Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 19 FirstFirst ... 9 17 18 19
Results 361 to 369 of 369

Thread: Returnal

 1. #361 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
  Nu inteleg refuzul de a scoate un easy mode, sau macar checkpoints, nu moare nimeni din asta. Cine vrea hardcore, treaba lui.
  Pentru ca vine cu extra development time pentru un feature care ori contrazice natura jocului, ori satisface un procent mult prea mic de populatie ca sa fie justificat. Daca adaugi checkpoints ai stricat tot jocul, adio balancing de dificultate, economie, etc, ar fi trebuit sa le faci din nou, iar easy mode ar fi venit cu aceleasi probleme.

 2. #362 SP
  Senior Member 077danyel's Avatar
  Nu îmi vine sa cred ca sunt unii care îl termina și mor doar de câteva ori (7-8 ori se lauda unul pe aici) fără sa știe nimic despre joc
  Eu am murit de vreo 20 ori numai sa învăț primul biom bine,cum sa ma feresc și ce să îmi iau și ce nu
  Degeaba îl joc perfect în primul și îmi măresc viata și am artefacte bune ca în al doilea e jale

  ---------- Post added 11-12-2022 at 19:30 ----------

  Și ma bucur ca am mai deblocat câteva calități la arme dar parca și dușmanii sunt mai puternici
  O sa am câteva zile libere si o sa îl iau mai în serios ca vad ca asa la relaxare nu merge după munca
  Eu am dat din setări sa îmi alerge încontinuu poate va ajuta

  ---------- Post added 11-12-2022 at 19:36 ----------

  E foarte bine cum l-au făcut asa sa îl termini cap coada ca pe vremuri fără sa mori ( sunt niște omuleți dacă ii cumperi mai ai o viata deci nu e chiar asa rau plus ca au băgat și save ca să poți sa iti iei pauza deci e destul de bine)

 3. #363 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Jocul e okay ca dificultate daca il abordezi corect. E in primul rand un bullet hell si abia pe urma un action shooter. Cred ca cei care au probleme cu dificultatea il joaca ca pe un call of duty - go in fast, shoot your target, retreat, in loc sa se concentreze pe a evita atacurile inamicilor in timp ce armele cu auto target isi fac treaba. Pe langa asta, are un flux de gameplay destul de specific care necesita o perioada de acomodare. Eu cel putin imi ieseam din mana daca ma jucam altceva sau luam pauze prea lungi. E mult mai usor sa il dai gata in sesiuni lungi de gaming decat in mai multe si fragmentate.

  @cosmin1088 Nu stiu ce apetit pentru dificultate ai tu, dar Returnal e departe de a fi "imposibil de greu". Mi s-a parut mai usor decat majoritatea jocurilor recente puse pe dificultatea grea. (i.e. Horizon pe Ultra Hard, God of War pe Give Me No Mercy - ca de ultima dificultate nu se atinge nimeni la GoW etc.)

 4. #364 SP
  Member cosmin1088's Avatar
  Eu nu l-am jucat, deci nu stiu cum se poate implementa un easy mode, dar sigur se poate, nu exista nu.
  L-am evitat strict in baza a n comentarii de peste tot cum ca ar fi foarte greu si nici nu salveaza progresul, sau cel putin nu intr-un fel clasic.
  Horizon de la Medium in sus mi se pare masochism cu controllerul. Voi chiar aveti rabdare si timp.

 5. #365 SP
  Senior Member 077danyel's Avatar
  Jocul asta îmi oferă asa o satisfacție aparte cum nici în jocurile soul nu am avut
  După 30-40 death în primele 2 bioms pana le-am învățat foarte bine acum parca nu mai e asa greu
  Alt lucru bun e ca te chinui asa mult sa ajungi la bos ( eu făceam tot biomul lasam iteme de heal la urma apoi ma duc la bos ) și apoi îl bat din prima și chiar dacă mor în biomul următor îl bat iar ptr artefacte și restul
  Deci sfatul meu e sa învățați cât mai bine primele 2 bioms
  Am ajuns sa distrug din artefacte sa îmi pun altele mai bune ,sa am vreo 15 paraziți de zici ca sunt pe steroizi și acum trec prin joc fără probleme

 6. #366 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
  Eu nu l-am jucat, deci nu stiu cum se poate implementa un easy mode, dar sigur se poate, nu exista nu.
  L-am evitat strict in baza a n comentarii de peste tot cum ca ar fi foarte greu si nici nu salveaza progresul, sau cel putin nu intr-un fel clasic.
  Horizon de la Medium in sus mi se pare masochism cu controllerul. Voi chiar aveti rabdare si timp.
  Jocul e tipic unui roguelite/roguelike. Daca ai mai jucat - Hades, Dead Cells, Rogue Legacy, Transistor, etc. - nu e nimic "nou" dpdv al dificultatii si progresului. Poti sa salvezi progresul daca vrei sa dai quit, au bagat post-launch, nu era la lansare. In schimb daca mori, mori si o iei de la capat, experienta intended este sa mori, e chiar in narativa jocului. Nu e pentru oricine genul asta de joc, deci n-ai cum sa-i schimbi natura, e ca si cum i-ai zice lui Gran Turismo sa fie mai arcade sau lui Dark Souls sa poti sa salvezi cand vrei. E ok sa nu fie pentru tine jocul, dar eu zic ca ai putea sa-i dai o sansa (best option ar fi sa-ti iei PS+ ala premium sau cum ii zice pe o luna si sa-l incerci acolo, daca nu iti place macar mai ai alte 300 de jocuri de incercat )

 7. #367 SP
  Senior Member 077danyel's Avatar
  Revin acum cu primele impresii la cald după ce am reușit sa îl termin
  Pe departe cel mai greu joc pe care l-am terminat dar și cel mai frumos ( am fiori prin tot corpul)
  O sa las aici câteva tips în caz ca se mai chinue cineva sa îl ajute ( eu am învățat pe propria piele cu peste 100 death cred si aprope renuntasem dar apoi am terminat act 1 si nu te mai da de la inceput te da din actul 2)
  La început ar fi bine sa jucați prudent și sa nu luați damage ( toate viețile se transorma în up pentru viata și ar fi bn sa ajungeți cât mai repede la max cu ea care e 300%)
  Toate cuferele care da malfunction sa le deschideți dar sa nu faceți mai mult de 2 defecte ca apoi se distruge din artefacte si incercati sa reparati cat mai repede)
  O sa găsiți fabricator ,sa îl activați, în caz ca muriți va da de acolo cu viata full
  Eu adunam aproape toți paraziții în afara de cei care da damage când aduni iteme sau folosești chei( am impresia ca e un max și la ei sau mor pe parcurs ca aveam unii de îmi mareau viata dar pe final nu mai era la 300% și eu nu iam omorât în mașinărie)
  Arma cea mai buna e aceea cu câmpuri electrice ,tragi cu ea apoi poți sa te axezi sa te ferești de atacuri-le dușmanilor ( eu am preferat carabina si mitraliera la inceput ,max e lv 30 )
  La artefacte mi sau părut bune adrenalinei leech ,mai era 2 care când stricam costumul sau îl reparam îmi dădea viata și abilități de lupta )
  Și ultimul tips dacă nu aveți viata plina lăsați itemele de viata la urma și curățați toate camerele și asa vedeți ce strategia adoptați sa măriți viata ( cele mai bune sunt chelenge rooms ,primiți artefact ,și activați și modul online sa găsiți trup sa îl scanați)
  Și dacă vreți True ending trebuie dus de 2 ori la capat

 8. #368 SP
  Senior Member 077danyel's Avatar

  Cel mai tare joc ever
  Vad ca în turn sunt și alte tipuri de extratereștrii pe care nu iam mai întâlnit

 9. #369 SP
  Manager paul's Avatar
  Returnal: Fallen Asteria - Animated Comic:
  To celebrate the 3rd anniversary of Returnal, Housemarque is excited to present an animated version of the first issue of the upcoming graphic novel - Returnal: Fallen Asteria.

  The 88-page graphic novel Returnal: Fallen Asteria arrives in paperback on bookstore shelves on October 22, 2024, and comic shops on October 23, 2024.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 19 FirstFirst ... 9 17 18 19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts