Iar comparăm mere cu pere. Nu putem compara PS5 Pro cu un telefon. Putem cel mult să îl comparăm cu un PC de gaming. Cred că Sony a ales prețul mare pentru că simte că are monopol. Și e într-adevăr rău pentru PS6, putem să ne așteptăm la 1000 de euro la PS6.
Eu personal am sărit peste PS4 cu totul pentru că nu aveam decât câteva jocuri pe care le voiam. Apoi a venit anunțul că PS5 va fi backwards compatible și am spus că recuperez așa. Am cumpărat multe jocuri chiar la scurt timp după lansare, au fost luni în care am dat peste 1000 de lei pe jcoiri. Am înghițit și mărirea de preț la PS Plus. Anunțul ăsta mă va face să renunț la PS Plus când expiră subscripția și la minimele precomenzi pe care le făceam (Mortal Kombat și Gran Turismo). Sper ca lumea să voteze cu portofelul și doar pentru că 700 USD nu reprezintă 800 de euro.
Sony ne-a râs în față pentru că nu prea au competiție acum. Am spus sincer că aș fi vândut PS5 și aș fi trecut pe Xbox Series X, dar am destule jcoiri pe PS pe care le-am jucat și sper să le pot juca cât mai binevoiește Sony să susțină PS5.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bookmarks