Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 200 of 200 FirstFirst ... 100 150 190 198 199 200
Results 3,981 to 3,991 of 3991

Thread: Clubul PlayStation 5

 1. #3981 SP
  Senior Member Srachi's Avatar
  Bateria controlerului tine mult mai putin ca si bateria de la DS4, am fost neplacut surpins sa vad ca daca cuplez un powerbank la DS5 nu-mi incarca controlerul in timp ce joc.
  Am gasit pe reedit persoane care se plangeau de acelasi lucru, solutia este sa-l cuplezi la o sursa de curent(power bank, incarcator telefon sau slot USB) apoi sa stingi controlerul iar cand vezi ca incepe sa se incarce se poate reaprinde.
  Nu stiu ce Sony complica lucrurile, DS4 il bagai la incarcat si gata in UI din consola vedeai ca se incarca, scurt si simplu.
  Ce ma mai enerveaza este ca au schimbat sunetul cand primesti cate un trofeu, nici nu-l aud si suna meh. Puteau da optiune sa-ti pastrezi sunetul vechi ce a fost pe PS3 si PS4.
  Chiar habar nu am de ce schimba unele lucruri care chiar sunt OK, sa imbunatateasca acolo unde trebuie si unde se plange lumea nu in alte parti.

 2. #3982 SP
  Senior Member GabiCutlac's Avatar
  Sa nu te iei dupa mesajul ce apare cum ca e low battery. Mai tine lejer încă 2-3 ore dupa aia, depinde ce joci

 3. #3983 SP
  Member lucicleric's Avatar
  Sa nu joci pe low battery in diablo 2 pe hc sau jocurile soulslike)

 4. #3984 SP
  Member Ionutz83's Avatar
  Cu toate oprite (vibratii, lumina la minimum, speakerul controllerului oprit, etc.) tine bateria intre 12-14 ore.
  Daca ai pornite toate, cred ca se reduce la jumatate timpul.


  Eu mi-am luat un al doilea controller si o statie de incarcare de la SONY si asa nu am probleme ca ma lasa bateria.

 5. #3985 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  E mult sub jumatate daca ai toate pornite si jocul le utilizeaza. As zice undeva la 4-5h.

  Si da, din pacate, solutia e doar o alta achizitie, ca sa le dai lor mai multi bani - asta e efectiv motivul real pentru care nu au mers pe 2xAA batteries.
  Mai iei inca un gamepad sau statie de incarcare si ai terminat.

 6. #3986 SP
  Senior Member Srachi's Avatar
  Eu vreau sa ma bucur de noile funcționalități ale controlerului așa că e clar că nu am sa le opresc sau nu am sa scad din intensitatea lor, vibrațiile chiar mi se par mai slabe ca si la DS4 deci unde sa le mai dau la jumate.
  Nici ideea sa tot incarc baterii AA sau să le ti cumpărat nu mi-ar fi surâs! Cu DS4 rar am ajuns sa am nevoie să-l cuplez la power bank.
  Nu am să-mi iau nici un al 2-lea controler, prefer să am un power bank mare intre picioare( ) si să-l cuplez pa DS5 cand este nevoie.

  Întrebarea mea este de ce naiba in timp ce joci nu se incarca instant când e cuplată o sursă de curent la controler ca și la PS4 si is nevoit sa sting controlerul apoi să-l aprind iar. Se plangeau si alți useri de pe reedit, ce naiba face Sony. Mai amintesc si sunetul ăla tâmp când iei un trofeu, am căutat pe net sa văd daca se poate schimba cumva si iar și pe subiectul ăsta am gasit o groază de nemulțumiți, zicea cineva că e trophy hunter si că nu mai sre satisfactia aia asa mare când nu-și aude sunetul cu care a fost obișnuit, probabil creierul lui nu mai degaja dopamină fără sa auda sunetul ala

  In afara de unele lucruri la UI si cele discutate mai sus consola este mișto si promițătoare, sper să scoată ăștia jocuri multe si mișto. Acuma am terminat Ratchet, nu a fost ce-l mai bun din serie din păcate dar a avut și el momentele lui, destul de drăguță si grafica. Acuma incerc sa dau de Horizon FW la un preț rezonabil să văd ce-i de capul lui.

 7. #3987 SP
  Member Papillon_'s Avatar
  Sony Interactive Entertainment outlines PlayStation VR 2 launch output, new IP and live service plans, PC and mobile support, more
  https://www.gematsu.com/2022/05/sony...e-support-more

  Se pare ca viitorul pentru ei e "live service games". nu jocuri "traditionale" gen GOW, HFW.

  "In fiscal year 2019, PlayStation 5 investment by business model was 88 percent traditional and 12 percent live service games. For fiscal year 2022, Sony Interactive Entertainment projects a business model of 51 percent traditional games and 49 percent live service titles. By fiscal year 2025, Sony Interactive Entertainment projects 45 percent traditional and 55 percent live service."

 8. #3988 SP
  Senior Member Srachi's Avatar
  Ce-i aia live service games? Cloud gaming?

 9. #3989 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Nu. Sunt jocurile care primesc updates constante dupa lansare, mostly jocuri f2p.
  A live service game is a game that sees a constant stream of new content added post launch, and is purposefully designed to keep you playing years after launch. This is unlike traditional single-player games, which can be completed in a set number of hours.

  Such content can vary drastically. For example, the likes of Fortnite and Apex Legends introduce new cosmetics, weapons and multiplayer maps on a seasonal basis – you even sometimes get an entire new game mode. And then you have the likes of Destiny 2 and World of Warcraft, which feature numerous expansion packs with new missions and story content.

  However, a game needs a substantial amount of post-release content to be considered a ‘live service’. The Witcher 3 received two expansion packs and 16 DLC, but is still not considered a ‘live service’ game.

  Live service games are quite often free to play, with players only expected to pay for the optional expansions, microtransactions or seasonal passes.

 10. #3990 SP
  Senior Member Srachi's Avatar
  Ah mersi, nu-s cu jocurile de genul asta. Probabil dupa next gen(PS6 si Xbox Series Y) se vor imputii treburile, a fi doar cloud gaming si jocuri de genu mentionate mai sus. Probabil atunci ma voi lasa de butonat jocuri, eu is old school ce gusta o campanie single player buna rulata de pe ceva fizic.

 11. #3991 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Vedem asta cu next gen. Cel mai probabil va fi ceva mixt, iar partea fizica se va concentra pe VR gaming care are nevoie de procesarea locala.
  E posibil ca asta (cu tot cu Pro-uri) sa fie ultima generatie de console as we know it.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 200 of 200 FirstFirst ... 100 150 190 198 199 200

Similar Threads

 1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
  Replies: 145 Last Post: 25-04-2022, 21:24
 2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 23478 Last Post: 10-02-2022, 22:20
 3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
  Replies: 18047 Last Post: 29-01-2022, 13:10
 4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
  Replies: 991 Last Post: 02-01-2022, 20:54
 5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
  Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts