Numarul 3 sunat acum 5 minute lets goo
Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
Printable View
Numarul 3 sunat acum 5 minute lets goo
Pana la 970 cat am eu mai e mult. Va tin la curent
@Garkan:
de pe FB Altex.Quote:
Sunt 1,871 de înscriși pentru versiunea digitală și 5,130 pentru versiunea Blu-Ray.
Eu m-am inscris pentru digital si:
"Comanda ta are prioritatea numarul 6097."
Asta scrie in mailul de la Altex. :)
Nr 256 digital, sunat la 14:30
Cei care aveti numere mici la digital, ati primit cumva 2 numere in mail? Digital si lista completa de asteptare? :-?
La urmatoarele livrari de PlayStation 5 vom prioritiza participantii la tragerea la sorti in ordinea inregistrarii comenzilor.
Comanda ta are prioritatea numarul 3.
Atat am primit in legatura cu prioritatea comenzii
Salutari!
Comanda mea are numarul 713 pentru versiunea Digital. Va anunt in caz ca o sa fiu sunat, dar cred ca sunt sanse destul de mici pentru stocul actual. 8-|
Asta inseaman ca ceva s-a intampla si dat peste cap in sistemul lor, lucru ce poate impacta lista respectiva. Daca oamenii au acelasi numar si nu stiu daca e digital sau normal (decat Altex in sistemul lor) atunci ceva nu este in regula.
Daca tu stii ca ai comandat digital si ai #3 atunci e clar. Dar daca ne uitam pe cifrele publicate de Altex (care sincer, am dubii ca sunt reale :-?) si vedem ca la digital au ramas inscrisi 1870 de persoane, iar un prieten are ~#3500 la digital, este o problema, pentru ca el nu a primit numarul corect pe ce a comandat.
Sunt sigur ca e digital, si la telefon mi s-a spus ca e vorba de digital.
Posibil sa fie listele diferite in funcție de unde ai pus comanda? Altex sau MG? Eu la disc am avut 107 la Altex, iar la digital am 705, comanda MG. In mailurile cu numerele de ordine nu scrie pt ce consola e, atat doar ca tin eu minte ce si de unde am comandat.
---------- Post added 02-03-2021 at 15:17 ----------
Ma mai gândesc la ceva. Poate are dreptate colegul de mai sus si lista e aceeasi pt ambele. Au primit cu disc si au sunat pe cei cu disc. Iar acum cand au digitale ii suna in ordinea de pe lista pe cei care aveau numere la digital (de exemplu nr 2, 7, 18, 29 etc)
Am numarul 173, inca nu am fost sunat si am vazut deja 2 persoane cu numarul 200+ care au fost sunate, plus macar una cu 100 si ceva.
Pai ok, voi discutati doar de numere mici, dar in cazul in care s-a facut comanda de digital si are #3500 din 1870...nu este o problema? /:)
Cred ca au o lista cu toate comenzile 1 - 7001, iar numarul de prioritate este reprezentat de pozitia comenzii in acel total de 7001 si nu are nicio legatura cu tipul de consola comandat. Eu daca am 713, ma gandesc ca mare parte din cei 712 au optat pentru versiunea cu disk (sper). :D
Da, asa pare. Ce sa zic, inca unu lucru pe care l-au facut prost, cu "tombola" aia /:)8-}