Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 25 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 491

Thread: Horizon Forbidden West

  1. #41 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Imi place ca simti ca e acelasi joc, dar in acelasi timp au adus multe ,,new mechanics,, . Sunt convins ca pentru mine acesta va fi GOTY

  2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...dezamagitor si nu neaparat.

    Dpdv grafic, asa cum zice si cosmin1088, pare un simplu joc de old gen, cu absolut nimic spectaculos.

    Pare ca are ceva tesselation la nisip, dar ceva pe super low, in niciun caz ceva la nivelul lui RDR2 sa zicem.
    La fel ca in primul joc, nu toata vegetatia se misca la contactul cu jucatorul.

    Robotii arata foarte bine si foarte detaliat, dar la fel aratau si in 1.

    Animatiile par la fel, unele foarte grabite, altele clunky (vezi la inceput cand urmareste si merge pe primul copac unde merge in aer...) dar overall ok.
    Iar apa arata la fel de nasol ca in primu, poate putin mai ok pentru ca este vorba de ceva ocean si nu de balti/rauri ca in 1, unde interactinea cu jucatorul era data doar de acele cercuri.

    El ca joc nu pare sa aduca cine stie ce elemente noi si da, pare mai degraba o continuare directa sau un DLC decat un 2 in adevaratul sens al cuvantului, adica un joc nou si cu destule elemente noi incat sa-i poti spune 2.

    Nu vad ce implementare ar putea avea pentru RT, asa ca nu cred ca va avea deloc RT. Reflexiile se vede ca sunt cu SSR la apa, iar GI sau AO nu ar avea ce sa caute in ceva atat de open world.

    Sunt curios ce upgrades va avea fata de PS4 version.
    Sincer, ma astept la ceva banal gen - PS4 1080p cu 30fps, PS4 Pro 1440p checkerboard 4k cu 30fps sau chiar unlocked si sa ajunga la 40ish cum a avut si primu, iar PS5 1440p checkerboard 4k cu 60fps si...atat.
    Poate ceva setari la medium in loc de low, sau high in loc de medium dar...cam asta este 2x putere.

    Overall, la cat mi-a placut 1 (si chiar am de gand sa-l rejoc pana iese 2-ul, sperand ca are 60fps constant, eu jucandu-l la lansare pe base PS4 in 30fps), sunt sigur ca va fi un joc foarte bun, dar cumva, ma/ne asteptam la mai mult, fiind joc pentru PS5.

    Pacat ca nu este doar pentru PS5

  3. #43 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    Mi se pare ciudat ca au decis sa inregistreze elemente de voice-over care mult ca sigur ca nu o sa fie in joc
    Asta m-am intrebat si eu . Iti dai seama de la o posta ca vocea este integistrata intr-un studio si ca n-are nici o legatura cu ce se petrece pe ecran . Vocea clara din studio iar personajul este pe plaja si se lupta!?!? Taie din imersiune . In legatura cu comentatul in timp ce se bate “vai ,m-ai ratat /a fost cat pe ce “ sau “acum e randul meu” sunt cringe as fk , dar...na! Le gasesti mai peste tot! Singurii care m-au uimit sunt Rockstar cu al lor RDR2 .

  4. #44 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Fără sa deranjez pe nimeni, însă va propun sa Jucați HZD sau sa vizionati un video și apoi sa va uitați la acest clip in 4K. Diferențele sunt URIAȘE, jocul are parte de un update masiv, eu sunt surprins ca este joc CrossGen și totuși arată atât de bine.
    Ganditiva ca sunt persoane care au spus ca acel trailer de anul trecut este CGi sau ca este imposibil sa vedem gameplay cu acea grafica, ei uite ca a venit și gameplay-ul, iar jocul arată la fel ca in acel trailer.

    In opinia mea, jocul arată foarte bine, atât grafic cât și in noile mecanici de gameplay. Partea din apa arată mirific!
    Attached Images Attached Images 3dc8798e-7df2-4d7a-aa0a-42e95b2e04ed.jpeg d49abfd9-241a-4e1d-ba8a-09f5d3da8a1b.jpeg aa81eff6-f6d3-4e62-bde1-d4d481555506.jpeg 287ff555-c5d1-4e63-9966-d1e6ec15f6c6.jpeg

  5. #45 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eu cred ca unii au asteptari prea mari de la jocuri in ziua de azi.
    Tinand cont ca acest joc trebuie sa ruleze si pe PS4, mi se pare ca arata incredibil de bine.
    Si faptul ca grafica "real-time" a ajuns sa concureze cu "pre-rendered" (ceea ce vedem in CG videos sau filme) consider ca e foarte impresionant.

  6. #46 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pozele alea sunt luate de aici. Ca de obicei, o comparatie excelenta de la ei

  7. #47 SP
    Member zoli86's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Fără sa deranjez pe nimeni, însă va propun sa Jucați HZD sau sa vizionati un video și apoi sa va uitați la acest clip in 4K. Diferențele sunt URIAȘE, jocul are parte de un update masiv, eu sunt surprins ca este joc CrossGen și totuși arată atât de bine.
    Ganditiva ca sunt persoane care au spus ca acel trailer de anul trecut este CGi sau ca este imposibil sa vedem gameplay cu acea grafica, ei uite ca a venit și gameplay-ul, iar jocul arată la fel ca in acel trailer.

    In opinia mea, jocul arată foarte bine, atât grafic cât și in noile mecanici de gameplay. Partea din apa arată mirific!

    Kenzo poti sa pui si 100 de scenshoot-uri nu o sa ai castig de cauza, dupa 15 minute de gameplay pe care experti l-au vizionat in 720 sau 1080p opiniile despre joc sunt transate deja si orice contra argument va fi aspru criticat.


    Deja sa stabilit ca este un DLC, are mai mult de 5 culori deci e cartoonish, si bineinteles acest Holly Grail al gamingului Ray Tracing, da ai ghicit, nu o sa aibe nici RT.

  8. #48 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu cred ca lumea nu cunoaste ce inseamna o parere personala a cuiva, pentru ca daca ar intelege cu totii ca este absolut firesc ca toata lumea sa aibe si sa spuna pareri personale pe un forum facut pentru discutie si impartasit pareri personale, atunci poate nu s-ar mai ataca lumea in stanga si in dreapta cand cineva zice ceva de bine sau de rau despre un lucru anume.

    Da, video a fost comprimat si nu-ti poti face super idee despre mare lucru si da, exista un upgrade vizibil dpdv grafic (ar fi ciudat sa nu fie) dar este acel upgrade firesc la care te astepti de la un "urmator" joc, nu neaparat acel upgrade pe care-l astepti de la urmatoarea generatie.

    Vezi Uncharted 1, 2 si 3, care au avut upgrades firesti pe PS3 si care aratau fiecare mai bine decat anteriorul si vezi diferenta cand s-a trecut pe cealalta generatie, la Uncharted 4.

    Ce vedem aici este absolut normal pentru un joc cross generation si lumea se astepta la cel putin atat - me included.

    Dar sa vad ca inca nu se misca iarba mica la contactul cu jucatorul, o banalitate normala in majoritatea jocurilor, sau ca are trecerea dintre animatii la nivelul jocurilor "de rand", dupa ce am avut TLOU2 sau RDR2 intre timp, este destul de penibil deja.
    De urmele din nisip nu mai zic nimic, pentru ca o sa spuneti ca sunt pretentios, dar daca nu ai tesselation peste tot, la un nivel acceptabil, sa puna macar niste urme normale pe acolo pentru realism, pentru ca marea majoritate cat alearga prin nisipu ala, doar trec picioarele prin el si nu ramane niciun semn pe nicaieri.

    Cat de rezolutie, 100% nu va rula 4K nativ cum presupune tipu din video. Eu sincer ma astept chiar si la un downgrade spre 1080p cu 1000 de tehnici de upscalling, asa cum face si Returnal, cat timp produsul final arata bine si in miscare, nu faci diferenta prea usor.

    LE: sa nu se inteleaga gresit - asa cum am zis si in prima postare, jocul overall arata foarte bine si am incredere ca va fi cel putin la fel de bun ca 1, deci clar precomanda si day 1 buy pentru mine, dar e normal sa arata si lucrurile care nu ne plac, nu doar sa ridicam in slavi ceva ce nu este chiar wow.

  9. #49 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Da, ai și tu dreptate într-un fel, însă pana la urma este doar un demo, iar problemele de care spui tu Răzvan se pot rezolva. Mai ales ca, dacă te uiți la acest video in 4K sunt destule momente in care vedem ca exista totuși deformarea de iarba sau nisip, uneori sare nisipul și la un metru înălțime când aleargă. Chiar și când trage acel mamut cu proiectile, se deformează nisipul in jurul proiectilelor.
    Părerea mea este, ca sunt niște detalii minore, care vor fi rezolvate pana la lansarea jocului.

    //și totuși am și eu o problema cu jocul asta, vouă nu vi se pare ca Aloy are ditamai capul?!
    Attached Images Attached Images 3af45c33-234b-4211-8d10-b5cc06b034b5.jpeg

  10. #50 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Eu am vizionat clipul 4K de cateva ori, pe un ecran de 75".
    Nu inteleg de ce unii inca aveti asteptari de next-gen. E dezvoltat pe PS4 si beneficiaza de brute-force pentru upgrade-urile PS5. Scheletul e acelasi.
    Da, pot pune ceva RT reflections, no big deal. Eu sper macar sa profite de SSD si sa avem loading times mici si poate ceva draw distance mai mare.


    Ce am sesiszat eu in clip:
    - pare 4K checkerboard, am vazut artefacte specifice, mai ales la par
    - animatiile sunt slabute pentru 2021; se vad cateva ocazii in care nu exista fluiditate (ex. cand ia de jos acel "tun")
    - chiar la inceputul video-ului parul ii trece prin corp, inadmisibil pentru un in-game cutscene
    - modelele din cutscene-uri par 2013 era, de ceara; subsurface scattering slabut, low poly pe alocuri
    - anumite parti din vegetatie nu reactioneaza cu personajul
    - tesselation pe nisip aveam inca de la HZD: Frozen Wilds, pe zapada; e dragut ca l-au adaptat pentru nisip
    - LOD e agresiv, iarba, rocile etc se schimba la cativa metri in fata, umbrele la fel, vezi cu ochiul liber cum sunt inlocuite cu higher res.
    - apa are acum geometrie si se deformeaza in functie de valuri si in jurul personajului; nimic next-gen,o fac cu brio multe alte titluri (ex. AC Odyssey), dar e o evolutie fireasca a Decima engine
    - baltile de apa insa sunt statice, au doar un ripple texture/sprite
    - nu am pretentii de GI la un open world de PS4, dar poate macar adauga SS GI pe PS5, cum a facut-o Days Gone pe PC, ar cantari mult la prezentare.



    Nu sunt hater, ador jocul, doar ca pur si simplu am sesizat lucrurile astea. Odata ce-l pornesti in 60fps pe PS5, si story-ul e la inaltime, uiti de toate.

  11. #51 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Video de asera a fost comprimat de 3 ori, cred, iar acest "nou" 4k video e comprimat de 2 ori si tot se vede oribil.
    Artefactele alea din jurul ei sunt de la compresie, nu de la checkerboard.

    Sa vedem daca primesc DF si/sau IGN video necomprimat, ca sa ne facem o idee despre rezolutie si calitate.

    O alta chestie care mi-a zgariat retina a fost chiar la inceput, cand se ridica de langa tipu ala - cum arata genunchiu ala de zici ca-i cot
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2021-05-28-12.55.46.jpeg screenshot-2021-05-28-14.06.42.png

  12. #52 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Mie imi place directia in care au luat-o, spre cartoonish putin in sensul ca arata mai bine decat realitatea...Mi-a dat un feeling de uncharted 4 pe alocuri...Da am observat toate problemele mentionate mai sus, dar nu cred ca e ceva care nu se poate repara...Singura mea frica este sa nu ii dea downgrade produsului final, de dragul consolei ps4.
    Sincer cel mai mult m-a impresionat sound-ul si animatiile din combat care sunt la un cu totul alt nivel comparativ cu jocul precedent.Sa vedem cand au de gand sa ii dea release totusi :S

  13. #53 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pe mine personal nu ma deranjeaza niciuna din problemele enumerate de mine sau alte persoane mai sus si chiar daca nu le vor repara si cel mai probabil nu o vor face, tot il voi juca cu placere.
    Dar sunt lucruri pe care doar le observ si atat

  14. #54 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Acum stii cum e....daca e sa compari cu God of War sau RDR2 sau Last of Us.....alea sunt eye-candy din toate punctele de vedere...dar sa nu uitam faptul ca Guerrila si-au asumat riscul de a face un nou IP care este genial si de apreciat, avand in background numai shootere. Sa fim seriosi, cand o sa vedem jocul o sa uitam de toate micile detalii. Nu imi doresc insa o sumedenie de DLC-uri (vezi ubisoft si jocurile lor). Vinde-mi un joc full cum era pe vremuri.

  15. #55 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Culori vii, chiar foarte vii... uuu, are și glider... și grappling hook... ca Batman Arkham. Hmm, parcă asta am văzut aseară și în Dying Light 2. Aștept să le implementeze și în următorul Assassin's Creed. Clar, e criză de idei în industrie. Btw, nu ar strica un grappling hook în Breath of the Wild 2 (aveam unul în Link's Awakening).

    Grafica nu mi se pare deal-breaker (adică nu ăsta e motivul care m-ar împiedica să joc și să îmi placă Forbidden West). Pare un Zero Dawn îmbunătățit și pentru mine este suficient. Nu prea au cum să îl scoată exclusiv PS5 pentru că PS5 aproape nu există. SONY a vândut aprox. 8 milioane de console PS5. PS4 - peste 100 de milioane. Iar eu îl voi juca pe un PS4 Pro.

    Am văzut dimineață prezentarea, eram cam obosit, și au început să mă doară ochii de la atâta soare, lumină și culori vii. Sunt curios ce durată are jocul, cât îl poți juca fără să te plictisești. Faza cu înotatul sub apă fără limită mi se pare un mare minus (chiar și delfinii trebuie să iasă la suprafață ca să respire).

    Aștept următoarea prezentare. Deocamdată pentru mine nu este ”day one”. În schimb sunt tentat să fac preorder pentru Dying Light 2.

  16. #56 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Și o analiza de la o persoana care crează jocuri. In mare parte a cam semnalat și el aceleași situații de mai sus.


  17. #57 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cand primim video cu gameplay fals ne bucuram ca arata super bine si apoi plangem la lansare ca nu arata la fel.
    Cand primim video cu gameplay real ne plangem ca fiecare detaliu si animatie nu e facuta la perfectie sau mai bine decat orice exista pana acum.
    Horizon pana la urma e un joc open-world, harta sigur e imensa deci nu ne putem astepta la acelasi nivel de detalii ca in "Last of Us 2".

  18. #58 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cand o sa fiți fugăriți de 10 roboți n-o sa mai observați nici ca ii intra paru prin mână, nici ca nu-s urmele pe nisip nu stiu cum, nici ca nu se mișcă si ultimu firicel de iarbă.

    Enjoy the gameplay! Nu mai va fixați asa pe orice rahat ca va stricați singuri experiența.

  19. #59 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    ...și totuși am și eu o problema cu jocul asta, vouă nu vi se pare ca Aloy are ditamai capul?!
    Capul e ok-ish, coafura e dezastruoasa. La conformatia fruntii ei ascutite, s-ar fi potrivit mai bine o coafura mai lejera, nu una ca accentueaza si mai mult forma ascutita. Dar hei, ei stiu mai bine ce si cum.

  20. #60 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Cand o sa fiți fugăriți de 10 roboți n-o sa mai observați nici ca ii intra paru prin mână, nici ca nu-s urmele pe nisip nu stiu cum, nici ca nu se mișcă si ultimu firicel de iarbă.

    Enjoy the gameplay! Nu mai va fixați asa pe orice rahat ca va stricați singuri experiența.
    Tu crezi ca oamenii au platit de doua ori minimul pe economie pe o consola in care principalul upgrade e placa video ca sa se bucure de gameplay? Gameplay de calitate ai si pe Nintendo Wii, nu iti trebuie PS5. Plus ca primul joc a avut un gameplay mediocru format dintr-un combat bun si un open world de 2 lei (ca sa ne intelegem, un open world care nu e de 2 lei il au RDR 2, Kingdom Come etc.).

    Mie mi se pare excelent progresul grafic, as spune ca e un salt mai mare decat de la Uncharted 1 la 2 sau 3. Cine a crezut ca va fi joc next-gen ori a inceput sa se joace recent, ori a uitat ca la fiecare generatie noile jocuri apar abia dupa aproximativ 2-3 ani. E un sequel de PS4 al unui joc de pe PS4, luati-l ca atare. As spune chiar ca pare unul dintre cele mai aratoase jocuri ale generatiei trecute, intrecut doar de Naughty Dog si poate God of War.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 25 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. Weird West By paul in forum Console Club
    Replies: 6 Last Post: 22-12-2021, 19:42
  2. Enslaved: Odyssey to the West By ReNeGaDe124 in forum Console Club
    Replies: 138 Last Post: 25-05-2020, 21:48
  3. Dead Rising 2: Case West Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 5 Last Post: 08-01-2011, 09:55
  4. Dead Rising 2: Case West By RonanN1 in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 17 Last Post: 01-01-2011, 00:02
  5. Data de lansare pentru Dead Rising 2: Case West By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 14-12-2010, 21:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts