Corect, nu m-am gandit la asta.![]()
Foloseste cineva Sony Pulse 3D ? Daca daca sunteti multumiti?
La urmatorul stoc as vrea sa imi comand o pereche de casti de gaming si ma gandeam la acestea pentru PS5.
Sau recomandati altceva pana in 500 de lei ?
Personal le consider bune, nu wow. Isi fac treaba, sunet curact, comezile de pe ele sunt ok.
Ce m-ar interesa pe mine dacă mai scapă conexiunea wireless ca și cele Gold și Platinum. Am o pereche Platinum Headset și de pe vremea ps4 încă aveam probleme că se întrerupea conexinuea de la 2 sec până la 10 sec. Tocmai de asta am început să îl folosesc wired. Problema persistă și pe ps5.
Asta cred ca e o problema cu modelul tau, nu ceva general. Eu am avut gold v1 pe ps4 si nu am intalnit niciodata problema asta de care zici.
folosesc si eu Sony Pulse 3D, insa pe PS4 momentan, ca PS5...vorba aiami se par misto, nu am avut nicio problema pana acum, le am de aproape o luna sau cand s-au lansat. nu stiu daca merita neaparat pretul sau agitatia sa le cumperi, poate sunt variante la fel de bune sau chiar mai bune in acelasi buget, dar eu sunt multumit, nu imi pare rau ca le-am luat. Sunt curios daca va fi vreo diferenta de sunet cand le folosesti pe PS5.
Sunetul este diferit fata de Razer Thresher PS4 (mai "curat"), se putea mai mult bass, dar niciodata nu au pierdut conexiunea in timpul jocurilor jucate pana acum (majoritatea online in special). Folosite pe PS5.
Daca tot se vorbeste de casti, ar putea cineva sa incerce niste casti normale (adica nu pentru PS) prin jack si sa ne spuna daca obtin aceeasi calitate ca atunci cand le conecteaza la alt device?
Am o pereche de Sennheiser 4.40 de care sunt foarte multumit in general, insa conectate la PS4 au o calitate audio inferioara fata de laptop sau telefon. Sper sa nu fie la fel si la 5.![]()
@Espiritus Eu ma joc cu o pereche de Sony M3 pe PS5 și se aud perfect. O sa încerc și cu niște AKG y50 și revin.
Eu folosesc Razer Nari pe fir, functioneaza, se aude perfect si merge si microfonul din headset.
Teruyuki Toriyama to leave Sony Interactive Entertainment Japan Studio - GematsuOriginally Posted by Gematsu
PS5 » Special Edition Drop » dbrandOriginally Posted by dbrand
Sunt faceplates, nu skinuri. Sigur au ceva intelegere cu Sony. Nu vorbim despre un site obscur scos peste noapte, ci despre dbrand, care are ceva vechime in piata.
Și atunci de ce se află la dbrand pe site la secțiunea skinuri?
Also, dacă te uiți atent, inclusiv partea frontală de PS5, care e glossy black, la dbrand e matte black. Lucru pe care nu-l poți schimba decât cu, ai ghicit... un skin. Că bănuiesc că partea aceea nu se poate schimba precum faceplate-urile...![]()
A zis MKBHD despre el in video cu giveaway. Este faceplate si nu skin. Skin este doar pentru partea glossy.
Bookmarks