Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 214 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 ... LastLast
Results 3,961 to 3,980 of 4279

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #3961 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Salut!
    Vreau sa cumpar un PS5 in viitorul apropiat.
    Imi puteti recomanda un monitor?
    Ca specificatii, ma intereseaza sa fie display-ul de maxim 32'', 4K 60fps.
    Buget: 3000 lei
    Astept parerile voastre.
    Multumesc!

  2. #3962 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    De ce nu un televizor? Un PS5 chiar ar merita un OLED si la LG seria A1 de 48" a fost undeva pe langa bugetul tau, acum e 3764 ron la emag dar de multe ori il prinzi cu sute de lei mai ieftin.
    Face impact mare in jocuri si HDR-ul si ti-as recomanda display cu HDR, A1 din pacate in HDR nu are luminozitate ca si seria B sau C dar se descurca.
    Seria B1 a fost 4050 ron zilele trecute pe la Altex in reducere, modelul de 55". Eu as mai pune ceva bani si as lua un B de 55" cand apare din nou in reducere, ai la el si porturi HDMI 2.1 si ecran la 120hz spre desoebire de A1 care are doar 60hz plus ca in HDR highlight-urile vor fi mult mai mult scoase in evidenta ca si pe A1.

  3. #3963 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Din pacate spatiul nu-mi permite sa cumpar un televizor atat de mare. Din acest motiv am specificat ca diagonala monitorului sa fie de maxim 32".

  4. #3964 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pacat! Nu ai nici pe perete cum sa-l pui?

  5. #3965 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Pot sa il pun pe perete daca televizorul are diagonala de maxim 108 cm.

  6. #3966 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Si eu sunt limitat de diagonala.M-am gândit la Sony 43X85J este putin peste bugetul tău.Altul cu 2.1 si cu 108 cm, mai jos ca si pret nu am găsit.

  7. #3967 SP
    Manager paul's Avatar
    Sony cumpara integral studioul Haven:
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    Today, I’m delighted to announce that Haven Studios is officially joining PlayStation Studios! Jade Raymond brings a wealth of experience from her industry achievements and an infectious passion for creating games, and the leadership team at Haven is an equally impressive group of industry veterans who have collaborated on some of the biggest and most beloved games and franchises that many of us still enjoy today.

    We began working with Jade and her team in early 2021 when they were on the brink of announcing the formation of Haven Studios. From their first pitch, we were inspired by Haven’s vision for creating a modern multiplayer experience that brings gamers together in positive and meaningful ways. We were confident in their creative and technical expertise to deliver on such an ambitious project and were thrilled to invest in their journey developing a new, original IP for PlayStation.
    Welcoming Haven Studios to the PlayStation Studios family
    Attached Images Attached Images 825e1541b835632c444902d33a321d6b87ea9a77-scaled.jpg

  8. #3968 SP
    Manager paul's Avatar
    VRR update saptamana aceasta:
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    In the coming weeks, the PS5 versions of these titles will receive game patches enabling VRR support:

    Astro’s Playroom
    Call of Duty: Vanguard
    Call of Duty: Black Ops Cold War
    Destiny 2
    Devil May Cry 5 Special Edition
    DIRT 5
    Godfall
    Marvel’s Spider-Man Remastered
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
    Ratchet & Clank: Rift Apart
    Resident Evil Village
    Tiny Tina’s Wonderlands
    Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
    Tribes of Midgard

    VRR will arrive globally through a PS5 console update over the next few days (make sure you are connected to the internet to receive the update).
    Variable Refresh Rate support for PS5 is rolling out this week

  9. #3969 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am pus si eu ieri mana pe un PS5, am jucat Asto's Playroom, controlerl mi se pare formidabil cu noile chestii, adaptive triggers sunt super! Exista deja ceva jocuri care implementeaza bine adaptive triggers?

    User interface mi-a placut mai mult la PS4, daca apasam lung butonul PS imi venea direct un mic meniu mai la indemana si cu mai multe optiuni, aveam acces rapid si puteam stinge sau baga consola in rest mode sau sa activez sub optiunea accessibility custom button assignments, acum trebuie sa intru la setari sa activez lucrul asta.

    Este cineva cu OLED LG din seria 9-a sau serie care nu are meniul game optimizer care se regaseste pe OLED-urile mai noi? Cum pot afla daca un joc merge in VRR?
    Mai am o nedumerire, am pornit si niste jocuri de PS4 gen Limbo si Unravel si televizorul imi arata ca ar fi 2160p la 60 fps dar cred ca jocurile astea ar trebui sa fie 1080p. Face consola ceva upscaling sau cum pot vedea adevarata rezolutie in care ruleaza?

  10. #3970 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Salut.


    In primul rand, sa te bucuri de PS5, am vazut ca ai urmarit-o de ceva timp.
    Legat de user interface, si la PS5 exista un Quick Menu, daca apesi pe butonul de PS (Home) iti apare in partea de jos un Quick Menu, si acolo ai si optiunea sa inchizi consola sau sa o pui in rest mode.
    Butoanele de acolo le poti customiza cum vrei, sa le aranjezi in ce ordine vrei, sa le ascunzi.
    Dai pe butonul de home, mergi jos pe bara de quick menu si dai pe butonul de options de pe controller si iti deschize meniul de customizare.
    Apoi cu X poti selecta oricare de acolo si poti muta stanga/dreapta sau sa muti in partea de jos (sa ascunzi o optiune de acolo) daca nu o folosesti.
    Tot acolo ai si un mic shortcut spre Accesibility dar cand dai pe ala iti deschide un meniu de unde poti accesa setarile de accesibilitate si unde poti customiza butoanele de la controller.
    Ce-i drept, nu stiu cum era la PS4 ca nu foloseam, dar aici atata doar ca prin ala nu mai tre sa mergi la setari in colt sus, in rest cred ca tot cam atatea clickuri dai ca sa ajungi la customizarea butoanelor (poate 1-2 in minus).
    Spor la joaca.

  11. #3971 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ceao Ionut, mersi de postare! Da, stiu de acel meniu dar tot mai usor de folosit era cel de la PS4. In accessibility eu am setat si salvat schema mea de mapare a butoanelor dar precum zici si tu, ca sa-i dau enable sau disable tot trebuie sa ajung in setarile principale.
    Chiar si functia butonului PS este inversata, adica la PS4 daca apasam lung ajungeam in meniul rapid iar daca apasam scurt ajungeam in home screen, la PS5 este invers.

  12. #3972 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Exista deja ceva jocuri care implementeaza bine adaptive triggers?
    Returnal. Avea push total si semi-push pentru L2/R2 cu functii diferite, iar controllerul vibra/se simtea ok cu ploaie, vant, efecte etc

    In rest, mai mult sau mai putin... de exemplu Deathloop tin minte ca avea "voce" in controller, dar nu foarte multe efecte si parca nu avea nimic special la L2 R2; SIFU la fel - "voce" si efectul de ploaie

  13. #3973 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunt foarte multe jocuri care au DS5 support one way or another. Cam toate jocurile Ubisoft au - gen Immortals sau Far Cry care are sensibilitate pe triggers diferit in functie de arme si toate jocurile exclusive de PS5 au + majoritatea 3rd party care au iesit pe PS5 dupa lansare.
    Recomand si Control care pe langa triggers are si mers pe diverse suprafete.

  14. #3974 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mersi, azi îmi vine Ratchet apoi vreau sa joc Horizon FW. Poate o să încerc si Returnal dar din pacate nu cred ca e un joc pe care o să-l pot juca, dacă are boși grei si cand mori esti dat de la inceputul stagiului e clar că o să-mi rupă nervii si rabdarea.
    Control l-am jucat pe PS4, mi-a plăcut mult dar nu-l voi rejuca si pe PS5.
    Aștept si Dead Space remake, dacă ar implementa ca lumea funcționalitățile de la Dual Sense jocurile astea horror/survival ar putea să-ți dea o super imersie!

  15. #3975 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si eu jucasem si terminasem Control inainte de current gen, dar am bagat cateva ore in Control pe PS5 doar pentru gamepad. Este efectiv game changer felul in care simti totul diferit, chiar si la un joc pe care l-ai mai jucat.

  16. #3976 SP
    Junior Member stonelul's Avatar
    Doar eu joc fara nici un fel de efecte? Senzatia aia de plastic prost care pare sa se rupa in orice moment ma distruge. Am jucat si Returnal, am inteles, simti cum ploua in controler, etc., dar nu m-a prins deloc. Pe langa, mai este si mai greu si mai mare, nu stiu, controlerul de xbox sta mai bina in mana. Sa vedem un SCUF customizabil cum arata si se simte, fara toate gimmick-urile.

    @Srachi: incearca Returnal, l-au facut mai usor, plin de sanatate si chestii bune, tocmai l-am rejucat cu o salvare noua si l-am terminat din trei incercari dupa ce anul trecut mi-a luat 3 saptamani.

  17. #3977 SP
    Member codpin's Avatar
    Wtf? Ca si build quality, Dual Sense e peste DS4, iar daca vorbim de ergonomie, e diferenta de la cer la pamant intre cele 2, in favoarea celui nou.

    Iar legat de plastic, am tinut si cel de xbox in mana si chiar nu inteleg despre ce vb. Singurul controller care se simte mai bine in mana si e construit mai bine e cel Elite de xbox. Dar ala are pret cel putin dublu.

  18. #3978 SP
    Junior Member stonelul's Avatar
    "Wtf?"????
    Scuza-ma ca am si eu o parere.

  19. #3979 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @stonelu nu stiu cum nu-ti plac efectele si noile functionalitati! M-am apucat de Ratchet, cand arunci o grenada daca apesi pe trigger pana in prima treapta iti arata aiming path si doar cand apesi de tot o arunca, daca vrei totusi sa faci doar un quic throw apesi de tot butonul.
    In unele jocuri pe PS4 pt aim se folosea un buton si pt throw altul, este mult mai usor asa si fain asa. Multe chestii faine se pot face cu controllerul asta!
    Calitatea si mie mi se pare mai buna ca si la DS4, asta il simti mai robust. Alea de Xbox nu prea stiu cum is!

  20. #3980 SP
    Member codpin's Avatar
    Quote Originally Posted by stonelul View Post
    "Wtf?"????
    Scuza-ma ca am si eu o parere.
    Poate a sunat aiurea dar aia era reactia mea la ce ai scris, nicidecum faptul ca nu ai dreptul la o parere. Toti avem!

    Sunt doar f surprins sa aud asta, mai ales daca ai avut un PS4 si faci comparatia direct.

    Iar despre ce e in tabara cealalta, am zis si mai sus.

    Dar na, asta e parerea mea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 214 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 992 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts