Unul din cele mai impresionante jocuri din conferinta de aseara si unul in care se vede clar RTX-ul in fiecare cadru (dar si SSD-ul prin usurinta prin care treci prin universuri). Partea de iluminare este senzationala, reflexiile arata demential, peste tot, iar umbrele sunt ffff misto
Jocul trecut l-am luat la vreo 2 ani de la aparitie de plictiseala si a fost o surpriza foarte placuta, asa ca nu voi astepta acum nici macar o secunda. Cu siguranta day 1 si sper sa fie launch title, care sa justifice si achizitia consolei![]()
Geoff Keighley (@geoffkeighley) / TwitterThis is a full, longer, uncut demo!
Geoff Keighley (@geoffkeighley) / Twitter[...] And yes, i will be asking for deets on that fem Lombax [...]
Pai n-au zis deja ca va fi launch title pentru PS5?
Eu asa am retinut si e efectiv motivul pentru care mi-as lua PS5 day 1![]()
Mda, am cautat acum si nu am gasit niciun articol pe tema asta - e posibil sa fi inteles eu gresit![]()
De ce esti hater? Sa nu patesti ca la The Last of Us: Part II.
De la Sony Interactive Entertainment sunt 9 jocuri.
Astro's Playroom si Marvel's Spider-Man: Miles Morales (tot Insomniac Games) sunt confirmate launch titles.
Horizon Forbidden West e 2021.
Raman Demon's Souls, Destruction AllStars, Gran Turismo 7, Returnal, Sackboy: A Big Adventure si desigur, Ratchet & Clank: Rift Apart.
Poate inca unul sa mai fie launch title si altul sa prinda decembrie.
Cred ca Insomniac Games o sa lase Ratchet & Clank: Rift Apart pentru Q4 FY2020 (ianuarie-februarie-martie 2021).
Eric Lempel, SVP and head of global marketing: "The content that will be in the launch window and beyond is incredibly exciting. I would say that this is the best line-up that we've ever seen in the history of PlayStation, [...]".
Plus ce mai e de la third-party, cu Godfall exclusivitate launch title inclusiv, rezulta ce zice.
As da toate cele 9 jocuri pe un nou God of War. Niciunul din ele nu arata la fel de bine că ultimul oricum, deși e de PS4.![]()
Ce altceva ar putea sa zica? Avem 1-2 jocuri day 1 si in rest...'mnezou cu mila? Nu cumparati consola pentru ca lansam jocuri pe ea doar la 1 an distanta?
Horizon nu cred ca prinde nici macar holiday 2021, iar Astro's Playroom e doar un demo care demonstreaza capabilitatile consolei, care va veni preinstalat pe toate PS5, deci nu se poate numi joc disponibil day 1. La fel am putea numi si OS-ul ca este disponibil day 1.
Bookmarks