Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 214 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 ... LastLast
Results 2,841 to 2,860 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #2841 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Mda...sper totusi sa il bage si pe PS5, chiar si dupa 1-2 ani de la lansare. Generatia asta, Microsoft cred ca o sa aiba o strategie agresiva de a cumpara studiouri mari. Astfel, multe jocuri nu o sa ajunga pe PS5. Sper sa nu se intample asta, dar e un scenariu posibil.
    Attached Images Attached Images screenshot_20201017_153258_com.facebook.katana.jpg

  2. #2842 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Mda...sper totusi sa il bage si pe PS5, chiar si dupa 1-2 ani de la lansare. Generatia asta, Microsoft cred ca o sa aiba o strategie agresiva de a cumpara studiouri mari. Astfel, multe jocuri nu o sa ajunga pe PS5. Sper sa nu se intample asta, dar e un scenariu posibil.



    Daca nu vin pe PS5 sau mai tarziu pe PS5 Pro, PS6....etc le vei putea oricand juca pe PC. Nu uitati ca asta e rezultatul acestor 2 “parinti”:
    - “da, dar imi iau PS4 pt ca are exclusive....”
    - “mi-as lua xbox dar nu are exclusive”.
    Pana cand fanii nu termina cu chestiile astea, vor fi destule jocuri care vor apare doar pe o singura platforma.
    Ps nu uitati ca pt a juca ceva modern iti trebuie un pc destul de potent care nu ai cum sa il configurezi in intervalul 300-500€

  3. #2843 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Cine nu a prins la precomanda poate are acum noroc
    Attached Images Attached Images 358821ba-f663-4e42-91a8-4e169436f738.jpeg

  4. #2844 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Joaca- te si poti castiga un salam sau parizer de gaming. Campofrio, by butchers for gamers.

  5. #2845 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Mda...sper totusi sa il bage si pe PS5, chiar si dupa 1-2 ani de la lansare. Generatia asta, Microsoft cred ca o sa aiba o strategie agresiva de a cumpara studiouri mari. Astfel, multe jocuri nu o sa ajunga pe PS5. Sper sa nu se intample asta, dar e un scenariu posibil.
    Sper sa nu faca asa ceva ca apoi tare imi e frica sa nu le scada vanzarile si sa urle ca nu mai renteaza sa tina bethesda, si sa se aleaga prafu de id software si de doom...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #2846 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Sony clears up when and how it’ll listen to recordings of PS5 voice chats

    Sony has clarified more details surrounding a controversial new PlayStation voice chat recording feature, first mentioned in its recent 8.0 update earlier this week, after some users were led to believe the company would be actively recording and moderating conversations among private groups.

    In a new blog post published Friday, Catherine Jensen, Sony’s vice president of global consumer experience, admits the company “should have more clearly explained why this function was being rolled out.”

    Jensen now confirms Sony will not be actively listening in on voice chats whatsoever when the feature launches with the PS5 next month. “Its sole purpose is to help in reporting of inappropriate behavior, including actions that violate our Community Code of Conduct,” she writes. “Please note that this feature will not actively monitor or listen in on your conversations – ever – and it’s strictly reserved for reporting online abuse or harassment.”
    Instead, the company says the feature will record the past five minutes of any private voice chat on a rolling basis. That way, if a user encounters harassment or anything they feel violates Sony’s rules around player behavior, they can submit up to a 40-second clip for Sony’s moderation team to review. That will include 20 seconds of the potentially offending behavior as selected by the user, with 10 seconds before and 10 seconds after the selected segment for added context.

    “These reports can be submitted directly through the PS5 console, and will be sent to our Consumer Experience team for moderation, who will then listen to the recording and take action, if needed. Some submitted reports won’t be valid, and our team will take this as an opportunity to provide guidance and education,” Jensen explains.

    She goes on to say that there will not be the option to opt-out of voice chat recording, because Sony wants “all users to feel safe when playing with others online, not just those who choose to enable it.

    Avetz grije ce vorbiti si cu cine

  7. #2847 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    De fapt nu au lamurit nimic, doar au confirmat ca vor inregistra incontinuu, la fel cum fac si cu ecranul, orice se discuta in party si cel mai probabil vor face acelasi lucru si pentru ce se aude oricum de pe microfon.
    Dar nu au zis daca acele inregistrari raman stocate in memorie si se rescrie incontinuu sau daca sunt trimise automat in cloud pe undeva.

    Cel mai bine ar fi sa avem o optiune de a opri complet si sa pornim microfonul doar cand vrem noi sa-l folosim.

  8. #2848 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Pai ce doar Google, Amazon si Apple sa traga cu urechea?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #2849 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si Facebook, nu uita de Facebook

  10. #2850 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Tocmai am scris o polologhie pe threadul de VR, trebuie sa ma iau si de Sony acum, nu doar de Facebook.

  11. #2851 SP
    Manager paul's Avatar
    Care sunt limbile suportate? Daca ii zici unui strain ceva in romana si da report, "Consumer Experience" team cum rezolva?

  12. #2852 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Limba romana este 100% suportata in environmentul Playstation exceptand UI-ul de PS Store.
    Sper sa se mentina acest lucru si pe noua interfata de PS5 si de ce nu, sa fie localizat si Store-ul.

  13. #2853 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dacă fac UI și Store localizat în limba română, fără opțiunea de a trece totul în engleză, eu dau delete la contul pe România (și-așa nu prea îl folosesc).

  14. #2854 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Surprinzator dar am vazut foarte multi oameni (si nu ma refer la parinti/bunici) care tin tot ce pot in romana, inclusiv Windows la PC, telefoane, TV-uri, deci ar fi destui care ar tine si dashboard-ul in romana pe consola daca ar exista optiunea.

    Mie mi se pare mega ciudat, pentru ca m-am obisnuit cu semnificatia cuvintelor si de multe ori, traducerile suna atat de ciudat incat nu gasesc ce caut.

  15. #2855 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Surprinzător, dar chiar nu-mi pasă. Un gamer adevărat, un cinefil adevărat, un pasionat nu va alege niciodată varianta localizată (fie că e vorba de titrare sau traducere). De cele mai multe ori se pierde adevăratul sens, se pierde originalul. Așa cum de cele mai multe ori e de-a dreptul grețos și traducerile nu au relevanță sau chiar nu au corespondent în limba nativă. De câte ori mă duc în Germania și încerc să mă uit la TV, îmi vine să vomit. Să o auziți voi pe Madonna cântând în germană. Sau pe De Niro spunând un cârnat de cuvinte într-un lipsync jenant... Că pentru mine e horror. Din fericire noi n-am dat nici în boala lor, sau a italienilor.

    Fără să vreau să jignesc pe cineva, mi se pare și un semn de incultură și lipsă de respect față de "ce a vrut să spună autorul". Mai ales dacă totuși știi engleză, dar ți-e mai comod în limba română...

    Update: pe de altă parte, don't mind me... eu sunt genul care a preferat să joace Final Fantasy în japoneză, deși aveam varianta în engleză ca opțiune. Și asta deși nu știu japoneză...

  16. #2856 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu am fost surprins sa vad că sunt foarte multi oameni tineri care nu vorbesc engleza la un nivel rezonabil. La cat de înconjurați de engleză suntem în România (jocuri, filme, muzica, internet), m-aș fi așteptat ca marea majoritate sa fie măcar la un B2, daca nu C1. Eu îmi amintesc că puteam purta conversații in engleză încă din școala generală și nu am studiat niciodată limba, doar de pe internet.


    Oricum, cat timp jocurile nu au subtitrare in română, nu vad de ce ar adauga română la UI si store. Daca e cineva care nu de descurca cu interfața in engleza cu siguranță nu se va descurca cu un joc in engleza.

  17. #2857 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda, nu stiu. Personal nu ma deranjeaza absolut deloc daca exista si optiunea asta. Sa fie pe fiecare limba si fiecare sa aleaga ce-i place, cat timp nu ne baga pe gat localizarea si atat.

  18. #2858 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Păi da man, dar toată nebunia cu localizarea înseamnă și foarte multe resurse pierdute. În loc să aloce oamenii pentru proiecte serioase, voi vă dați seama că există echipe de mii de oameni care se ocupă strict de localizare? Nu mă refer aici la Sony, ci în general. Un exemplu foarte clar a fost Final Fantasy XV. Stiați că doar datorită localizării, jocul a fost amânat cu aproape 2 ani?

    Acum să-și imagineze cineva că vor amâna Cyberpunk 2077 doar pentru că nemții vor neapărat să vorbească în germană caracterele...

  19. #2859 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai jocul este localizat in multe limbi, deci s-au ocupat si de asta in paralel

    LE: cred ca e vorba si de voci, nu doar de text - altfel nu inteleg de ce l-ar printa si ar irosi hartie aiurea. Cel mai probabil sunt foile de pe care au citit actorii cand au intrat in pielea personajelor.
    Si cu siguranta sunt cateva tari, inclusiv DEU, care vor beneficia de acest tratament, dar nu este neparat facut de CDPR, ci doar finantat de ei si externalizat catre alta companie din tara respectiva.

    Dar inteleg ce zici si e aiurea, dar nah, cat timp nu ma afecteaza, sa fie pentru fiecare limba asa si eu tot in ENG voi juca
    Attached Images Attached Images screenshot-2020-10-20-12.50.58.png

  20. #2860 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai jocul este localizat in multe limbi, deci s-au ocupat si de asta in paralel
    Din fericire, e vorba doar de text. La Final Fantasy XV, au angajat actori pentru voci... Acum imaginează-ți că pentru tot scriptul acela trebuie înregistrate voci în japoneză, germană, italiană, română. Dzeule, cum ar fi Keanu Reeves trăgând o înjurătură moldovenească...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 214 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts