Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 55

Thread: Nintendo DSi

1. #21 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Asa suntem noi romanii...Trebuie sa fim cu ceva mereu peste ceilalti
    Pacat ca sintem numai cu preturile, incapatinarea si prostia anumitor persoane aflate in pozitii cheie.

2. #22 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    vad ca mentionati suport mp3. oooook, dar suport pentru fisiere video are? nu cer divx dar macar ceva acolo, orice.
    An SD card can be used for external storage of pictures, downloaded software and to play AAC audio. The built-in audio player feature called "Nintendo DSi Sound" serves as a voice recorder and music player of AAC audio and some of its filename extensions (.mp4, .m4a, .3GP), but does not support MP3s.

Deci no mp3 Sper sa iasa un media player care sa aiba suport MP3 si ceva film...

3. #23 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #24 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Mi-a venit DSi-ul acum doua zile ... O sa-i fac cateva poze zilele astea.

5. #25 SP
    Join my group ... Nintendo DSi | Facebook

6. #26 SP
    Junior Member Cris's Avatar
    Mi-am luat si eu unul ca am fost in vacanta in afara
    Acum astept sa aduca si la noi cineva flashcart-uri pentru DSi...

7. #27 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Sunt si eu curios - functioneaza shop chanell ul ?

8. #28 SP
    Cand am pus Romania la country in settings mi-a dat un mesaj ca nu exista DSi shop pentru tara selectata.
    Cand am pus UK nu a mai dat mesajul si mi-a cerut username si password ca sa intru in shop dar nu am mai avut timp sa verific daca merge mai departe dupa ca nu am inca cont facut la ei. O sa incerc azi mai incolo.

9. #29 SP
    Mercic - nu v-au dat si puncte bonus pentru shop - am inteles ca asa vine.

10. #30 SP
    Nu m-am uitat prea atent in cutie cand ajung acasa promit sa o fac. Am cumparat si un joc atunci cand l-am luat, m-am jucat nitel si l-am lasat de-o parte pana fac rost de un flashcart pentru el (de-abia astept sincer sa fiu). Imi place tare mult cum e facut, ce pot sa zic, e parca mai bine gandit ca Lite-ul pe care-l am. Azi dimineata m-a distrat muzica din DSi Shop
    L-am luat din Italia de la un Mediastore sau ceva de genul.

11. #31 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    vreau sa imi iau si eu un NDS Lite ce spuneti se merita ?

12. #32 SP
    ce legatura are cu acest thread

13. #33 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    ce legatura are cu acest thread
    vroiam sa aflu parerea voastra de NDS cum este ,oricum l-am comandat abia astept

14. #34 SP
    eXistenZ -se merita DSi , vezi ca aduce webpredator.

rodarkone - versiunea de US, vine cu 1000 puncte bonus, cu care poti cumpara de pe DSiWare ... eu am cumparat cate ceva.

15. #35 SP
    Omule aici se discuta despre Nintendo DSi - consola Nintendo DS a aparut acum cativa ani ... (cam 3 asa) daca doresti informatii cauta si tu aici -> Nintendo DS Lite - Wikipedia, the free encyclopedia

Repet aici se discuta despre NOUA consola de la Nintendo - respectiv DSi

16. #36 SP
    Member OxygeN's Avatar
    cei care doresc Nintendo DSi...Console Jocuri acu la un pret mai rezonabil...

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

off:iar pt cei care doresc piese pt pc recomand acea firma...

17. #37 SP
    Asa, deci m-am mai jucat putin azi cu DSi-ul meu achizitionat din Italia.
    Intr-adevar, vine cu un cupon-invitatie de a intra in clubul nintendo (Club Nintendo). Am reusit sa joinez fara probleme (selectat tara UK/Ireland, adresa sau numar de telefon nu cer).
    Clubul Nintendo e o chestie interesanta, iti tine evidenta la ce ai mai cumparat, au un fel de GamerPoints carora ei le spun "Stars". Primesti 750 de Stars la join by default. De cumparat, hmmm, multe nimicuri: sepci, tricouri, pixuri, wallpapers, cateva jocuri de gameboy advance (3), etc. Nu foarte interesant din punctul asta de vedere dar are potential.
    Pe DSi am link-at contul de Club Nintendo la DSi Shop si am intrat in shop de pe DSi fara probleme. Nu stiu daca se poate si altfel dar asa merge, e clar. Aici primesti 1000 de puncte by default. De cumparat, nu prea ai ce sa cumperi din pacate. Vreo 5-6 aplicatii/jocuri.

18. #38 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdeagle View Post
    cei care doresc Nintendo DSi...Console Jocuri acu la un pret mai rezonabil...

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

off:iar pt cei care doresc piese pt pc recomand acea firma...
    N-ai vazut ca apare ca indisponibil? Pacat.. pretul e bun si as fi luat de la DC-Shop multumita Card Avantaj

19. #39 SP
    Member OxygeN's Avatar
    am fost la ei in magazin shi am vazut DSi-ul...nush dc au pus indisponibil...

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

cred ca indisponibil pt o comanda online...

20. #40 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    DSi iz da s**t! I simply love it! Mult peste Lite.
    Attached Images Attached Images image421.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast