Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 25 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 496

Thread: Ghost of Tsushima / Director's Cut

  1. #201 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Posibil sa fi fost ceva probleme cu editiile de colectie, pentru ca am mai auzit pe cineva care a patit la fel in RO, dar si Darky in US

    Also, o chestie mega ciudata intamplata - am bagat discu in consola tocmai ca sa se instaleze si sa-si ia ce updates are nevoie, pe la ora 14 si acum cand sa pornesc jocul, dau click pe el si incepe instalarea - 72 minutes remaining

  2. #202 SP
    Junior Member wssfan's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Posibil sa fi fost ceva probleme cu editiile de colectie, pentru ca am mai auzit pe cineva care a patit la fel in RO, dar si Darky in US

    Also, o chestie mega ciudata intamplata - am bagat discu in consola tocmai ca sa se instaleze si sa-si ia ce updates are nevoie, pe la ora 14 si acum cand sa pornesc jocul, dau click pe el si incepe instalarea - 72 minutes remaining
    Nu-i problema cu editia de colectie. Fratele meu si-a luat si el editia standard, e tot in Cluj - si la el tot data de 24 Iulie apare. Deci nu stiu ce naiba au facut astia sincer. Mai astept maine un semn, poate e totusi o greseala - if not, refund si iau de la Altex.

  3. #203 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Editia Standard am comandat si eu azi de la emag si mi-au dat SMS ca vine maine.

  4. #204 SP
    Member Mishy's Avatar
    Cat de mare e updateul?

  5. #205 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Ghost of Tsushima

    4.5 GB are update-ul 1.04.

    Btw, daca aveti intrebari referitoare la joc, ask away

  6. #206 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da, primele impresii care ar fi? Grafica frumoasa? Pana la urma sper ca combat-ul nu e de ala gen sado mazochist !?

  7. #207 SP
    Junior Member ScriAlex97's Avatar
    Exista sanse sa il aduca si in magazine azi fizic?Eu Last of Us part II am prins day one de dimineata la Altex si oare o sa faca asa si la Tsushima?

  8. #208 SP
    Junior Member Cyberpunk77's Avatar
    @ScriAlex97: binenteles, ce magazine nu-l au azi pe raft înseamnă că sunt lenesi angajații si nu l-au scos din depozit.

    @all: știți cumva ce conține acel bonus de precomandă? nu de alta dar m-a făcut Răzvan curios )))

  9. #209 SP
    Junior Member ScriAlex97's Avatar
    @Cyberpunk77:I see...eu initial am dat pre order la last of us pe Emag dar numa vad ca e adus in magazin fizic cu o zi inainte de lansare si asa ca am anulat-o si m-am dus ziua urmatoarea sa il cumpar direct(scutit taxa de transport si asteptare tinand cont situatia) si am zis ca poate am si aici noroc la Tsushima

  10. #210 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu siguranta il vei gasi in magazine de la prima ora, cel putin editia standard.

    Primele impresii...sper sa nu va suparati pe mine, dar nu sunt prea pozitive si se vede ca este un studio mic, iar jocul a fost mult prea pretentios pentru ei si cam toate firicile mele referitoare la joc s-au adeverit, cel putin in primele 2.5-3h, sau cat am jucat aseara.

    Pe partea de production quality, la cinematics, arata ok, decent, mult sub TLOU2 spre ex, iar lip sync-u este dezastru (joc pe engleza) in mare parte.

    Grafica overall este decenta, dar exact cum ziceam pana sa apara, texturi intinse peste tot, geometrie putina, fara tesselation pe absolut nimic si majoritatea suprafetelor sunt penibile, apa este oribila, pamantul la fel, nu se pun urme de picior pe toate suprafetele (gen pe plaja, nisip, pamant, sunt doar anumite locuri unde se pun), apa nu interactioneaza cu jucatorul (decat printr-o textura rotunda, dar suprafata ramane tot perfect dreapta), dar cred ca cel mai nasol este faptul ca textura de pe jos nu are deloc adancime/umbre. Totul este plat...

    Iarba si vegetatia overall arata bine si e foarte densa, dar iarba mica (cea pana la glezne, gen) nu interactioneaza cu jucatorul, doar cea mai mare sau florile o fac (nici copacii nu reactioneaza cand treci si lovesti crengi).
    Iar majoritatea locurilor unde se pun frunze colorate pe jos sunt absolut predefinite si pentru ca, probabil, nu sunt atat de multe frunze pe cat si-ar fi dorit ei, au pus si o textura absolut plata pe pamant, cu frunze depuse deja, care arata oribil si este lucioasa complet.

    Dar intr-adevar, e misto cand treci prin niste frunze de pe jos, sa vezi cum se ridica si se duc in functie de cum bate vantul, chiar daca este exagerat efectul.

    Overall, grafic este decent si doar directia artistica il salveaza.

    Animatiile sunt ok in mare parte, mai putin interactiunea cu mediul inconjurator, exact cum ziceam si inainte, arata oribil cand mergi (si mergi destul de mult fortat de x si y), cand urci scari sau vreun deal, are o animatie de zici ca da in gol si nici calul nu se ridica la nivelul TLOU2 sau RDR2.

    Dpdv gameplay, este...fad. Este, de fapt, un joc Sucker Punch. Asta este motivul pentru care nu am terminat niciun joc de la ei pana acum, iar daca alea aveau orase si aveai chestii de facut, aici ai doar intinderi mari de teren in care esti ghidat de un vant care tine putin la fiecare apasare de buton si te gasesti apasand destul de des ca sa-ti dai seama de locatie.
    Pana acum nu am intalnit nicio vulpe care sa ma ghideze, doar un papagal si a urmat un moment penibil, intrucat el trebuia sa ma ghideze undeva sus pe un deal, dar s-a izbit de deal si in loc sa zboare frumos pana sus, se scrijelea de perete si urca asa intr-o parte
    Cataratul pe stanci se face doar in puncte fixe, determinate de ei, cu care trebuie sa interactionezi, iar animatiile sunt, again, oribile si daca poate fi evitat, eu il voi evita cu siguranta pe viitor.

    Dpdv combat se schimba putin in bine si este destul de satisfacatoare, dar probabil aici va excela cu adevarat dupa ce incepi sa deblochezi diverse abilitati.
    Partea de stand-off mi s-a parut cea mai interesanta, dar momentan pot face asta doar cu un singur inamic per encounter.

    Iar in combat efectiv, exact cum au subliniat si DF, faptul ca butoanele de atac sunt si , te misti cu stick stanga si faci block cu L1, este aproape imposibil sa misti si camera, iar camera este... mai ales in combat.

    DAR combat-ul este bun, visceral, mai asemanator cu Shadow of Mordor, iar daca esti inconjurat de inamici, cam mori, nu esti vreun super om care se bate cu 5-6 odata fara probleme. Si-l joc pe normal.

    Ah si deja am gasit cateva bug-uri enervante, la unele am facut si video, sa vad cum apuc sa le urc pe undeva.

    Basically, daca v-au platut jocurile SP si le-ati terminat, asta vi se va parea mai bun decat orice altceva pana acum.

    Daca nu va plac jocurile Assassin's Creed, e foarte posibil sa nu va placa nici asta. Este un AC low budget care nu-si merita notele de 9 si 10, iar daca era efectiv jocul AC Samurai, lua 6 si 7, desi sincer, jocurile AC dpdv production quality sunt mult mai bune decat GoT.

    Dar ma intorc in el diseara si am toate intentiile sa-l joc pana la capat. Sper sa si reusesc si sa-mi schimb primele impresii pe parcurs, sau macar sa nu mai dau o la fel de mare importanta si sa ma bucur de ce-mi ofera jocul.

    LE: am revenit cu un mic video cu o situatie ciudata de aseara - treceti peste cum arata, pentru ca probabil este din cauza HDR-ului - uitati-va la acei 4 oameni care asteptau sa intru in zona lor ca sa se activeze si sa-si reia locurile, pentru a continua sa se omoare intre ei

  11. #211 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Am sunat la Altex Colentina si au zis ca nu le-au adus jocu inca, spera ca după masă să îl aibă

    Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk

  12. #212 SP
    Junior Member Antaury97's Avatar
    Am fost prin magazine, cel putin in Timisoara nu este

  13. #213 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Nici in Bucuresti la MG nu este. Am fost si cel de acolo a balbait ceva ca sunt in depozite si inca nu fizic in magazine.

  14. #214 SP
    Junior Member Cyberpunk77's Avatar
    @razvanrazy: am primit codul pt bonusul de precomanda pe email

    @all: am reusit sa joc ieri si azi aprox 6 ore... so far it's f@#king awesome imi place foarte mult si pe masura ce joc devin dependent, din punctul meu de vedere e peste toate AC's si orice alt joc cu care l-au asemanat carcotasii.

    Stay safe & keep gaming!

  15. #215 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    [...] Early on, we concluded that we wanted to build a large, open world experience — and one that featured melee combat. But beyond that we were uncertain. Pirates? Rob Roy? The Three Musketeers? All these were considered — but we kept coming back to feudal Japan and telling the story of a samurai warrior. Then one fateful fall afternoon we found a historical account of the Mongol invasion of Tsushima in 1274, and the entire vision clicked into place. [...]
    Ghost of Tsushima: The road to launch – PlayStation.Blog

  16. #216 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Cyberpunk77 View Post
    @razvanrazy: am primit codul pt bonusul de precomanda pe email
    Da. Am primit si eu azi si am ramas mega dezamagit. Nu stiu de ce stiam ca e ceva masca, armusa si/sau cal. Dar a fost doar o poza de avarat, o thema dinamica si mini soundtrack. Meh...

    Ma bucur ca-ti place jocul. O sa revin si eu acum si astept cu mare drag sa ma prinda si sa ma joc de placere

  17. #217 SP
    Manager paul's Avatar

  18. #218 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Eu l-am primit azi aproape de orele 18 (cam tarziu), nu am avut timp nici sa il instalez ca a trebuit sa plec. Acum ce l-am bagat si eu in consola sa sa ii fac si eu update-ul. Imi place tema dinamica. Oricum, sunt la Seattle Day 3 (A) in curtea cealalta, deci nu ma apuc de el. Sper sa ma prinda si asta si sa am timp de el.

  19. #219 SP
    Member JohnConstantine's Avatar

  20. #220 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai ca am mai jucat ieri vreo 3-4h si incepe usor usor sa ma prinda, daca ignor complet cam tot ce tine de grafica si/sau animatii.

    Ca misiuni si combat e fun, dar in continuare sunt de parere ca harta aia e prea mare si sunt prea putine lucruri de facut, iar intalnirile cu aia random de pe harta deja au devenit obositoare si repetitive.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 25 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast

Similar Threads

  1. Death Stranding / Director's Cut By OEE in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 365 Last Post: 15-10-2023, 20:36
  2. Death Stranding / Director's Cut By OEE in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 339 Last Post: 10-06-2021, 21:44
  3. Deadlight: Director's Cut By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 2 Last Post: 22-06-2016, 01:40
  4. Heavy Rain: Director's Cut By Dant3 in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 04-11-2011, 22:10
  5. Resident Evil 5 Director's Cut By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 24-09-2009, 17:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts