Am cumparat recent un 3DS XL si de fiecare data cand ma conectez la internet imi cere sa instalez un update si nu stiu ce sa fac..sa il instalez? cu ce ma ajuta?
Am cumparat recent un 3DS XL si de fiecare data cand ma conectez la internet imi cere sa instalez un update si nu stiu ce sa fac..sa il instalez? cu ce ma ajuta?
Păi normal că trebuie să-l instalezi. Nu ți se pare logic?
O actualizare e menită să aducă îmbunătățiri sistemului.
Am inteles, stiam ca odata instalat nu mai merge modata, desi nu prea ma intereseaza acest aspect, asa ca, o sa ii fac update..
Si o ultima intrebare, unele aplicatii nu merg daca stau pe regiunea Romania, stau si ma gandesc, ce rost are daca nu pot sa le folosesc, pe ce regiune ar trebui sa stau? si e ok, daca intru pe alta regiune?
E absolut okay să setezi regiunea UK. Poți cumpăra apoi cu cardul din eShop, plus ai acces la toate funcțiile consolei.
Toți le avem setate pe UK.
Absolut toate informațiile despre noul 3DS.
http://nintendonews.com/new-nintendo-3ds/
Ambalajul retail al noului 3DS a apărut azi pe net: http://nintendonews.com/2014/09/new-...ail-packaging/
Miercuri, japonezii primesc un Nintendo Direct dedicat Monster Hunter 4G (Ultimate, pentru noi). Mi se pare ciudat ca nu au anuntat nimic pentru Vest, tinand cont ca mai avem 6 saptamani pana pe 21 noiembrie si ei inca nu au precizat, oficial, data pentru Smash pe Wii U. Pana acum am inteles, trebuiau sa lanseze jocul pe 3DS si sa-si concentreze marketingul acolo, dar gata. Mai ales ca, spre deosebire de varianta de 3DS, Smash-ul "mai mare" o sa vina si cu jucariile amiibo.
Poate ma lamureste si pe mine careva cu o nedumerire de a mea. De ce unii oameni au doar UMD/card la jocurile de PSP, DS, 3DS & PS Vita? Ce d-mne iarta-ma fac cu carcasele si manualele?![]()
Pai de exemplu e mai usor sa depozitezi un card mic decat o carcasa,si din cauza asta pastreaza doar jocul pentru ca ala conteaza pt ei si arunca restul. Sau sparg carcasele, si la ce bun un manual si un joc fara carcasa, asa ca pleaca si manualul la gunoi dupa ea![]()
Ce tampenie. Inteleg ca daca pleci pe undeva iti este mai usor doar cu card-urile, dar pentru asta exista acele case-uri si asta nu inseamna ca restul trebuie aruncat. Anyway...![]()
Salutare! M-am alaturat si eu comunitatii 3DS acum vreo 3 luni! Deocamdata am cumparat Layton Miracle Mask, Pokemon X si AC:New Leaf! In tot acest timp, am primit doar un streetpass pe Pokemon, iar in rest, nimic. Frustrat de problema aceasta, am cautat pe net si am descoperit ca iti poti face homepass - iti configurezi Windows-ul, Androidul rooted sau router-ul, daca e compatibil, sa creada ca esti in Nintendo Zone. De cand am facut configurarea, primesc atatea streetpassuri ca mi-e lene sa le verific pe toate. Ca sa va faceti o idee de cate streetpassuri este vorba, puteti face astfel incat sa primiti un streetpass pe minut.
Daca sunteti si voi interesati de homepass, va las aici un link cu toate informatiile de care aveti nevoie. Sper sa va ajute! Spor!
Cod pentru a descarca un Halloween theme pentru 3DS/ 2DS
A06JER3P252CNSY2
Daca il foloseste cineva sa posteze aici ca sa nu mai incerce si altii
Bookmarks