Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 39 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast
Results 601 to 620 of 763

Thread: Clubul Nintendo 3DS

1. #601 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    E draguta tema, also daca poate cineva face rost de un demo la Pokemon, va roog mult dati mi un pm cu el.

2. #602 SP
    Junior Member faststrike's Avatar
    Salutare ! Sunt nou pe aici, sunt un mare fan Nintendo, iar in maxim 1 luna doresc sa achizitionez si eu nintendo 3ds. Forumul este foarte complex si sunt sigur ca gasesti toate informatiile de care ai nevoie, insa m-ar ajuta foarte mult si cateva pareri personale de la detinatori ai consolei M-as axa pe un 3ds XL fiindca displayul este mai mare ( diferente intre ele nu cred ca mai sunt ) . Voi de unde achizitionati jocurile? am vazut ca prin magazinele noastre oferta de jocuri este foarte limitata, nu exista stocuri . Ce firmware sa aiba consola pentru a o putea moda? Nu sunt adeptul moddingului, insa ma gandesc la jocurile must have pe care nu le-as putea gasi nicaieri ( mi-am comandat deja mario 3d world , jocul inaintea consolei lol ).

RE : daca modez consola voi putea rula in continuare fara probleme jocurile cumparate? Ce firmware trebuie sa aiba consola pentru a putea fi modata? Multumesc anticipat !

3. #603 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Ca sa o modezi trebuie sa fie firmware 4.1.0 to 4.5.0 din cate stiu eu. Jocuri se gasesc pe Altex dar dupa parerea mea sunt cam scumpe. Ia 3DS XL, e diferenta enorma de display. Jocurile originale ruleaza pe console modate din cate stiu eu.
    Dar... cam atat despre modari

4. #604 SP
    Member angellicus's Avatar
    Salutare, Faststrike si bine ai venit! In primul rand, intre 3DS si 3DS XL, iti recomand 3DS XL-ul, clar! Personal, as mai astepta putin avand in vedere ca apar noile 3DS-uri anul viitor - o sa fie reduceri de pret la modele vechi. Eventual, daca o sa ai rabdare si o sa reusesti sa strangi ceva bani, o sa poti sa iti cumperi noile modele. In ceea ce priveste jocurile, eu imi cumpar de pe Shopto.net si de pe Altex. Nu subestima Altex-ul! Au inceput sa practice preturi rezonabile pentru jocuri si am observat ca se straduiesc sa aduca jocuri in preorder. Jocurile de pe Shopto, vin cam intr-o saptamana. Astfel, jocuri ai de unde cumpara linistit, fie ele vechi sau noi. In ceea ce priveste modding, aici nu te pot ajuta. Eu am avut varianta modabila, dar am facut upgrade la firmware. Un alt sfat este sa eviti discutiile despre modding, deoarece nu se tolereaza subiectul.

5. #605 SP
    Multumesc pt. raspunsuri !

6. #606 SP
    Va rog, evitati discutiile despre modari! Ilie, uite de exemplu Fantasy Life de la Altex care e preorder. E la 180 de ron, in ideea ca de pe Shopto, as iesi mai scump. La fel pentru a Link Between Worlds. Avand in vedere ca jocurile de la Nintendo scad in pret foarte greu, daca scad, mie mi se pare o optiune destul de buna Altex-ul.

Jocuri care au fost/sunt la pret bune pe Altex, din ce tin eu minte: Animal Crossing, Link Between Worlds, Fantasy Life.

Edit: Zelda e sold out de ceva timp. Animal Crossing e sold out de vreo 3-4 zile. Au avut promotii destul de maricele pentru console si pentru jocuri. De exemplu, au un 3DS XL special edition pe la 8 milioane.

Edit2: Am gasit recent si gamerland.ro, de unde am comandat ieri Fire Emblem la un pret foarte, foarte bun. Astept sa vad cum o sa fie onorata comanda, si eventual putem cumpara si de acolo. Din cate am inteles, jocurile sunt trimise din Ungaria pe site-ul respectiv si sunt o idee mai ieftine ca de pe Altex-ul.

7. #607 SP
    am observat ca au preturi Ok, insa majoritatea sunt sold out

---------- Post added 25-10-2014 at 07:42 ----------

M-am convins ! Voi astepta noul 3ds ! Analogul din partea dreapta nu ma lasa indiferent. Cand credeti ca va fi disponibil in romania? Ianuarie februarie....august?

8. #608 SP
    Member pufy's Avatar
    Caut si eu folii protectoare si carcasa pentru un XL,stiti daca gasim prin RO asa ceva?

9. #609 SP
    Am gasit pe ventumgames pentru 3DS XL, la 70 de ron, pret care mi se pare destul de nerezonabil. M-am uitat acum peste preturi si sunt cam magari.

10. #610 SP
    ventumgames au niste preturi de te doare capul. Ma refer la jocuri aparute acum mult timp pe care le vand cu preturile de lansare.

11. #611 SP
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    ventumgames au niste preturi de te doare capul. Ma refer la jocuri aparute acum mult timp pe care le vand cu preturile de lansare.
    Dap, ai dreptate! Incidental, dupa ce am vazut site-ul mi-am adus aminte cine sunt astia de la Ventum ca m-am mai lovit de ei. Cand am vrut sa cumpar Pokemon X, am comandat de pe net la un anumit pret, dar le-am spus ca ma duc eu la ei ca sa nu mai astept nu stiu cat pina il livreaza. Ma duc la magazin, intreb de Pokemon X, imi arata tanti jocul, cu vreo 40 de ron mai scump decat ce am rezervat eu. Isi da seama ca eu am facut rezervarea, baga mana sub tejghea si scoate jocul la pretul de pe net. Patetic!

Faststrike, se presupune ca lansarile au fost amanate pentru Europa si America de Nord din doua motive - fie ca sa mai lichideze stocurile de hardware pentru 3DS si 3DS XL, fie asteapta mai multe titluri unice pentru New 3DS cu care sa lanseze consola. Personal, as tinde sa cred ca este prima varianta. Au o gramada de jocuri bune care o sa fie lansate in Noiembrie, Decembrie care o sa faca multe vanzari. Plus, anul viitor incepe si nebunia cu Amiibo. Daca e intr-adevar prima varianta, cel mai probabil ca in primele luni ale anului o sa avem si noi consolele!

12. #612 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    La Ventumgames jocurile nu sunt de vânzare...

13. #613 SP
    Cum adica nu sunt de vanzare?

14. #614 SP
    păi când ții prețurile la un nivel exorbitant, prohibitiv, în condițiile în care Altex lasă masiv din prețuri, ori ești prost, ori ceri așa de mult pentru că marfa nu e de vânzare.

15. #615 SP
    Bijnita Bodo, ca ei au stoc ceva mai larg din cate vad, si cum majoritatea magazinelor nu au o libratie decenta de jocuri unii oameni dornici sunt nevoiti sa apeleze la ei Parerea mea .

16. #616 SP
    Ventumgames cumpără din fiecare joc câteva bucăți și pe principiul "investiție minim, profit maxim", speră să își scoată investiția.
    Altex, ca orice maree retailer, cumpără dintr-o gamă de joc sute de bucăți, cu precomandă fermă, la preț de dumping.
    Avantaj? Altex, după părerea mea. Ce pot, cumpăr de la ei, ce nu au ei, cumpăr din Ungaria; oricum ies mai ieftin decât să apelez la Ventum. Că măcar de-ar avea jocurile noi disponibile din prima zi...aș trece cu vederea multe. Dar și scump, și la miserupism balcanic...așa nu câștigă clienți.
    Dar presupun că oricum nu din Nintendo se îmbogățesc ei...

17. #617 SP
    "Pleisteisan baaaaa, ce e rahatu ala de copii"

18. #618 SP
    mi-am achizitionat si eu un 3ds varianta mica fiindca mi se pare mai de buzunar...xl este mult prea mare.... stie cineva ceva de unde pot achizitiona accesoriul acela cu cel de-al doilea analog ? Slide pad sau ceva de genul . se gaseste pe la noi?

19. #619 SP

Clubul 3DS

Quote Originally Posted by faststrike View Post
    mi-am achizitionat si eu un 3ds varianta mica fiindca mi se pare mai de buzunar...xl este mult prea mare.... stie cineva ceva de unde pot achizitiona accesoriul acela cu cel de-al doilea analog ? Slide pad sau ceva de genul . se gaseste pe la noi?
    Fast, incearca pe gamerland.ro. Pretul e 91 ron + 18/19 ron curier. Iti vine cam in 2 zile. Bafta!

20. #620 SP
    Gata , am intrat in posesia consolei de vreo 3 zile si sunt super multumit ! Este exact ceea ce ma asteptam de la nintendo ! Indiferent ce fac, isi pastreaza feelingul de consola , feeling ce nu il mai gasesti in mom de fata la nici o consola. Jocuri simple , dar frumoase pe care le joci cu placere. Deocamdata am facut rost doar de 4 joculete de ds , new super mario bros, zelda ghost si urmatorul , mario kart ds. Zelda cel putin este bestial !!!! Voi lua sigur ocarina in time si mario 3d land ! Altceva ce s-ar mai merita?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 39 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast