Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 153 of 214 FirstFirst ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 203 ... LastLast
Results 3,041 to 3,060 of 4274

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #3041 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    O sa creadă cineva ca sunt “apărătorul luminii” (nu este deloc asa, doar ca nu imi place cand se exagereaza degeaba, iar 80% din posturi au tenta negativă, trebuie sa cauti cu “lupa” sa gasesti un post pozitiv).
    Așadar, daca citesti acel articol o sa vezi ca acest site a facut o știre bazată pe informațiile date de un utilizator oarecare de pe Resetera, știm cu totii Cata credibilitate poate avea. Si nu in ultimul rand, daca nu găsea el 150 de jocuri in lista, automat trebuie sa presupunem ca nu merg?

    Si da, sunt de acord cu tine, chiar nici eu nu pot intelege de ce vin atat de greu informațiile din partea Sony, deja este exagerat ce se intampla.

    //App, vezi ca Moore's law is dead nu este un User oarecare de pe YouTube, omul chiar are un track record impecabil! Acum de ce a intrat in acest joc de doi bani, nu stiu sa iti spun (in condițiile in care el este un PCMR).

  2. #3042 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Aparent noile zvonuri spun că Sony ar putea să schimbe data de apariție a consolei ps5 în unele țări din Europa din cauza carantinei:
    https://www.psu.com/news/report-ps5-...-19-lockdowns/

  3. #3043 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Posibil sa impacteze putin anumite tari unde cultura livrarilor nu este la fel de pronuntata ca in Romania.
    Dar aici nu avem de ce sa ne facem probleme. Sony va livra consolele catre magazine, iar magazinele prin curieri interni sau externi, vor livra consolele catre noi, chiar daca se inchide tara ca la inceput de an, sau nu.

  4. #3044 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Am gasit un video destul de informativ, nu stiu daca a mai fost postat.
    Este un teardown la Dualsense, desfăcut pentru a vedea tot ce este in interior.

  5. #3045 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa spuneti ca iar postez chestii negative, dar acumulator de 1560mAh in 2020? Bine ca macar e un pic mai mare decat avea Dual Shock-ul, dar tot e o bila neagra (in my book). Sunt sigur ca pentru multi dintre voi e PERFECT (ca doar e de la Sony), dar eu prefer mai old-school, unde pana si pe generatiile vechi folosesc linistit acumulatori de 5400mAh (2x AA de 2700mAh). Totusi, costa 2-3$ un acumulator de 2500mAh (Sony cred ca le lua cu 1$), era chiar asa de greu? Anyway, nu va agitati sa-mi raspundeti, era intrebare retorica...

    Partea pozitiva: in sfarsit vin cu niste motoare de haptic feedback serioase (sau cel putin asa par)! Intotdeauna mi s-au parut prea slabe (pana si in unele smartphone-uri se simtea mai puternic kick-ul decat de pe Dual Shock-uri). Yay, kudos to Sony for that! La asta puteti sa comentati, ca e de bine!

  6. #3046 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    O sa spuneti ca iar postez chestii negative, dar acumulator de 1560mAh in 2020?
    Pai cum altfel sa te faca sa cumperi inca un controller si charging station de la bun inceput?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #3047 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca nu îl descarci complet într-o singură sesiune de joc îl poți lăsa la încărcat până data viitoare.



    Mi-ar placea un controller care sa țină cat DS3.

  8. #3048 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    De DS4 am fost mulțumit, fiind un casual gamer. Rareori incarcam controller-ul in aceeasi sesiune de joc. Intotdeauna ma asiguram sa fie full bateria inainte de sesiune.
    DualSense o sa fie la fel ca DS4, ca durata a bateriei.

    Revenind la BC, sunt chiar curios, acum, de numărul real de jocuri ce nu vor fi compatibile cu consola.

  9. #3049 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    “Demon’s Souls,” a famously punishing game, will make use of the PS5′s activities UI, which offers helpful tips regarding certain tasks. Moore says there are over 180 videos, each with increasing levels of visibility into what’s needed to complete portions of the game, available via the interface. Stumped? Now you don’t even have to leave the screen.


    https://www.washingtonpost.com/graph...ames-features/


    Un articol bun in care sunt mentionate mai multe jocuri, printre care si Returnal.

  10. #3050 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pe PS3 ma jucam o saptamana pana se descarca controllerul, si vorbesc de sesiuni de 8-10 ore pe zi... Acum daca prind 1 zi jumate cu vibratii off si light settings la minim sa zic mersi. Vedem, desi cred ca acel haptics o sa descarce bateria in draci.

  11. #3051 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Inca un joc care beneficiază de capabilitățile controller-ului.

    Some new PS5-related Resident Evil Village details have appeared on the official PlayStation store

    - runs at 4K with ray tracing
    - fast loading ("almost no load times")
    - adaptive triggers and haptic feedback are supported for gunplay
    - 3D Audio support

    https://twitter.com/nibellion/status...794252288?s=21

    Unde e “insider”ul ala de zicea ca jocul se chinuie la 1080p pe PS5

  12. #3052 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Unde mai exact zice ca ruleaza in 4k?
    Eu vad, in link-ul oficial de pe site, ca "*Dynamic 4K and HDR require a compatible 4K & HDR compatible TV or display."

    Asta nu inseamna ca ruleaza in 4K decat probabil daca stai pe loc si te uiti la cer/pamant. In rest, va fi rezolutie dinamica ce poate scadea sau sta stabil in ce rezolutie aleg ei, pentru a mentine acele 30 sau 60fps pe care le doresc.
    Dar din moment ce nu mentioneaza, vor fi 30fps.

  13. #3053 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Scrie exact la inceput.
    “ Stunning visuals: Explore Resident Evil Village's beautiful yet terrifying vistas and locales in 4K* with Ray Tracing.”

    App, eu zic ca nici nu conteaza daca este dinamic sau nu, la cat de avansate sunt tehnologiile din ziua de azi pe upscaling, chiar nu conteaza. Eu cred ca se pune prea mult accent pe rezoluție nativa, deoarece se pierde multa putere de procesare care poate fi folosită altfel. In plus, avem destule exemple pe PC care ne arata rezoluții dinamice care sunt mai clare decat cele native.

    Eu sper ca intr-un an maxim doi sa renunțe atat Sony cat si Microsoft la rezoluțiile native si sa dea drumul la imaginație pe grafica vizuala (texturi, iluminare, umbre, s.a.m.d)..

  14. #3054 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, fix asa este si pentru unii nu conteaza. Ideea e ca atat pe Twitter cat si tu, ati prezentat o informatie gresita, iar cine citeste o sa zica "uite bah, asta ruleaza in 4k nativ pe PS5", ceea ce este fals.
    Dar de fapt diferenta e data fix de acea stelulta "*" pe care multi o ignora.

    Eu sunt de acord cu o rezolutie inferioara dar fixa, daca nu avem o solutie de DLSS capabila, cu detalii cat mai mari si cu sau fara RT (momentan il vad inutil daca-l folosesc doar la reflexii, iar implementarea lor la ceva inutil, pentru ceva ce consuma si din partea hardware a consolei, o consider doar un gimmick) si cu 60fps.

  15. #3055 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Razvan, este o informatie scrisă de Sony exact in primul rand, pe site-ul lor oficial, nu este o informatie data de mine sau a celui de pe twitter. In plus, nu cred ca este o informatie greșita, absolut deloc.
    Chiar daca este specificat in josul paginii “4K Dynamic” asta nu inseamna ca jocul nu atinge rezoluția de 4K fie ea nativa/upscaled sau nu (momentan nu știm ce ruleaza in rezoluție scăzută, poate doar filmulețele).
    Acum mna, fiecare pote interpreta cum vrea si poate sa faca cârcota pe acest subiect. Insa din cate imi amintesc sunt nenumarate jocuri care au 4K Dynamic si au fost prezentate ca jocuri 4K (atat pe PS4 cat si pe XOne), si totusi nu a zis nimeni ca e o informatie greșita...

    In fine, este parerea ta si ți-o respect!

    //
    Cat despre DLSS, este genial! Sper sa vina si Ms si Sony cu o metoda similară in viitorul apropiat, chiar este un game changer aceasta optiune.

  16. #3056 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, asta este o afirmatie proasta oferita de Sony si Microsoft cam in orice, care se accepta general valabil si nu inteleg de ce.
    Daca un joc ruleaza in 1080 dar este upscalled in 4K, nu inseamna ca ruleaza in 4K (adica 4x putere de procesare pentru acelasi lucru).

    Also, nu am zis ca tu sau cine a postat pe twitter a prezentat o informatie gresita, doar ca a omis o parte din ce este de fapt mentionat de Sony, iar acea parte face diferenta.

  17. #3057 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Toți cei care dau thanks la mesaj vor primi mâine 1 milion de euro*.




    Cam așa e si informația despre 4K.

  18. #3058 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Imi astept milionu de euro, chiar si in bancnote din Monopoly - o sa fie un fel de cheat code data viitoare cand ma joc Monopoly

  19. #3059 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Days Gone pe Ps5:
    "Dynamic 4K up to 60 FPS''

    https://www.psu.com/news/days-gone-o...-up-to-60-fps/

  20. #3060 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Trist. Din ce in ce mai trist suna acest next gen marketat ca 4K gaming doar pentru ca poti juca pe 4K TVs prin upscalling...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 153 of 214 FirstFirst ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 203 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23484 Last Post: 07-02-2023, 22:50
  3. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts