Foarte amuzant din partea acelei persoane care a spus asta. =)) =))
Printable View
e un baiat pe youtube care mi se pare ca a zis asta.
stoc considerabil sa stiti ca o fi aparut, dar la altex, nu la alti retaileri.
e jale mare fratilor cu consolele astea... de la failul lui SONY, scalperi, tara in care traim unde stocul oricum a fost si va fi redus, pana la asa-zisa criza de procesoare... daca stiam ca va fi chiar asa nu-mi mai vindeam ps4-ul ca boul si-mi luam direct ps4 pro acum 5 luni, in loc de basic one (m-am gandit ca n-are rost sa dau banii pe ps4 pro ca o sa-mi iau ps5)
Pe Gamers.ro se poate comanda Xbox series x , un coleg a vorbit cu ei si o zis in prima parte martie adica peste 2 saptamani apare xbox seriesX, cred ca atunci si Ps5 o sa fie pe internet in luna viitoare :-S
Update referitor la comenzile mele de PS5 de pe amazon:
Comanda mea de PS5 disc de pe amazon.co.uk din 27 ianuarie INCA nu a fost expediata. Am tot reclamat asta, tot mi se spune sa astept data estimata de livrare adica 1 martie. Evident ca nu va ajunge de vreme ce n-a plecat
Comanda de PS5 digital de pe amazon.it a ajuns de ~10 zile
Acum tot astept pentru ca as vrea PS5 cu disc, asa ca stau si ma uit la PS5 digital si ma abtin sa nu il desfac. Nu stiu cat mai rezist :)
Aveti idee cat va mai dura pana cand cei de la Altex vor onora comenzile de la tombola? Vad ca emag-ul e inexistent aproape, ce sa mai vorbim de ceilalti..Sincer ma asteptam ca emag-ul sa fie peste orange si Altex, cand vine vorba de disponibilitatea si nr. consolelor.
Acum sunt 4 "oferte" la eMAG. Si pe la retailerii din alte tari vad ca apar stocuri, mici, dar apar. Eu unul vad asta ca un semn bun. In sensul in care se pare ca incepe incet incet sa se redreseze situatia, chiar daca sunt acaparate unitatile si vandute de acesti scalperi cu acte.
Cine stie, poate se va imbunatati situatia pana la sfarsitul lui martie, sau macar pana de Paste. Eu doar sper sa ii tinem minte pe cei ce au speculat grosier piata, si sa ii rasplatim pe viitor.
Pai au ajuns la vreo 2100 si parca?
si au vreo inca vreo 2900 de onorat.
so prin vara.
salut,
unde anunță retailers de obicei că urmează restock de PS5? Facebook?
Salutare, dintre cei care au primit comanda Altex, ati primit cumva si acel voucher de 100 de lei? Poate am inteles eu gresit, dar pot sa jur ca la telefon cand am fost sunat sa confim comanda, mi s-a spus ca urmeaza sa primesc si un voucher. :p
Salut , eu inca n-am primit nici un voucher ,la fel mi s-a spus si mie dar nu-mi mai pasa sincer am consola :)
Aveti răbdare, probabil se trimit cândva în perioada următoare, dupa ce livrează consolele tuturor celor pe care i-au sunat tura asta.
Guys, va inteleg frustrarile, dar haideti, va rog, sa ramanem on topic aici :)
Care mai sunt ultimele numere de ordine care si-au primit consolele de la Altex? Ca nu as vrea sa-mi tin banii blocati aiurea, sa platesc consola in avans si eu sa am vreo surpriza ca nu vine pana-n vara.
Am citit mai sus ca numarul de ordine este undeva la 2100 pentru consola normala, dar oare pentru cea digitala stiti ceva? Eu am numarul 1971, sunt sanse sa prind consola digitala sau sa imi iau adio? Ca din ce am inteles stocul este mult mai mic pentru cele digitale
Si eu am 970 la cea digitala, dar cred ca nu au adus deloc.