Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 214 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #161 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Unde 10 ani? Nu cred ca a tinut nicio generatie atat. PS4 a aparut la fix 7 ani dupa PS3. Daca ar fi aparut PS5 anul asta, ar fi fost 6 ani. Eu zic ca ar fi fost decent, dar probabil vor fi 6.5 - 7 ani intre PS4 si PS5. Mie mi se pare mai mult decat suficient.
    Discutia a pornit de la zvonul ca viitoarea consola va costa 1050 euro. Zvon in urma caruia s-au generat discutii ca ar fi scumpa ca ar fi ieftina , ca ajungi la pret de PC, etc
    Si m-am chinuit sa explic (uitand ca nu toata lumea citeste, unii doar aleg ce ii intereseaza si scot din context si dau sfaturi in consecinta) ca poate va costa 1050 euro, dar o consola iti garanteaza confortul de a te juca la aceeasi calitate o perioada mai mare de timp (1-2-3-4-5-10 ani, pana apare un model nou) fara sa fii nevoit sa investesti in componente interne, pe cand un PC de 1050 euro se va uza moral intr-o jumatate de an si esti nevoit sa schimbi o placa video, un procesor, sa mai pui Ram, etc pentru a juca ultimele aparitii. Aici pot face o paranteza pt ca un rol foarte important il are optimizarea jocului, facuta de producatori, pentru console vs optimizarea pt diversele PC-uri. Pt console sunt mult mai bine optimizate jocurile.

    ---------- Post added 09-08-2019 at 11:18 ----------

    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    PS4 pro nu e generatie noua. Puteai la fel de bine sa joci toate jocurile fara sa faci upgrade. PS5 apare la 7 ani dupa vechea generatie, adica dupa PS4, la fel cum si PS4 a aparut la 7 ani dupa PS3. Quick maths.
    Stiu sa socotesc, dar trebuie sa recunosti ca au scurtat perioada de confort psihic in care stiai ca ai un PS3 si nu ai altceva pe piata mai bun, care sa iti dea o grafica mai buna sau FPS mai stabil in jocurile solicitante. Doar diferente privind stocarea. Intre PS4 si PS4 Pro sunt anumite diferente care, in opinia mea, conteaza.
    Acum ai Xbox X, Xbox simplu, Ps4, Ps4 Pro, sunt curios la generatia PS5 cate versiuni, cat de des vor aparea si cat de mari vor fi cresterile de performanta la aceste versiuni, sa putem sta pe birou cu PS5 cumparat 7 ani fara sa investim intr-unul mai nou.
    Concluzia mea este ca piata consolelor, va fi mult mai dinamica in viitor, ne va „forta” sa scoatem bani mai des pentru hardware, ceea ce contravine cu ideea de consola,
    Consola e un sistem de gaming confortabil,in care nu esti nevoit sa bagi bani la greu si se pot juca de la pici de 4 ani la gameri inraiti
    cum bine zicea colegul Crbl2001. Pana la urma e un lucru bun pentru ca tehnologia evolueaza foarte repede asa ca ipotetic, gamer-ul consolist va putea sa se joace „on par” cu gamer-ul PC-ist, din punct de vedere al calitatii grafice .

  2. #162 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Nu esti obligat de nimeni sa iti iei Pro sau X , ca tu vrei sa ai ultima versiune este altceva , te poti juca foarte bine si pe modelele aparute in 2013 .

  3. #163 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by lukecelmare View Post
    Nu esti obligat de nimeni sa iti iei Pro sau X , ca tu vrei sa ai ultima versiune este altceva , te poti juca foarte bine si pe modelele aparute in 2013 .
    Nu esti obligat sa cumperi nimic, poti sa nici nu te joci pe principiul asta. Inainte (la generatiile trecute de console ) nu aveai alternativa, acum ai. Era ca in utopia comunista - toti erau egali

  4. #164 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Important este sa fie jocuri. In 4K, 8K, juma' de K, nu conteaza.

    Am fost extaziat cand mi-am luat Xbox One X, dar din pacate din luna Mai de cand m-am apucat de Days Gone (si l-am terminat intre timp), pana to date, sta pe mobila si ma uit la el, ca mizeriile gen Rage 2 pot sa fie si in 16K, tot mizerii sunt.

    Nu stiu in ce directie o va apuca SONY, sper sa ramana la fel concentrati pe exclusives. Despre Microsoft n-as vrea sa spun ca m-am lamurit, tot sper ca un prost.

    Ce m-a lamurit totusi 100% este ca degeaba imi arunca in ochi cu hardware si texturi si loading times si tot felul de revolutii despre nimic daca scot 6 jocuri memorabile toata generatia.
    Mi-am cumparat consola cu super putere de procesare ca sa-mi lanseze mizerii gen Crackdown si alte desene animate.

  5. #165 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Welcome to capitalism

  6. #166 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Care a zis ca tine ciclul de viata a unei console timp de 10 ani?
    Hai sa va lamuresc:

    PlayStation - 1994
    PlayStation 2 - 2000
    PlayStation 3 - 2006
    PlayStation 4 - 2013
    PlayStation 5 - 2020
    (Nu am inclus redesign-urile,care fac parte din aceeasi generatie cu respectiva consola,cum ar fi PSOne,PS2Slim,etc)
    Ciclul de viata s-a marit,nu s-a micsorat.Acum 20 de ani puterea crestea de la an la an,acum evolutia e mai "lenta".

  7. #167 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Discutiile astea sunt redundante. Tocmai faptul ca tehnologia avanseaza atat de mult, este dovada clara a faptului ca serviciile gen Stadia sau Project Xcloud (si restu, pt ca vom avea minim 5-6 astfel de servicii) sunt viitorul jocurilor, pentru ca vom investi doar intr-un abonament lunar + in jocuri, iar toata puterea de procesare se va face in cloud, pe un sistem care va fi upgradat constant fara extra costuri din partea noastra, sau unde se va putea debloca mai multa putere pentru joc mai demanding, fara nici cea mai mica problema.

    Dar asta e alta discutie pentru alt thread si oricum lumea nu vrea sa accepte lucrul asta.

  8. #168 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Si mie mi-e greu sa accept,desi sunt constient ca intr-o buna zi se va termina era consolelor.

  9. #169 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Nu cred ca se va termina. Este cel mai la indemana model de entertainment video.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #170 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Eu cred ca da.Cu pc-urile si serviciile cloud,consolele vor ramane doar ceva nostalgic,din pacate


    ---------- Post added 09-08-2019 at 21:10 ----------

    Din '72 pana acum au avut o viata destul de lunga

  11. #171 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Eu cred ca viitoarea generatie de console Microsoft si Sony va fi ultima. Inevitabilul se va produce. Vom trece la gaming bazat pe abonament, in cloud, la cel putin 7 jucatori mari. Vreti sa vi-i spun? Google, Epic, Valve, Sony, Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft.

  12. #172 SP
    Banned CowboyBill's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    la cel putin 7 jucatori mari. Vreti sa vi-i spun? Google, Epic, Valve, Sony, Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft.

    Mai e si Activision Blizzard cu Battle.net
    Numarul mare de jucatori Call of Duty , Starcraft,World of Warcraft, Overwatch, Destiny 2 nu e deloc neglijabil.

    Iar un alt jucator mare este Take Two Interactive (Grand Theft Auto, XCOM,Borderlands, Civilization, Red Dead Redemption)

    ---------- Post added 10-08-2019 at 00:31 ----------

    Realitatea e ca vor fi mai putini jucatori globali care vor conta in industria gamingului.

    Microsoft o sa intre in declin daca nu vine cu o noua consola Xbox potenta si cu un Windows 11 mai pus la punct (iar daca Linux vine cu un sistem de operare gratuit mai bun la orizont si Sony ii va zdrobi la vanzari cu PS5, faliment scrie pe Micro$hit).

    Valve/Steam deja sunt in pierdere fiindca tot mai multi producatori prefera sa-si lanseze jocurile pe Epic decat pe Steam, iar daca Gabe nu vine repede cu un Half Life 3 sau ceva inovativ, o sa cam intre in obscuritate.

    Electronic Arts e cam demult in faliment (calitativ) fiindca de trei ani n-a mai lansat ceva decent de la Titanfall 2 incoace, si-au batut joc de Mass Effect Andromeda, Star Wars Battlefront 2, Need for Speed Payback, Anthem si Battlefield V intr-un hal fara de hal avand vanzari proaste in ultima vreme si abia ce mai traiesc din Fifa reciclat anual si din expansionurile la Sims 4. Daca nu dau faliment sau nu-i cumpara Tencent, in mod cert vor intra in obscuritate prea mare ca sa poata sa se mai remarce. EA are o reputatie mai proasta ca niciodata, iar daca te uiti pe Twitch sau You Tube, foarte putini le joaca jocurile aparute in ultima vreme.


    Ubisoft? WTF is Ubisoft??? O plagiatura frantuzeasco-canadiana ordinara dupa EA de au inceput si ei sa lanseze abonament Uplay+ inspirat dupa Origin, dar mult mai scump. De fapt, jocurile lor fiind prea scumpe, repetitive, monotone, cu prea mult grinding si microtranzactii, cu multe buguri, e prea putin probabil sa se remarce. In afara de Rainbow Six Siege n-au niciun joc care sa fie competitiv demn de eSports.
    Foarte putini le joaca jocurile care sunt in mare single-player...si alea cam proaste.



    Bethesda a incercat si ea sa lanseze o platforma proprie, dar de cand cu Fallout 76, Rage 2 si prostia de Wolfenstein Youngblood, mi-e sa nu dea faliment pana la lansarea lui Elder Scrolls 6.


    Pe piata asiatica mai sunt vreo trei jucatori importanti: Sony care este clar regele exclusivitatilor de tip God of War, Spider-Man si Uncharted, Capcom care in ultima vreme a avut jocuri de mare succes de la Resident Evil pana la Monster Hunter World si Nintendo evident de cand cu Switch. Restul precum Square Enix, Sega, Konami sau Bandai, aia nici nu mai conteaza.


    In viitorul apropiat si poate pentru mult timp de acum inainte, Epic vor detine suprematia pe piata americana si europeana. E cert ca Steam va pierde razboiul si suprematia.
    Despre Google inca nu se stie nimic, inca nu au lansat Stadia, urmeaza sa vedem.








    Dar privit in ansamblu in ce priveste abonamentele , in urmatorii 10 ani vor fi doar doi jucatori importanti cu cele mai mari incasari si cea mai mare influenta la nivel global, adica Epic cu Epic Store si Sony cu PlayStation Plus (si poate Google cu al sau Stadia). Sunt curios daca se va ajunge la o concurenta intre ele.

  13. #173 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    De acord cu majoritatea.Dar hai sa nu grabim procesul asta.In cazul in care nu stiai,in momentul de fata nu exista NICIUN razboi pe piata consolelor.Si asta se simte de mult.De cand au dat baietii de la Nintendo FAIL,au devenit un fel de a 3-a companie dar la mare departare de ceilalti,fata de acum 15-20 de ani.Dar au scos Switch,chiar daca e underpowered,are succes.Domnu M$ s-a bagat pe fir cand i-a mirosit a bani,si a bagat Xb Live si ....minecraft pe Switch.In acelasi timp domnu' M$ colaboreaza cu $ony la serviciile cloud..
    Dar e liniste,asta e important.Si mi-ar fi placut ca pe viitor sa se uneasca si sa creeze o consola calumea,cum n-am mai vazut de mult.MS cu hardware,Sony cu servicii,Nintendo cu jocuri.
    Chiar daca as fi preferat razboiul Sony PlayStation vs Sega Saturn vs Nintendo 64 de acum 20 de ani.

  14. #174 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Ce dor imi era de predictiile lui Khan, God bless his soul.

  15. #175 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ah, Khan, acest Michael Do Santo Do Silva de Romania in artele esoterice ale consolelor.

  16. #176 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Poate o sa aflam mai multe detalii pe 20 la evenimentul din Köln (gamescom)

  17. #177 SP
    Banned CowboyBill's Avatar
    @Crbl2001: e posibil ca Epic sa scoata o consola proprie si sa ruineze Microsoft (nu profetesc, dar parca asta mi-as dori sa se intample).
    Platforma Epic Store sa-i distruga pe Steam si cei de la Valve, consola creata de ei sa distruga Xbox si Microsoft, eventual sa se asocieze cu Linux.....ar impusca doi iepuri dintr-o lovitura.
    Epic e predestinat deja sa domine piata occidentala si are in plan sa distruga principalii competitori.

    In ce priveste piata asiatica, tot Sony o sa ramana regele orice ar face Nintendo.






    @khufu si cu espiritus: voi nu aveti cumva treaba undeva? Niste jocuri de jucat? Seceta mare baietii?

  18. #178 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Dar ce aveti impotriva Micro$oft? Eu ma bucur ca avem competitie in zona asta. E benefic.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #179 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mai Khan/CowboyBill, eu sunt foarte curios de 2 chestii:

    1. De ce pui asa multe spatii intre randuri? in unele cazuri 5-6-7 randuri goale absolut inutil, doar ca sa fie postarea mai lunga...
    2. Mereu cand te certi cu cineva pe aici, zici de forumul x si y si de cat nu te intereseaza pe tine de forumul asta. De ce te toti intorci aici?

  20. #180 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Quote Originally Posted by CowboyBill View Post
    @Crbl2001: e posibil ca Epic sa scoata o consola proprie si sa ruineze Microsoft (nu profetesc, dar parca asta mi-as dori sa se intample).
    Platforma Epic Store sa-i distruga pe Steam si cei de la Valve, consola creata de ei sa distruga Xbox si Microsoft, eventual sa se asocieze cu Linux.....ar impusca doi iepuri dintr-o lovitura.
    Epic e predestinat deja sa domine piata occidentala si are in plan sa distruga principalii competitori.

    In ce priveste piata asiatica, tot Sony o sa ramana regele orice ar face Nintendo.






    @khufu si cu espiritus: voi nu aveti cumva treaba undeva? Niste jocuri de jucat? Seceta mare baietii?
    1)Ce-ai cu Microsoft?
    2)Te-ai jucat vreodata pe Xbox?
    3)Esti fanboy Epic?
    4)Ce-ai cu Nintendo?
    5)Esti fanboy PlayStation?
    6)Ce treaba ai cu ce fac alti useri?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 214 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts