Suna la orange si cere awb. Eu asa am facut. Nu sta dupa ei.
Printable View
Suna la orange si cere awb. Eu asa am facut. Nu sta dupa ei.
Tot am incercat sa vorbesc despre comanda mea de pe orange si am 2 raspuns nu stiu daca ajuta pe voi cu ceva..:-S
Eu nu mai inteleg nimic de la astia de la Orange.
Am comanda plasata pe 20.02 ora 14:32. Telefonic mi au zis ca o s-o anuleze ca au avut nu stiu ce problema cu site ul. Apoi vad pe aici ca altii au comenzi de pe la ora 14:37 si au zis ca vor onora comenzile. Cred ca e o manevra de a orange ului.
Eu nefiind in reteaua lor(sunt in Vdf) cred ca o anuleaza in mod intentionat.
La telefon mi au zis ca ma va suna cineva azi. Pana la aceasta ora nu m a sunat nimeni.
Statusul este:In procesare la curier.
Nu inteleg cum onoreaza ei comenzile...in ce ordine ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 22-02-2021 at 18:36 ----------
Intre timp am facut o alta comanda cu un produs oarecare. Si da, daca nu esti in reteaua lor, nu primesti sms.
Salutare. Am fost sunat de cei de la Altex, azi in jurul orei 14:00. Numar tombola - aprox. 1900, varianta cu disc.
Urmeaza sa primesc link de plata, apoi o livreaza imediat. Sustin ca mai primesc un cod promo de 100 lei.
Am fost sunat si eu astazi, nr. comanda 1986. Au spus ca la 2-3 zile dupa plata o sa primesc si un voucher de 100 lei, dar il pot folosi doar ptr a cumpara jocuri de PS5.
Foarte tare, si sunt o gramada de oameni care au avut precomenzi sub 1000 si nu au fost sunati. Ma bucur pentru cei care au prins consola, dar vad ce "prioritar" a fost numarul precomenzi pentru Altex
Si eu am comanda plasata sambata, tot la 14:32. Am sunat si eu astazi la ei, mi-au spus ca este in regula si urmeaza sa fie generat awb-ul.
Acum 2 ore am mai discutat cu un operator pe chat-ul lor, au spus ca azi voi fi contactat pentru mai multe detalii despre comanda. Bineinteles ca nu m-a sunat nimeni.
In legatura cu sms-ul, asa este, se pare ca nu primesti sms daca nu esti client de-al lor. Eu am fost pana luna trecuta, dupa care m-am portat.
In decembrie, cand a mai fost un wave la Orange cu PS5, am plasat o comanda, platita, confirmare plata si confirmare Orange, totul ok. Dupa care la 10 minute distanta, primesc un sms de la ei, cum ca au avut o problema tehnica si din pacate comanda va fi anulata iar banii restituiti.
Acum, cum nu mai sunt client la ei, nu am mai primit niciun sms. Doar confirmarea platii si a comenzii pe email. Si am acelasi status: in procesare la curier.
Cred ca maine va fi anulata comanda, sper sa ma insel totusi...
Salutare, am incercat toata ziua sa aflu ceva informatii de la Emag, prin intermediul unor cunostinte, accounts de la ei, presupunand ca daca Altex a inceput sa sune, vom avea stoc si la ei.
Insa raspunsul a fost ca nu au informatii despre asta ceva acum si ca ma anunta la momentul cand vor avea. In caz ca va fi asa, revin aici cu info si catre voi.
Cine a comandat vineri a primit astazi ceva ? Update la status, colet, consola, sms curier?
Nimic. Doar mail ca a fost inregistrata comanda, sms cu inregistrare, si sms ca va fi livrata azi. Acelasi status ca si vineri
Buna seara !
Azi am fost sunat de catre Altex , miercuri/joi imi vor da link pentru plata , am avut locul/pozitia 1700+ , sper sa fie asa :) , o seara buna !
Pe chat la orange zic ca nu au acces la info legate de mazin online (in conditiile in care sambata am vorbit pe chat si mi-a zis tipul cum ca ar fi la ei in depozit), la telefon iti zic ca a fost înregistrată sesizare la departamentul magazin online... Orange...
M au sunat cei de la Orange acum 5 minute sa-mi spuna ca 185 de comenzi cu ps5 digital edition (printre care si a mea) au avut nu stiu ce erori tehnice (legate de livrare) si o sa dureze cu 1-2 zile lucratoare mai mult pana va ajunge consola la mine. Eu le-am spus ca daca nu ajunge saptamana aceasta vreau banii inapoi si m-a asigurat ca va ajunge saptamana aceasta consola la mine. Comanda NU a fost anulata, a fost intarziata.
Spune-ne la ce ora ai dat comanda. Minutul.
In jurul orei 12 sambata am dat comanda