Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 231 of 232 FirstFirst ... 131 181 221 229 230 231 232 LastLast
Results 4,601 to 4,620 of 4621

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #4601 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    @Papillon
    Nu inteleg care e faza cu folderele...
    Ai avut PS4? Puteai face foldere unde sa bagi jocurile, in home screen, si sa le redenumeste cum vrei tu - eu asa ma organizam, mai ales ca am jocuri si pentru copil, asa ca trebuie sa le separ cumva.
    Momentan vad doar ultimile jocuri folosite, in ordinea folosirii lor.

2. #4602 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    @Papillon
    Nu inteleg care e faza cu folderele, insa la GameLibrary/Your Collection ai in stanga posibilitatea de a crea niste liste. Create Gamelist se numesc, eu am creat doar una cu titlurile nejucate. Maxim 100 pot fi intr-un "folder". Poate te ajuta!
    Mersi de tip, nu stiam de asta.
    Eu ma bazez pe search, asa cum fac pe telefon sau pe MacOS.

3. #4603 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Aștept și bilanțul vostru screenshot_20241213-141247_chrome.jpgscreenshot_20241213-141416_chrome.jpg

4. #4604 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Pfuai ce m-am chinuit de pe telefon.... Bilantul meu:
    Attached Images Attached Images screenshot_20241213-232826.png screenshot_20241213-233040.png

5. #4605 SP
    Manager paul's Avatar
    Sony Group Corporation (.pdf) cumpara 12,054,100 noi actiuni Kadokawa Corporation (.pdf). Pana acum detineau 2.01% din actiuni, acum o sa ajunga la 9.68% si devine cel mai mare actionar.

Pe partea de gaming, Kadokawa detine 69.66% din FromSoftware (SIE detine 14.09%), Gotcha Gotcha Games, Spike Chunsoft, Acquire.
    Attached Images Attached Images sony-kadokawa_12-19-24-768x432.jpg

6. #4606 SP
    Manager paul's Avatar
    Sony anuleaza 2 jocuri live-service, unul de la Bend Studio si un God of War de la Bluepoint Games:
    Quote Originally Posted by Bloomberg
    Sony Group Corp.’s PlayStation has canceled previously unannounced games at two of its top subsidiaries, the company said Thursday.

The games, at Oregon-based Bend Studio and Texas-based Bluepoint Games, were both “live service” projects designed to draw recurring revenue from players.

A company spokesperson confirmed the cancellations. In a statement, the spokesperson said the two games were canceled “following a recent review” and that PlayStation will continue making both online and single-player games.

Neither studio will be shuttered. “Bend and Bluepoint are highly accomplished teams who are valued members of the PlayStation Studios family, and we are working closely with each studio to determine what are the next projects,” the spokesperson said.
    Sony Cancels Two More PlayStation Projects in Broader Retreat - Bloomberg

7. #4607 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Focusul Sony generatia asta a fost sa scoata porcarii de jocuri cu live-service si PS5 Pro... Fata de generatie trecuta e un regres major.
    Sper ca nu inchida Bend Studio si le dea sansa sa dezvolte Days Gone 2.

8. #4608 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Focusul Sony generatia asta a fost sa scoata porcarii de jocuri cu live-service si PS5 Pro... Fata de generatie trecuta e un regres major.
    Sper ca nu inchid Bend Studio si le dau sansa sa dezvolte Days Gone 2.
    Cine sa mai dezvolte Days Gone II? John Garvin a plecat de la Bend Studio și partenerul lui, seria este clar moarta și e penibil fiindca Bend Studio deja are 2 jocuri anulate confirmate fiind vorba de Days Gone II și acest live service ( cred ca aveau și un joc racing în plan, dar nu mai rețin dacă e asa ) . Bend Studio nu îl vor închide, dar cu siguranță următorul lor proiect dacă nu aduce ceva vânzări nu ii mai vad sa supraviețuiască . În rest, Jim Ryan și cred ca și Hermen Hulst si-au bătut joc de studio-uri și de generația asta făcând din orice IP deja existent un live service și sa îl anuleze fără măcar sa încerce sa îl ofere cuiva sa îl încerce, poate prindea sau îl inchidea ca pe Concord, sau și mai bine lăsau creativitatea sa iasă și sa vina niște jocuri SP adevărate,dar obsesia asta cu live service a adus doar probleme și vor mai aduce. Îmi pare rău că din cauza asta noi ca și consumatori nu vom mai vedea multe jocuri noi fiindca și Hermen Hulst a spus ca vrea sa readucă vechi IP uri ceea ce înseamnă alte remake/remastered doar sa nu lase studio-urile fără conținut pana la ceva nou, trista generație.

9. #4609 SP
    Junior Member SieNoK's Avatar
    Good riddance! Ma bucur ca se anuleaza si sper sa se mai anuleze pe banda rulanta jocuri live-service.

Generatia PS5 e mare fail, majoritatea jocurilor de pe PS5 le joci lejer pe PS4. Eu as fi redenumit PS5 in PS4 remaster - cum sa ai jocuri remasterizate chiar si de 3 ori? (GTA 5, Last of us)

Nu le purtati de grija celor de la Bend Studio, sunt sigur ca cei de la firma mama le-au dat cel mai important task - Days Gone REMASTERED

10. #4610 SP
    Chiar daca iese Days Gone Remaster (si sincer mi-as dori sa iasa), nu cred ca se vor ocupa fix ei de la Bend Studios.
    Eu tot sper la o continuare, mai ales la cat de ceruta este.

Ciudat totusi de Bluepoint - se specula ca lucreaza la un alt remaster gen Bloodborne sau chiar trilogia initial God of War, cand de fapt ei lucrau la mizeria aia de live service game...

11. #4611 SP
    Eu nu stiu ce e in capul la Sony, Days Gone e unul dintre cele mai faine IP-uri create de studiourile lor si isi bat joc de el.
    Nu imi plac jocurile cu zombie dar Days Gone mi-a placut foarte mult, merita o continuare pe PS5.

12. #4612 SP
    De ce sa iti doresti un Days Gone remaster? Ai 4K 60 FPS pe PS5 si sunt sigur si ca l-ai terminat, ce mai vrei de la el?

Chiar fac un studiu (personal) si sunt curios de ce lumea isi doreste remasteruri si de ce da banii pe ele, dupa ce ai terminat un joc si in cazul Days Gone, deja ruleaza la specificatii maxime.

13. #4613 SP
    M-ai inteles gresit vreau un Days Gone 2 varianta de PS5 nu remaster sau remake la primul.
    In schimb pentru The last of US Part 1 si 2 mi-au placut imbunatatirile aduse pentru ca sunt fan TLOF dar vreau cel mai mult TLOF Part 3.

14. #4614 SP
    Scuze pt neintelegere, ma refeream la razvanrazy.

Inteleg remaster la spre exemplu - GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, am inteles si portarea pe PC/PS4/PS5 pentru RDR 1 (unde a fost facuta o treaba minunata), dar in loc sa relansezi de 3 ori aceeasi versiune a jocului, banii aia ii poti baga pentru construirea unui nou joc.

15. #4615 SP
    Quote Originally Posted by SieNoK View Post
    De ce sa iti doresti un Days Gone remaster? Ai 4K 60 FPS pe PS5 si sunt sigur si ca l-ai terminat, ce mai vrei de la el?

Chiar fac un studiu (personal) si sunt curios de ce lumea isi doreste remasteruri si de ce da banii pe ele, dupa ce ai terminat un joc si in cazul Days Gone, deja ruleaza la specificatii maxime.
    La mine e cam la fel ca la The Last of Us. E cumva un joc de suflet, un joc pe care l-am terminat de 3 ori deja (PS4, PS5 + Steam Deck), mereu 100% - ultima data chiar in urma cu cateva luni, pe Steam Deck si inca mi se pare unul din cele mai aratoase jocuri out there si daca as avea ce sa mai fac in joc, as mai continua sa ma joc. Pur si simplu a facut click cu mine lumea, personajele, motoru, world traversal si tot ce este acolo, indiferent cat de repetitiv este.

Daca tot nu se face o continuare, normal ca vreau un remaster cu componente aduse la zi, eventual ceva la nivelul lui TLOUP2 sau chiar si mai mult, cu implementarea RT, macar cu RTAO sau multe multe altele pe care le pot face.

Nu cred ca am mai mult de 2-3 remasterizari cumparate si sunt complet impotriva cash grab-urilor, dar daca ne uitam la TLOUP1 remaster, as zice ca au cum sa mai evolueze, la cat timp a trecut de la lansarea de acum aproape 6 ani si cate tehnologii au aparut intre timp (vezi path tracing) care pot aduce o tenta de realism in orice.

16. #4616 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Subscriu și eu la ideea că Sony n-a făcut nimic bun cu studiourile cumpărate. Problema nu e dată de remaster/remake, ci de lipsa de jocuri noi bune (s-a mai spus asta și aici). Oamenii care cumpără remaster/remake pentru un joc formează o nișă și nu pot susține financiar acele jocuri.

Pe de altă parte, Sony a înregistrat numele de la PS6 până la PS10 ca marcă înregistrată. Asta era important.

17. #4617 SP
    Junior Member sup3rfly's Avatar
    Faceplates cumparate de pe Aliexpress cu 160ron....in realitate, arata mai bine decat in poza

1.jpeg

18. #4618 SP
    Member codpin's Avatar
    Acum vezi daca se si potrivesc...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

19. #4619 SP
    Junior Member sup3rfly's Avatar
    Se potrivesc fara nici o problema, in poza sunt deja puse pe consola....standul parca nu mai sta asa de fix(consola sta la orizontala), dar in rest arata foarte bine si materialul este de calitate.

20. #4620 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Unde credeți ca sunt făcute și alea de la Sony ?
    E ca aia, nicio diferență între Nike fake și Nike original, tot în Bangladesh sunt făcute.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.