Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 122 of 214 FirstFirst ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 172 ... LastLast
Results 2,421 to 2,440 of 4274

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #2421 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Salutare tuturor!
    Tocmai am aflat astazi, o veste care poate fi catalogata drept proasta, pentru cei care suntem in tabara play station. Microsoft tocmai a achizitionat ZeniMax Media pentru 7,5 miliarde de dolari. Stim cu totii ca Bethesda Softworks, este parte a ZeniMax Media.
    Deci, Bethesda este acum proprietate Microsoft. Foarte probabil, viitoarele jocuri din francizele: The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Dishonored, Wolfenstein si altele, ar putea fi foarte bine doar exclusivitati xbox.
    Si tot foarte probabil, cei care indragesc aceste francize, printre care ma numar si eu, vor trebui sa ia in considerare si achizitionarea unui xbox pe viitor.
    Eu spun că toată lumea ar trebui să se calmeze după știrea asta. Sunt ferm convins că și în cazul în care vor deveni exclusivități, vor fi "timed exclusives pt. o perioadă xy". Totodată, Microsoft e o companie care s-a dovedit că nu prețuiște exclusivitățile la fel ca Sony și că e în beneficiul lor să vândă jocuile pe cât mai multe platforme (vezi doar Ori and the Will of the Wisps cum a aparut săpt. trecută pe switch).

    Nu în ultimul rând, Microsoft vede viitorul în Game Pass, un fel de Netflix al jocurilor. Deci în cel mai rău caz vor aduce acest abonament și pe playstation (cum umblă zvonurile că va sosi în curând pe Nintendo Switch).

    În cel mai rău caz, va trebui să aștepți până la un an să joci jocurile menționate mai sus pe Playstation. În cel mai bun caz, plătești Game Pass sau echivalentul pe playstation. Oricum, schimbările nu se vor vedea de mâine încolo... aceste achiziții pe lângă că durează mult, primele jocuri care sunt momentan în dezvoltare sigur vor apărea pe toate platformele pentru care au fost create (Bethesda face multiplatform cam tot). De abia la următoarea generație de jocuri vor interveni eventual astfel de afaceri.

  2. #2422 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Salutare tuturor!
    Tocmai am aflat astazi, o veste care poate fi catalogata drept proasta, pentru cei care suntem in tabara play station. Microsoft tocmai a achizitionat ZeniMax Media pentru 7,5 miliarde de dolari. Stim cu totii ca Bethesda Softworks, este parte a ZeniMax Media.
    Deci, Bethesda este acum proprietate Microsoft. Foarte probabil, viitoarele jocuri din francizele: The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Dishonored, Wolfenstein si altele, ar putea deveni doar exclusivitati xbox.
    Si tot foarte probabil, cei care indragesc aceste francize, printre care ma numar si eu, vor trebui sa ia in considerare si achizitionarea unui xbox pe viitor.
    Calm your tits, pana vor scoate ceva bun deja schimbam generatia, plus cum ziceu mai sus xbox = PC deci in nici o mie de ani nu as cumpara un xbox pentru ca nu-i vad rostul.

  3. #2423 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu cred ca francizele importante nu vor fi exclusive. Când dai asa mulți bani, vrei sa vinzi software oriunde.

    Sa nu uitam ca Phil iubește gamerii și nu suporta jocurile exclusive

  4. #2424 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Sa dea domnul sa fie cum spuneti voi dar nu-mi iese din minte un The Elder Scrolls 6, exclusiv xbox, chiar si timed. Eu pe asta il astept cel mai mult si mi-as dori sa-l joc pe viitorul ps5, pe care mi-l voi lua. Jocul asta, va aparea in cel mai bun caz, peste vreo doi ani. Daca va fi si timed, din cauza de xbox exclusiv la lansare, la ce varsta am eu, nu-l mai pup.

  5. #2425 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    La cum se mișcă Bethesda cu tes si starfield nu cred ca mai prindem niciunul

  6. #2426 SP
    Member blackjack2150's Avatar
    In locul Microsoft as zice "va dam jocurile Bethesda & friends pe PS daca ne dati toate exclusivele voastre pe Xbox". Ar fi corect, dupa cat de aroganti si incapatansati au fost Sony in generatia care se incheie acum. Si aici nu ma refer doar la exclusive ci si la bull****urile deal-urile pe care le-au facut sa tine featere-uri sau DLC-uri din jocuri multiplatform doar in versiunile lor.

    Oricum, stirea asta a fost un bun prilej pentru psihologi sa observe pe viu "the 5 stages of grief":

    Denial
    Anger
    Bargaining
    Depression
    Acceptance

  7. #2427 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și un prilej bun pt "fanboii" Xbox sa refuleze un pic dupa 7 ani de liniște

  8. #2428 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Și un prilej bun pt "fanboii" Xbox sa refuleze un pic dupa 7 ani de liniște
    Nu au de ce sa refuleze. Jocurile se vor lansa in urmatorii 2-3 ani pe toate platformele. Dupa ... mai vedem.

  9. #2429 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Sigur ca se vor lansa pe toate platformele. Dar pe platforma Ms vor avea ceva mai buna optimizare.

  10. #2430 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu are treaba optimizarea ci usurinta de a accesa acel joc. Chiar daca nu va fi exclusiv, faptul ca va fi inclus in Game Pass day 1 fara costuri aditionale va fi un super + pentru ei

  11. #2431 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Complet de acord cu el: https://youtu.be/A3YdV7G809w?t=471 .
    Ar trebui sa ne bucuram ca devin Microsoft mai competitivi, sa nu revina Sony la starea de la lansarii PS3-ului.

  12. #2432 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Clar tot timpul competitia va aduce un castig, insa atata timp cat MS ofera si pe PC cam aceleasi jocuri (cu Xbox Pass pt PC), Xbox va avea de suferit.
    Stiu multe persoane care au cumparat PS in loc de Xbox doar din aceasta cauza, e mai usor sa cumperi un Xbox Pass + un PS si sa ai posibilitatea sa joci jocuri de la ambele decat sa cumperi doua console (asta la noi), dincolo am prieteni care achizitioneaza ambele console.

    Totusi as fii curios ce pondere va avea XBOX seria S in vanzari fata de X.

  13. #2433 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Nu vedeti partea plina paharalui, in sfarsit incepe sa aiba Sony concurenta, in general sa existe concurenta, asta e minunat pentru noi toti. Zic asta folosind console Sony in cea mai mare parte a timpului de vreo 3 generatii.

    Pe de alta parte, cum zicea un coleg mai sus, Microsoft cu siguranta va incepe sa pompeze bani in studiouri, o sa avem in sfarsit un Elder scrolls ca lumea sau Fallout, pentru ca stim cu totii ce a iesit cu Fallout 76 spre exemplu. Este adevarat ca Microsoft are un renume din a amana, compromite si ingropa studiouri si jocuri insa de data asta nu cred vor sa se joace cu astea 7 mil.

    Chiar cred ca au intentii si ganduri mari cu o parte din jocuri, indraznesc sa spun ca vor vrea sa fie in continuare niste experiente single player grozave, asa cum s-au facut remarcate si iubite inca de la inceput. Xbox tanjeste dupa vremurile in care era renumit ca fiind consola unde joci rpg exclusive de calitate, Fable, Mass effect, Jedi empire.

  14. #2434 SP
    Member morphine's Avatar
    blackjack2150
    Mi se pare ca ai atins un punct sensibil si foarte interesant. Atata timp cat e in beneficiul consumatorului, ma bucur!


  15. #2435 SP
    Member mladin86's Avatar
    Mie unul nu mi prea pasa .. nu sunt fan niciun joc Bethesda , mai ales la ce au scos in ultima vreme am dat pas ...
    Vedem ce mai scot ...

  16. #2436 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Viitorul MS sta in game pass nu in consola. Ideea lor e sa aiba cat mai multi abonament la game pass, fie ca il fol pe consola, fie pe pc. Apoi vor sa intre si pe streaming cu xCloud. Au luat Bethesda si sa isi mareasca catalogul de la game pass. Nu cred ca vor face jocurile exclusive (orice ban in plus e binevenit), dar faptul ca poti juca jocul day one pe game pass fara sa platesti 60-70 up front va conta ptr unii fani Fallout, Elder Scrolls, Doom etc. Asa te convinge sa iti faci game pass.

    Luati o dusca de cate ori cititi game pass

    ---------- Post added 22-09-2020 at 23:13 ----------

    https://arstechnica.com/gaming/2020/...for-pre-order/

    Conform estimarilor facute, despre stocul Gamestop, cica in stoc ptr preorder 75% erau standard si 25% digitale.

    ---------- Post added 22-09-2020 at 23:21 ----------

    https://www.eurogamer.net/articles/2...s5-sources-say

    Conform Eurogamer o situatie aseemanatoare a fost si in UK.

  17. #2437 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca asta o sa fie bun pentru PS5
    https://www.theverge.com/2020/9/22/2...-storage-price
    Samsung has unveiled its next high-performance NVMe 2280-sized M.2 drive, the 980 Pro. So far, it comes in three capacities shipping this month: 250GB for $89.99, 500GB for $149.99, and 1TB for $229.99. A 2TB model will arrive later this year, but Samsung didn’t share a price

  18. #2438 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Eu ma gandeam la asa ceva ca e mult peste 980 Pro de la Samsung, de fapt pare o jucarie Samsung:
    https://www.guru3d.com/news-story/ad...ate-drive.html

  19. #2439 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Jocuri la 80 de euro, controller la 70 de euro, fara suport pentru jocurile de pe PS3, fara GamePass, Sony devine foarte scump generatia asta.
    Nu va mai amagiti, multe jocuri din portofoliul ZeniMax Media o sa fie exclusive xbox, console & PC.


    Daca generatia trecuta Microsoft a facut multe gafe acum se prezinta mult mai bine in schimb Sony au devenit aroganti la fel ca pe vremea PS2.
    Cum sa cumperi PS5 la precomanda la cat de praf au fost generatia asta pe partea de racire, singura cat de cat mai ok e PS4 Pro revizia a doua.

  20. #2440 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Salutare tuturor!
    Tocmai am aflat astazi, o veste care poate fi catalogata drept proasta, pentru cei care suntem in tabara play station.
    Salutare ymy!
    Tocmai am aflat astazi, o veste care poate fi catalogata drept proasta, pentru noi toti cei care credeam ca suntem pe un forum de jocuri, nu pe Playstation forum.

    Am aflat ca sunt useri ca tine care apartinand unei 'tabere' ar dori monopol absolut si considera proasta o veste cat se poate de extraordinara si anume ca Microsoft joaca tare. In stilul Borcea care facea galerie adversarilor Stelei in Europa.

    Unu la mana, daca Xbox nu ar fi fost ce-a fost in perioada 360, 'tabara' nu ar fi avut parte de toate momentele exceptionale ale acestei generatii din partea PS4.
    Fara concurenta, SONY s-ar fi lasat grav pe tanjeala iar calitatea jocurilor ar fi scazut dramatic. Valabil si invers.

    Ceea ce a facut acum Microsoft ar trebui privit cu pozitivitate, faptul ca nu mai sunt doar o adunatura de idioti este un lucru bun pentru intreaga comunitate de gaming overall, nicidecum o veste proasta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 122 of 214 FirstFirst ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 172 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23484 Last Post: 07-02-2023, 22:50
  3. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts