Da, si eu +1 la rugamintea sa intrebe daca vor suna si pe cei cu varianta digitala!
Multumesc anticipat !
Printable View
bai fratilor, si eu sunt in aceeasi situatie ca voi cu cei de la Orange si am mai patit fix la fel cand mi-am luat un PS4 de la ei acum 5-6 luni.
Am primit mesaj ca aceasta comanda o sa fie livrata astazi. Astazi, nu primesc nimic altceva in ideea in care sa mi se spuna si mie, ce firma de curierat, ora, numarul la care pot sa sun, etc.
Sun la Orange (EXACT CA DATA TRECUTA CU PS4), si domnisoara sau doamna de acolo nu este in stare sa-mi gaseasca comanda dupa ce ii ofer toate datele necesare :)). Imi spune ca ma suna ea inapoi si nu m-a sunat nici pana acum, a trecut o ora :)). La fel s-a intamplat si cand am luat un PS4 de la ei, m-am certat cu doamna aia ca nu reusea sa-mi gaseasca comanda dupa ce ii dadusem efectiv toate datele necesare (nr comanda, nr de telefon, e-mail, data, ora, etc.); pe vremea aia in loc sa-mi aduca un PS4 nou-nout, cum am comandat, mi-au adus un PS4 intr-o cutie deja deschisa :)).
Mare scandal ce urmeaza daca ma suna si imi spune ca a fost o eroare de la site si ca le pare rau si toate balariile alea de corporatie. Cum e posibil sa ne ia banii si sa nu gaseasca comanda... E strigator la cer, cum ar zice ta-su lu Louie :))
am sunat si eu la Orange. Cica a a fost o problma tehnica si o sa anuleze comenzile. Eu n-am primis SMS. Nu am telefon de orange.
Mega Fail....
In status comanda, imi arata: In procesare la curier. ... Mda.
Vom vedea. Bine ca nu am apucat sa le spun copiilor ... [emoji36]
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu are cum sa-mi zica asta iti zic sigur ca le fac mare scandal. nu mi-au anulat comanda de 3 zile de cand am facut-o, asta e a 4-a zi in care nu mi s-a zis nimic cum ca ar fi fost o eroare. mi-au luat banii, mi-au dat mailuri de confirmare, mi-au trimis SMS ca e aprobata + livrata. PAI CATE FAILURI SA MAI DAI? direct reclamatii plus tot ce trebuie, n-au cum sa-si bata joc in halul asta. ce treaba avem noi ca nu le merge lor site-ul? :))) lol
Eu am banii blocati la ei. Au zis ca o sa fiu contactat azi pentru detalii. :)
Pai cei care au banii la Altex ? [emoji36]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atunci ce livreaza daca nu au?
Nu, după ce sunt sunati primesc link de plata pe mail. Era și culmea sa le tina banii de 3 luni
A mai fost cnv sunat ? Care e cel mai mare nr sunat oare, stiam ca e vb de 1023 standard si 170 digitale. Practit ar trb sa fie pe la 1700 max.
Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
guys, cei cu comenzi la Orange. m-au sunat inapoi acum si mi-au zis ca e totul ok insa nu va fi livrata azi cum scrie in mesajul trimis AUTOMAT de o mizerie de algoritm de la ei si ca sa astept sa primesc mesaj de la firma de curierat. am intrebat de doua ori daca comanda sigur va fi livrata si nu va fi anulata si mi-a confirmat doamna/domnisoara de la Orange ca va fi livrata si sa nu-mi fac griji.
v-am zis, exact aceeasi poveste si cu PS4-ul de l-am comandat acum 5-6 luni. primisem mesaj d-asta automat, trimis de un algoritm basit, ca o sa fie livrata intr-o anumita zi si am stat ca bou pana la 5-6 PM sa astept curierul, dupa care am sunat, s-a chinuit doamna/domnisoara aia tot asa sa-mi identifice comanda si dupa lungi discutii a reusit, zicandu-mi ca de fapt va fi livrata in alta zi si tot asa, sa astept mesaj de la curier...
La eMag nu are nimeni vreun informator?
Dacă azi nu o să fie, slabe șanse.
Dai cu refresh, oricum fără nu sunt șanse să prinzi
Sent from my MI 9 using Tapatalk