"prietene", ceea ce am vrut sa zic e ca si dupa ce ti-au confirmat telefonic, concluzia ta era "Sa vedem, desi sperante nu prea am."
in fine, mergem mai departe, n-avem de ce sa continuam discutia :)
Printable View
Salut,
Am fost sunat de la Mediagalaxy pentru reactivarea comenzii. Am numarul 805 varianta cu disc au zis ca se reactiveaza in zilele urmatoare.
Codul cu cei 100 lei a fost oferit dupa ce au dat rezultatele tragerii la sorți din noiembrie( consolare pentru fiascoul creat). Eu am folosit atunci codul pentru a lua un controller dualsense.
Da, au zis ca in cutie o sa fie un cod. Vedem cand ajunge.
Concluzia mea fiind una corecta, asa cum au patit-o si unii pe aici, la fel am patit si eu cu o comanda precedenta (PS5), achitata si ramasa cu statusul "in procesare la curier". Dupa vreo cateva zile i-am sunat si am primit doar niste explicatii cum ca nu se poate onora, bla, bla, bla...
Pe la 4 jumate. Am intrat imediat dupa si am postat pentru ca stiam ca mai sunt care asteapta noutati de la Altex.
Perfect. Mersi
Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
Stiu, dar m-am gandit ca o sa sune dupa ce termina la digital. Eu am numarul 3, o sa fiu printre primii sunati, de aceea incerc sa aflu sa stiu cand se termina, pentru ca daca se termina si nu voi fii sunat, e clar ca nu au digital.
Salutare,
Urmaresc threadu-ul de la lansare si vreau sa multumesc tuturor pentru informatiile de aici, au ajutat foarte mult.
Am fost sunat azi de Altex in legatura cu tombola, pentru a confirma comanda (Numarul 1226 la cea cu disk)
Am intrebat si de cea digitala, iar persoana de la telefon mi-a spus ca nu au primit, asa ca cei de pe acea lista nu vor fi sunati.
Va urez mult spor!
Ghinion, ce sa zic...
A primit pana la urma cineva awb cu ps5 de la Orange?
Eu am doar atat, fara awb si fara data.
Salut! Comanda ta din magazinul online Orange cu numarul ... este la curier si va fi livrata.
a spus un baiat pe aici ca a sunat el si i s-a spus ca toate comenzile cu statusul asta vor fi onorate.
am sunat si eu astazi ca am primit SMS la o zi dupa ce am dat comanda (asta fiind Sambata) ca va fi livrata astazi, pe 22 februarie. am sunat si eu la ei, o tipa mi-a spus ca va fi livrata comanda dar sa astept SMS de la firma de curierat. am acelasi status ca voi pe site-ul lor.
eu spun ca vor fi onorate din moment ce nu ati fost sunati sa vi se spuna ca au fost anulate.
Credeti ca Altex a terminat cu consolele pe care le avea pe stoc sau e o posibilitate sa mai sune si maine?
Cu siguranta vor mai suna, daca se oprisera la ~600 si acum s-a zis pe aici ca ar fi vreo 1000 de bucati. E matematica simpla /:)