Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 200 of 214 FirstFirst ... 100 150 190 198 199 200 201 202 210 ... LastLast
Results 3,981 to 4,000 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #3981 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Bateria controlerului tine mult mai putin ca si bateria de la DS4, am fost neplacut surpins sa vad ca daca cuplez un powerbank la DS5 nu-mi incarca controlerul in timp ce joc.
    Am gasit pe reedit persoane care se plangeau de acelasi lucru, solutia este sa-l cuplezi la o sursa de curent(power bank, incarcator telefon sau slot USB) apoi sa stingi controlerul iar cand vezi ca incepe sa se incarce se poate reaprinde.
    Nu stiu ce Sony complica lucrurile, DS4 il bagai la incarcat si gata in UI din consola vedeai ca se incarca, scurt si simplu.
    Ce ma mai enerveaza este ca au schimbat sunetul cand primesti cate un trofeu, nici nu-l aud si suna meh. Puteau da optiune sa-ti pastrezi sunetul vechi ce a fost pe PS3 si PS4.
    Chiar habar nu am de ce schimba unele lucruri care chiar sunt OK, sa imbunatateasca acolo unde trebuie si unde se plange lumea nu in alte parti.

  2. #3982 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Sa nu te iei dupa mesajul ce apare cum ca e low battery. Mai tine lejer încă 2-3 ore dupa aia, depinde ce joci

  3. #3983 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Sa nu joci pe low battery in diablo 2 pe hc sau jocurile soulslike)

  4. #3984 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Cu toate oprite (vibratii, lumina la minimum, speakerul controllerului oprit, etc.) tine bateria intre 12-14 ore.
    Daca ai pornite toate, cred ca se reduce la jumatate timpul.


    Eu mi-am luat un al doilea controller si o statie de incarcare de la SONY si asa nu am probleme ca ma lasa bateria.

  5. #3985 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E mult sub jumatate daca ai toate pornite si jocul le utilizeaza. As zice undeva la 4-5h.

    Si da, din pacate, solutia e doar o alta achizitie, ca sa le dai lor mai multi bani - asta e efectiv motivul real pentru care nu au mers pe 2xAA batteries.
    Mai iei inca un gamepad sau statie de incarcare si ai terminat.

  6. #3986 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Eu vreau sa ma bucur de noile funcționalități ale controlerului așa că e clar că nu am sa le opresc sau nu am sa scad din intensitatea lor, vibrațiile chiar mi se par mai slabe ca si la DS4 deci unde sa le mai dau la jumate.
    Nici ideea sa tot incarc baterii AA sau să le ti cumpărat nu mi-ar fi surâs! Cu DS4 rar am ajuns sa am nevoie să-l cuplez la power bank.
    Nu am să-mi iau nici un al 2-lea controler, prefer să am un power bank mare intre picioare( ) si să-l cuplez pa DS5 cand este nevoie.

    Întrebarea mea este de ce naiba in timp ce joci nu se incarca instant când e cuplată o sursă de curent la controler ca și la PS4 si is nevoit sa sting controlerul apoi să-l aprind iar. Se plangeau si alți useri de pe reedit, ce naiba face Sony. Mai amintesc si sunetul ăla tâmp când iei un trofeu, am căutat pe net sa văd daca se poate schimba cumva si iar și pe subiectul ăsta am gasit o groază de nemulțumiți, zicea cineva că e trophy hunter si că nu mai sre satisfactia aia asa mare când nu-și aude sunetul cu care a fost obișnuit, probabil creierul lui nu mai degaja dopamină fără sa auda sunetul ala

    In afara de unele lucruri la UI si cele discutate mai sus consola este mișto si promițătoare, sper să scoată ăștia jocuri multe si mișto. Acuma am terminat Ratchet, nu a fost ce-l mai bun din serie din păcate dar a avut și el momentele lui, destul de drăguță si grafica. Acuma incerc sa dau de Horizon FW la un preț rezonabil să văd ce-i de capul lui.

  7. #3987 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Sony Interactive Entertainment outlines PlayStation VR 2 launch output, new IP and live service plans, PC and mobile support, more
    https://www.gematsu.com/2022/05/sony...e-support-more

    Se pare ca viitorul pentru ei e "live service games". nu jocuri "traditionale" gen GOW, HFW.

    "In fiscal year 2019, PlayStation 5 investment by business model was 88 percent traditional and 12 percent live service games. For fiscal year 2022, Sony Interactive Entertainment projects a business model of 51 percent traditional games and 49 percent live service titles. By fiscal year 2025, Sony Interactive Entertainment projects 45 percent traditional and 55 percent live service."

  8. #3988 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ce-i aia live service games? Cloud gaming?

  9. #3989 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu. Sunt jocurile care primesc updates constante dupa lansare, mostly jocuri f2p.
    A live service game is a game that sees a constant stream of new content added post launch, and is purposefully designed to keep you playing years after launch. This is unlike traditional single-player games, which can be completed in a set number of hours.

    Such content can vary drastically. For example, the likes of Fortnite and Apex Legends introduce new cosmetics, weapons and multiplayer maps on a seasonal basis – you even sometimes get an entire new game mode. And then you have the likes of Destiny 2 and World of Warcraft, which feature numerous expansion packs with new missions and story content.

    However, a game needs a substantial amount of post-release content to be considered a ‘live service’. The Witcher 3 received two expansion packs and 16 DLC, but is still not considered a ‘live service’ game.

    Live service games are quite often free to play, with players only expected to pay for the optional expansions, microtransactions or seasonal passes.

  10. #3990 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ah mersi, nu-s cu jocurile de genul asta. Probabil dupa next gen(PS6 si Xbox Series Y) se vor imputii treburile, a fi doar cloud gaming si jocuri de genu mentionate mai sus. Probabil atunci ma voi lasa de butonat jocuri, eu is old school ce gusta o campanie single player buna rulata de pe ceva fizic.

  11. #3991 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vedem asta cu next gen. Cel mai probabil va fi ceva mixt, iar partea fizica se va concentra pe VR gaming care are nevoie de procesarea locala.
    E posibil ca asta (cu tot cu Pro-uri) sa fie ultima generatie de console as we know it.

  12. #3992 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ce ma mai enerveaza la PS5 este media galery unde daca vrei sa-ti vezi screenshot-urile de fiecare data cand dai de la o poza la alta iti apar jos functile de share/delete/favorite iar sus intr-o parte L1 iar in alta R1 si toate astea pe un fundal umbrit deci nu prea vezi poza bine, trebuie sa astepti cateva secunde sa dispara functile.
    Pe PS4 te uitai linistit la screen-uri fara sa te deranjeze nimic, vroiai ceva apasa-i be butonul de optiuni, puteau sa faca la fel si pe PS5 dar multe lucruri din UI sunt un downgrade nu ceva, bun si folositor.
    Am cautat prin setari sa scot optiunile alea dar nu vad sa fie, nu se poate asa-i?
    Attached Images Attached Images horizon-forbidden-west_20220529233718.jpg horizon-forbidden-west_20220529233938.jpg

  13. #3993 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    State of Play de aseara:

  14. #3994 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Slabe sanse sa scoata PS5 Pro, nici contextul numai e acelasi. Mai degraba un PS6 care o sa fie si mai scump peste 5-6 ani.

    Do We Actually Need PS5 Pro/ 'Xbox Series Next' Enhanced Consoles This Generation?

  15. #3995 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Slabe sanse sa scoata PS5 Pro, nici contextul numai e acelasi. Mai degraba un PS6 care o sa fie si mai scump peste 5-6 ani.
    Nu am vazut video si nu stiu ce zic aia acolo, la fel cum nu inteleg de ce ai postat aici, pe thread de Horizon Forbidden West, dar short answer la intrebarea lor este - DA! pentru ca din prima zi, de cand am vazut jocuri 1080p cu 60fps s-a simtit ca acest "current gen" este mult prea slab vs ce tot marketau ei si clar mult prea slab comparativ cu ce-si dorea lumea.
    Daca pe PS5 nici macar un joculet ca Astro, care teoretic era un demo tehnologic, nu ruleaza in 4k nativ, 60fps asa cum e, fara pic de RT, atunci era absolut clar ca PS5 e mai degraba PS4 Pro2.

  16. #3996 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @Papillon, da avem nevoie de PS5 Pro si mai mult ca probabil va exista unul! Horizon FW arata execrabil in performance mode, in locuri cu vegetatie multa zici ca-i ceva joc in 480p, nici nu stiu cum unii l-au jucat in performance mode vs resolution, Zero Dawn arata mai bine deca Forbiden West in PF mode.
    Arata bine insa in 4K dar daca un joc facut cross gen care nici nu-l prea poti numi next/current gen nu poate rula 4K la 60fps nici nu te mai poti intreba daca avem nevoie o ba de versiunea Pro!

    Nu am incercat inca jocul cu ultimul patch, la naiba ca imi da eroare CE-108255-1 dupa ce s-a instalat patch-ul, nu vrea sa porneasca, am sterg game data si sper sa o ia din loc ca altfel sparg consola.

    P.S. cum naiba instaleaza PS5 asa greu jocurile de pe disc?

  17. #3997 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Voi vreti 4k 60fps cu ray tracing dar daca scoate Sony o consola de 1000€ săriți in sus ca e prea scumpa si ce rost mai are s-o luati in detrimentul unui PC? Ca la 500€ nu prea e posibil ce vreti voi.

  18. #3998 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pai atunci sa nici nu scrie pe cutie 8K si 4K 120 fps!

  19. #3999 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    si ce configuratie de PC iti trebuie pt 4K 60 + RT (&reflections) On si sa fie si locked . Tot la fel vad si eu rostul unui …PS6 peste cativa ani , cum zicea cineva mai sus cand vor putea oferi performante asemanatoare unui 6900xt/3080 la pret de …800eur/consola maxim . Oricum si acum ca sa rulezi GoW si HZD full 4K 60 Ultra pe PC (fara DLSS) tot iti trebuie ceva …bunicel ( cu mult peste pretul unei console ) La ce ofera PS-ul la banii respectivi consider ca este superb.

  20. #4000 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Eu unul as fi dispus sa platesc 1000 de euro pentru o consola care poate 4k 60 dar nu cred ca majoritatea cumparatorilor ar fi de acceasi parere.
    Posibil PS6 sa fie in stare de 4k 60 fara RT iar cu RT un 4K 30.

    In momentul de fata principala problema a Sony e sa produca suficiente PS5 si sa convinga lumea sa treaca la PS Extra/Premium.
    Fata de cat de prost a fost PS4 care nu era in stare nici de 1080p la 30 fps PS5-ul sta mai bine. Acolo era clar nevoie urgenta de un PS4 Pro la fel cum a fost de XOX.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 200 of 214 FirstFirst ... 100 150 190 198 199 200 201 202 210 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts