ca e un moment bun sa incerc si jocurile de la Nintendo, in loc sa imi cumpar alt PS4 pe care sa il inlocuiesc peste un an.
Cardul de memorie poate fi orice card microsd, deci aici nu ai probleme.
Pentru salvari in cloud iti trebuie un abonament la ei care e vreo 20$ pe an.
Cel mai mare minus pentru platforma in schimb mi se pare faptul ca au prea putine jocuri first party iar restul sunt porturi de la jocuri vechi la niste preturi de jocuri noi. Si faptul ca nu prea au reduceri si tin preturile foarte sus.
Ce gasesti pe alte platforme la bani de seminte, la nintendo e 20-30-40$ si aici vorbim de indie games. Jocurile AAA sunt tot timpul 60$ si foarte rar coboara pe la 40-45$.
^Nu inteleg intrebarea. Sunt japonezi si ei, de asta am dat PS Vita ca exemplu negativ.
Pana acum am jucat doar Super Mario Odyssey si deja m-am indragostit de consola asta. Cred ca nu am mai fost asa fericit sa ma joc de cand aveam 10 ani, chiar regret ca nu mi-am luat Switch mai devreme.![]()
Desigur ca totul este relativ. In spatiul acela poti avea 1 joc AAA instalat SAU cateva demo-uri/jocuri mici. Sunt jocuri care au cativa mega, sunt jocuri care au pana intr-un GB si sunt jocuri care au peste 30GB (LA Noire in vine-n minte acum).
Recomand sa-ti iei, in timp si un card de viteza mare, de ~128GB, daca vrei sa ai jocurile acolo mereu si sa nu fie nevoie sa stergi un joc pentru a instala altul.
Eu il am pe acesta. Recomand ceva cu viteza cat mai mare la citire.
Eu l-am luat la ~120 lei la reducere (de BF parca) si e bine sa astepti putin, pentru ca pretul acela nu-l merita.
Bookmarks