Sunt doar estetic și dacă le-ai găsit la jumătate de preț cu atât mai bine.
Și eu cumpăr lucruri de pe aliexpress.
Sunt doar estetic și dacă le-ai găsit la jumătate de preț cu atât mai bine.
Și eu cumpăr lucruri de pe aliexpress.
Nu știu dacă aici e locul mai bun față de topicul despre accesorii, dar cred că aici se uită mulți dintre cei cu PS5. Eu m-am înscris pe lista omului, sunt curios de preț și mai ales dacă se va putea livra cu transport decent în România.
Dupa Developer Direct de aseara sper ca urmatorul State of Play (NateTheHate spune ca ar fi in februarie,probabil pana in 13 februarie cand are Sony Q3 FY24) sa fie macar la inaltimile pe care fanii si le doresc,inclusiv eu,chiar daca Sony stie ca jocurile de aseara prezentate ajung si pe PlayStation nu inseamna ca studio-urile 1st party nu ar trebui sa dezvaluie ceva.Personal perioada 2023-2024 mi s-a parut una foarte seaca avand doar 1 joc pe an fiind vorba de Spider-Man 2 si Astro Bot fara 3rd party si sper ca incepand de anul asta sa nu ramana doar cu Ghost of Yotei ( DS2 nu includ aici ),nu cred ca mai misca pe cineva cu adevarat doar 1 joc cand si XBOX,cat si Nintendo au mai multe pe an indiferent ca ajung si pe PlayStation,e vorba de hype pe care eu nu il simt de la SIE.
Cum probabil au renuntat la ideea de showcase in detrimentrul mai multor State of Play pe parcursul anului,sper la cel din februarie daca se confirma unul sa aiba continut mai mult decat Ghost of Yotei si DS2 sau jocuri ce urmeaza sa se lanseze si am vazut destule deja cum ar fi MH Wilds,AC Shadows sau jocuri din Hero Project,vreau sa vad WOLVERINE,noul joc Santa Monica,al 2-lea joc Naughty Dog,Media Molecule cu ceva nou sau Sumo Digital,poate chiar jocuri finantate de Sony pentru consola cum a fost aseara Ninja Gaiden 4 sau ca anul trecut Rise of the Ronin/Stellar Blade fiind mai bune decat alte trailere la PSVR2 sau jocuri pe care deja le-am tot vazut.
Nishino ramane singurul CEO al SIE, nu mai imparte cu Hulst, dar ambii continua sa-si conduca Grupurile:
New Leadership at Sony Interactive Entertainment - Sony Interactive EntertainmentOriginally Posted by Sony Interactive Entertainment
Presupun că ați aflat. Suntem foarte aproape de a putea juca Forza Horizon 5 pe Playstation. Sunt curios dacă lansează jocul și pe PS4 cândva. Sursa AICI.
Bookmarks