Era cineva aici pe forum care are Nr 3 la digitală și nu a fost sunat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Era cineva aici pe forum care are Nr 3 la digitală și nu a fost sunat.
Incerc si eu... chiar daca e o doleanta imposibila. Daca e cineva care renunta la comanda... sunt aici sa o primesc cu bratele deschise. Am comandat inca din precomanda (17.09.20 cred) la eMag dar dupa o luna de utilizare, prin decembrie, a inceput sa-mi dea eroare 108255 ceea ce e aproape decesul consolei. Am trimis PS5-ul la garantie inapoi pentru remediere, nici nu i-a interesat pe cei din marea corporatie si au trimis banii inapoi fara prea multe explicatii. Ma vad in ipostaza de a da refresh fara mari sanse (din ce vad) de a mai gasi ceva.
1. Daca cineva vrea... Multumesc.
2. Nu cumparati fara garantie!
Ai incercat toti pasii legat de eroarea aceea?
N-as vrea sa incarc thread-ul asta cu problema mea, dar o sa raspund. Am luat in lung si in lat toate video-urile de pe youtube, reddit, samd. Din pacate se agrava orice faceam, era ca o relatie pe final :). Artefacte, iesea din joc imediat, freeze-uri incontinuu... dupa ce intram la un moment dat si dupa factory settings sau reset simpu. La Miles Morales imi arata doar un fade din primul screen al jocului, ala cu Sony presents cred.
Imi pare rau.
Sper ca vei da de una oke.
Succes!
In sensul ca nu mi-ar prinde bine banii blocati si consola sa fie pe stoc tocmai in august - septembrie, sunt sanse mari sa o gasesti la alti retaileri de afara din EU in tot acest timp.
Eu am 1425 la cea digitala, si la fel, niciun semn. Slabe sanse la digital edition.
Foarte ciudat, dar aici se vede diferenta de mentalitate. Din ce stiu, Altex a pus deoparte din fiecare transa, un procent ff mic, tocmai pentru a acoperi acele console cu probleme care ar ajunge in service.
eMag se pare ca nu a facut asta si...aici e doar vina celui care se ocupa de departamentul de jocuri de la eMag /:)
Ce sa zic - ma bucur ca nu mi-am bagat consola in service pentru galagia pe care o face, pentru ca cel mai probabil pateam la fel ca tine...:|
Bdevil cum adica sa iti ai banii blocati ? Stii ca nimeni nu are banii blocati, altex te suna, iti da link de plata, dai bani si e ca si cum ai fi facut comanda din nou. Dupa ce achiti in 3-5 zile vine consola, poate chiar mai devreme depinde unde stai. Nu stiu ce incerci sa zici
Asta ar trebui sa dea de gandit la toti care vor sa ia prin olx la suprapret. Daca vor avea probleme cu consola, in cel mai bun caz vor recupera doar suma de pe factura. Cunosc personal cativa care au vrut sa ia la pret mai mare, ziceau: pai e sigilat si cu garantie. Si n-au prea inteles ca garantia poate insemna banii inapoi, iar banii aia sunt banii de pe factura, nu banii dati de ei.
Ala e riscul pe care uni si-l asuma.
Rabdarea e ceva greoi in cazuri de gen.
nu inteleg punctul 2 - nu cumparati fara garantie. pai tu aparent din ce zici ai avut garantie si tot ti-ai luat-o urat de la eMAG.
deci ai avut garantie la consola, ai dus-o sa o repare sau sa-ti dea una noua si astia ti-au dat banii inapoi? e incredibil ce am citit acum esti nebun. pai si garantia aia de care stipula eMAG-ul ca o sa benifciezi de ea pentru produsul cumparat de la ei, ce s-a intamplat cu ea?
au voie sa faca asa ceva gen? nu mai inteleg nimic, asta e fix bataie de joc jur, cred ca daca mi se intampla asta ma duceam la eMAG acolo si faceam o criza de epilepsie esti nebun :)))
Pai probabil au voie sa faca asa, daca nu mai au produsul respectiv si nu au cum sa mai faca rost de el, in acele 15 zile. Probabil au mers pe calea cea mai usoara/rapida.
Dar daca nu avea garantie ramanea cu un bibelou - mai ales unu urat :-& - de cine stie cate mii de lei (in caz ca era luat de la bajeti) sau poate chiar cu o gaura mare in buget si fara bibelou (daca primea banii inapoi de la eMag/Altex si diferenta de 2-3-4k lei era fix dauna).
A mai fost cineva contactat de catre Orange? A reusit cineva sa primeasca ceva cu comenzile plasate pe 19-20 feb?
Banii inapoi i am primit. In rest nimic.
Cred ca nimeni nu a primit nimic , fost eroare pe site :)), încă nici voucher-ul pe care zis nu am primit /:)
Pentru cei care au primit comenzile Altex, am sunat eu ieri si am intrebat de voucher. Au spus ca voucherul ca fi livrat pe mail cam la o saptamana de la livrarea comenzii. In cazul in care isi facea cineva griji...=))
Am fost sunat de catre altex pt plata la ps5 digital.
Am nr 2-3
Multumesc
De curiozitate, cati au fost la disk si cati la digital?
Vreo 5000 si l disk și aproape vreo 1700 digital