Hello guys, mi-am luat si eu un Switch Lite + Zelda LA. Voi pe ce tara aveti contul pentru store? Inca nu l-am butonat asa mult, este si pe Romania?
Merci!
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Hello guys, mi-am luat si eu un Switch Lite + Zelda LA. Voi pe ce tara aveti contul pentru store? Inca nu l-am butonat asa mult, este si pe Romania?
Merci!
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
1. South Africa - Tranzactiile se fac prin EU deci poti folosi card romanesc si la preturi e similar cu leul
2. Japan - Pt. ca fac un du-te vino RO > JAP > RO si am credit card pt zona
Consola (varianta lite) poate fi incarcata cu orice incarcator tip C? Mi-a ajuns consola si nu o pot incarca intrucat a venit cu un incarcator ce nu se potriveste la priza...
The reduced power usage means the Switch Lite can charge while playing with a wider assortment of chargers. Any that offer it up 7.5W or better will keep up with the most demanding conditions. That includes most any USB-C charger. And a number of USB-A chargers
Mda Nintendo nu vor sa renunte la vechile obiceiuri.Ceva de genul faceau si pe vremea DS-ului, stai linistit.
Cat despre Brain Training.....off nush ce sa zic.Are aceeasi interfata ca pe batranul DS dar presupun ca nu-i va deranja pe casuali nu?![]()
Sunt colegi care au cumpărat Switch Lite de pe OLX? Văd că sunt prețuri bune dar am înțeles că sunt destule care vin blocate deoarece au fost declarate ca fiind furate. Lăsați va rog câteva impresii, as vrea sa cumpăr și eu dar nu la prețul din magazin care mi se pare aberant
Eu am cumpărat de pe OLX acum ceva timp (când am postat aici, nu mai știu exact data) și nu am avut probleme.
Si eu am luat, am avut joycon drift dupa o luna. Terminasem pe el Mario Odyssey si cam 30 de ore in BOTW.
Am gasit un baiat care l-a schimbat pentru 50 de lei, nu am mai avut probleme de atunci
Primul model l-am luat de pe OLX de la o tipa care era foarte de incredere, cel putin eu nu am intampinat nicio problema in general pe site, decat o data, cand nu am mai primit banii pe o boxa.
Tot din magazin e mai ok, mai ales daca esti pretentios in legatura cu starea produsului
Asa este, dar totusi se misca pe un hardware de toata jena. L-am mega criticat day 1, dar te obisnuiesti si treci peste neajunsuri odata ce te afunzi (a n-a oara in poveste/lume).
Iar acum dupa ultimul update, am dezactivat AA, am dat foliage pe medium si sharpening pe medium (pe high mi se pare ca-i prea mult) si sincer, mi se pare ca merge mult mai fluid in zonele in care inainte sughita serios.
Cei de la DF ziceau in "prostia" lor ca jocul merge la fel si cu AA on si off, dar este o cretinatate absoluta (ca multe lucruri pe care le spun in ultima vreme) pentru ca este o post-procesare care mananca serios resurse.
Eu l-am savurat din plin si l-am terminat inainte de update-ul 3.6 care îmbunătățește lucrurile. Pe laptop nu imi merge iar de ps4 nu am avut bani. Sunt un fan al seriei dar si al gamingului on the go (psp ftw), deci Switcher 3 m-a bucurat foarte mult. Eu il recomand la toata lumea, mai ales acum cu noul update.
// De n-ar fi atat de scumpe jocurile..
Pt gaming on the go pot sa iti recomand mai toate porturile de pe PC/PS4/Xbox One....dar daca stam la analizam calitativ.....nu e asa roz.
Ai vazut cum arata AC1 pe Switch? Parerea mea e ca se putea mult mai mult, oricat de slaba ar fi consola.
Cred ca te referi la AC3, dar da si ala are probleme majore dar tot este perfect jucabil.
Depinde si cum joci. Eu joc 99.9% handheld si nu ma deranjeaza asa tare grafica, vazand pe ecranul ala mic.
Ma refeream la AC Black Flag dar am scris 1 din greseala.Si ca tot ai adus AC III in discutie....daca Black Flag arata si se misca slabut (desi e logic pt ca e un port, deci initial am cam exagerat)....AC III era sub orice critica pana la primele patch-uri.
Bookmarks