Se verifica pe CARGUS. Desi si la mine scria INTERN, awb-ul emis pentru precomanda era la CARGUS.
Se verifica pe CARGUS. Desi si la mine scria INTERN, awb-ul emis pentru precomanda era la CARGUS.
Chiar nu inteleg de ce se dau 1000 de mesaje cu intrebari despre awb-uri cand s-a zis clar ca pana pe 15 o sa aveti consolele. Deja pare mai mult lauda decat curiozitate
De cand cu lansarea consolei toti, si mama lor, care nu au ce face sunt pe aici ca la targ. Dupa ce nu o sa mai fie drama cu consola (disponibilitatea si defectele initiale) nici nu o sa ii mai vezi pe aici. Macar daca ar dona un cent sa sustina forumul. Sau sa urmareasca si alte threaduri. Prostii de astea.
@JohnConstantine spui asta ca si cand tu nu ai fi intrat niciodata intr-o benzinarie doar ca sa urinezi.
E un thread de achizitie. E normal ca unii sa fie entuziasmati si nerabdatori, iar altii frustrati ca n-au prins (inca). Daca nici pe un forum de pasionati nu exista intelegere pentru entuziasm, suntem pierduti...
Da, Altex a spus ca pana pe 15 vor ajunge, dar poate ca unii vor sa stie daca isi fac alte planuri pentru weekend sau dorm cu PS5-ul in brate.
In concluzie, ajuta sa intelegi daca au dat AWB-uri, daca au dat doar pe curier intern sau si pentru Cargus si tot asa. Ce nu ajuta este sa vii sa versi frustrari aici, fara sa cauti sau sa oferi o informatie on-topic.
Vad, a trecut ora si 8 si nimic....... E enervata ideea de a urmari toata ziu pagina si sa nu prinzi. Sper sa nu ma trezesc iar in o tombola ceva
Oricum sa anuntati aici dc vedeti, poate prindem mai multi. Parca m-as mai duce si la baie![]()
Ft greu am scos masina din parcare si condus cu o mana pana la munca.
Daca rezista 1 minut pe site, e bine.
Deci cam aia e fereastra.
Pai nu se gandea nimeni atunci ca o sa fie asa haos. Eu am zis ca fac comanda cand ajung seara acasa si nu am mai prins.
Bookmarks