Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 194 of 214 FirstFirst ... 94 144 184 192 193 194 195 196 204 ... LastLast
Results 3,861 to 3,880 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #3861 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Eu nu stiu de nici un leak despre Bloodborne remaster/remake...

    Ar fi fain sa poti juca in sfarsit in 60fps, dar chiar nu am auzit de asa ceva. Ai vreun link?
    In afara de cele pe care le poti gasi daca dai search pe google la exact fraza de mai sus "Bloodborne remaster/remake", Tom de la MLiD a zis de cateva ori si in 2020 si anul acesta ca e in productie, dar fara detalii mai multe.

    Sincer e cam common sense at this point sa ne asteptam la cel putin un Remaster, avand in vedere cati ani au trecut de cand a aparut Bloodborne si cate jocuri exclusive PS4 deja au ajuns pe PC.

    Eu personal sunt sigur ca o sa vina intr-o forma sau alta, daca si Uncharted vine acum, nu mai am dubii. Cand, aia e alta chestie, poate sa vina inca la sfarsitul anului acesta sau la anu, sau cand/daca anunta vre-un Bloodborne 2 in 2025(?)... ce am zis aici e doar parerea mea.


    In alta ordine de idei, aven vesti noi despre Spiderman 2, confirmare ca ce am vazut la show rula pe PS5 in real time, comparativ cu trailer-ul de la Miles Morales care este CGI, si arata la fel de bine (asta inseamna ce am zis mai sus ca Spiderman 2 e exclusiv PS5, deci nu e tras in jos de PS4) > https://twitter.com/TigerCA123/statu...43436445335555

    Si alte vesti despre Wolverine, ca va fi "Full size, mature tone" > https://www.psu.com/news/wolverine-p...a-mature-tone/

  2. #3862 SP
    Member morphine's Avatar
    Despre ps5 slim in 2022 sunt doar zvonuri?!

  3. #3863 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    Despre ps5 slim in 2022 sunt doar zvonuri?!
    Doar zvonuri sau "info leaks", nimic oficial sau maca o poza ceva, inca nimic.

    Dar stim ca AMD face trecerea la 6nm de la 7nm pt ca e relativ simpla, asa ca e logic si foarte probabil si pt console. Asa a fost si in trecut.


    Apropo ElAnalistaDeBits a facut prima comparatie intrre GoW 2018 si GoWR trailer >


    Exact cum am zis, e o imbunatatire pe toate partile, dar nu next gen din cauza suportului pt PS4. Dar pana si faptul ca va merge pe 60fps vs 30fps, e dublu efortul consolei fata de PS4.

  4. #3864 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Mi s-a parut slaba conferinta, in afara de Project EVE si GoWR nu am vazut nimic interesant.
    Jocurile cu super eroi probabil prind mult la americani pe mine ma lasa rece.


    GT5 e penibil, vor sa il vand ca un joc nou pentru a treia oara? WTF?
    La fel si Uncharted 4, vor bani pentru ce? 60fps? In loc sa faca remake la primele trei in graphic engine-ul de la 4.

  5. #3865 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  6. #3866 SP
    Senior Member Encman's Avatar

  7. #3867 SP
    Manager paul's Avatar
    Noul update se lanseaza maine.
    Lista text: PS5 September System Software Update Launches Globally Tomorrow – PlayStation.Blog.
    Video: September System Software Updates - New PS5, PS4 and Mobile App Features:

    Ghid: M.2 SSD Installation for PS5 Console:

  8. #3868 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Finally pot sa ma joc pe consola de oriunde, nu numai din casa....sa speram ca va merge binisor, daca nu se poate perfect.

  9. #3869 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Vin si eu la o saptamana dupa show, ca babele alea cu batic, dupa ce am putut urmari atent ce m-a interesat.
    Parerea mea este ca nici unul dintre jocurile aratate n-a fost ceva memorabil, dar consider ca SONY a punctat ca la meciurile alea de box amator, fara KO dar puncte valide care se contorizeaza.
    Cand am realizat ca nu vom scapa foarte repede de acesta perioada de tranzitie cu jocuri cross-gen, am incercat sa imi impun un anumit nivel medium/high al asteptarilor astfel incat sa ma pot bucura totusi de tot ce apare si sa raman ponderat.

    God of War: Ragnarok:
    Iubesc jocul precedent de pe PS4 si il consider Top Tier din toate punctele de vedere. Cred ca Ragnarok nu are cum sa fie mai prost, ceea ce va oferi o experienta de gaming absoluta pentru oricine detine un PS5.

    Forspoken:
    Sunt absolut hyped pentru jocul asta, are potential sa fie ceva memorabil. Mi se pare ca arata superb in gameplay, nu si in cutscenes (what the?)

    Marvel's Spider-Man 2 & Wolverine:
    Cand pune Insomniac mana pe ceva poate sa iasa doar bine sau foarte bine. Sunt convins ca libraria PS5 va fi mult mai bogata cu aceste 2 titluri si sincer, tot ce sper este ca povestea din Wolverine sa nu lase de dorit si sa nu fie o victima a comparatiei directe cu Spider-Man.

    Gran Turismo 7:
    Am jucat un singur Gran Turismo si asta era pe PS3. Sincer, chiar vreau la final sa spun 'da frate, Forza are un rival pe masura'. Arata intr-adevar foarte shiny asa si bine cosmetizat dar sper ca in momentul in care pun mana pe controler sa simt ca merg cu o masina, nu cu un sapun.

  10. #3870 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Nici cu ultima actualizare nu au introdus folderele de pe PS4! Penibil.

  11. #3871 SP
    MMG
    Junior Member MMG's Avatar
    Pai se stia de dinainte ca nu vor implementa asta cu acest update, daca ai fi citit release notes sau ai fi vazut clipul de prezentare.

  12. #3872 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Daca am vazut clipul de prezentare nu mai trebuie sa mi se para penibil ca o functie elementara lipseste?
    Noroc ca acum poti sa muti butonul de oprire in stanga, pana si modul de oprire al consolei era modificat intr-un mod inutil.

    Cu toate ca apreciez partea hardware foarte mult la PS5 pe UI/functii e varza fata de PS4.

  13. #3873 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu am primit si update la controller - aveti idee ce face? no info.
    Attached Images Attached Images 2021091516513635.png

  14. #3874 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    3D Audio Support for Built-In TV Speakers
    The PS5 September Update adds support for players to experience 3D audio through their built-in TV speakers. Once enabled in the Sound menu, this feature transforms standard two-channel TV speaker audio into three-dimensional sound, heightening the sense of gameplay immersion.* Players can measure the acoustics of their room using the microphone on their DualSense wireless controller to apply the 3D audio setting that’s optimized for their room.**
    ...**A DualSense wireless controller update releasing alongside the PS5 September update is required to activate this feature.
    ^ Din blogpost-ul oficial.

  15. #3875 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Quote Originally Posted by Eurogamer
    There's a new PlayStation 5 model on the market - a CFI-1100 series unit that replaces the launch model CFI-1000. I've already shared early impressions about the machine, finding that in all practical terms, there is no meaningful difference between PS5s old and new. However, questions remain about the decisions made in how Sony has delivered this new rendition of the PlayStation 5 and ultimately, if there really is any genuine difference between them, particularly in terms of longer-term implications. Crucially, if the cooling assembly has been the subject of a cost-reduction strategy, does the machine run hotter, and if it does, to what extent does that actually matter?
    PlayStation 5 CFI-1100 review: better or worse than the launch console?





    Quote Originally Posted by Gamers Nexus
    There’s a change to Sony's PlayStation 5 heatsink in new models, so we worked with @Digital Foundry to get one for PS5 thermal testing, brief fan differences, & more.

  16. #3876 SP
    Manager paul's Avatar
    The New PlayStation 5 CFI-1100 Review - Featuring @Gamers Nexus!:

    Yes, the cooler design in the new PlayStation 5 has been simplified in some respects and yes, the internal temperature results suggest that while cooler in some cases, the machine can run hotter in others.

    The core question of whether the new PS5 is better or worse than the launch model can be answered by saying that they're mostly much the same, certainly in terms of the end user experience.

  17. #3877 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Cea mai buna colaborare pt DF since forever. GN din nou confirma ca sunt cei mai tari in teste de genul acesta si ca temperatura e aproape indentica sau incadrata in marja de eroare intre modele, iar testele de FPS/performanta facute de DF dovedesc si faptul ca nu e diferenta intre modele la acest capitol. A fost "much ado about nothing", pana la urma. M-am asteptat la asta.

    Deci Austin Evans nu doar e un shill, dar e si un habarnist. E trista lumea in care traim daca un clown ca A.E. are 5mil de subscriberi pe YT...
    Insa nu sunt mirat, doar dezamagit de omenire.

  18. #3878 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Austin Evans are atat de multi subscriber-i pentru ca e funny. Cine ii gandeste video-urile, stie foarte bine ca atat poate scoate din el si in niciun caz ca ar fi super profi. Nu cred ca el s-a vandut vreodata ca fiind vreun specialist in electronica sau mai stiu eu ce alte domenii. Nu e vina lui ca lumea chiar il crede. El a fost printre primii care au scos video-uri despre ps5 si toate noutatile de pe piata, deci are legaturi stranse cu industria.
    Omul e un troll si se bucura de atentia acordata. Da, este trist ca cei care probabil sunt profesionisti nu au atat de mult succes, dar inca din vechime se stie ca lumea prefera spectacol si panarama.

  19. #3879 SP
    Junior Member Cyberpunk77's Avatar
    ^ stai liniștit o maimuță care aruncă cu fecale de fiecare data când e in centrul atenției isi pierde credibilitatea foarte repede.

    mie imi pare și mai rau de cei (si sunt multi) care fac lucruri asemănătoare cu ale gagiului asta pe gratis... pt a-și justifica achiziția sau pt simplu fapt ca le place Xbox și automat în mintea lor trebuie sa urască concurenta.

    PlayStation is better in every single way so deal with it MFs

  20. #3880 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by Cyberpunk77 View Post
    ^ stai liniștit :-) o maimuță care aruncă cu fecale de fiecare data când e in centrul atenției isi pierde credibilitatea foarte repede.

    mie imi pare și mai rau de cei (si sunt multi) care fac lucruri asemănătoare cu ale gagiului asta pe gratis... pt a-și justifica achiziția sau pt simplu fapt ca le place Xbox și automat în mintea lor trebuie sa urască concurenta.
    Inteleg ce spui, dar subliniez faptul ca nu a spus ca e vreun specialist. Pur si simplu a scos un video inaintea tuturor. Iti garantez ca multi se uita la videourile lui tocmai pentru ca e troll, e funny intr-o anumita masura si e primul de cele mai multe ori cu videourile, sa nu mai zic ca are clickbait-uri bine gandite.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 194 of 214 FirstFirst ... 94 144 184 192 193 194 195 196 204 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts