Pentru baietii care au luat o in prima tura, emag ul a mai impachetat-o intr-un ambalaj protector ceva?
Pentru baietii care au luat o in prima tura, emag ul a mai impachetat-o intr-un ambalaj protector ceva?
Eu la Orange am avut eroarea: Telefonul COnsola Playstation5 nu este compatibil cu abonamentul ales. Ce naiba este asta? Tot apasam pe Cumpara si nu mergea din cauza asta, in timp pe ce pe alt browser cu auto refresh inca aparea in cos.
pe site-ul asta din spania apare incepand cu 15/02/2021 livrare in RO incepand cu 3/4 Martie
https://www.techinn.com/index.php?ac...pra&idioma=spa
La orange cica nu a mers pe chrome, la emag puteai sa adaugi in cos cate vor muschii tai. O sa astept la altex, cand mi-o veni vremea. Aia e...
Deci sa inteleg ca nu e sigur ca le primim acum intre 12-14 daca am reusit sa comandam si sa platim ?Si eu sunt in aceeasi situatie. Nu stiu daca avem sanse sa o primim foarte curand. Mie mi-a spus ca nu se stie cand e urmatorul stoc.
Si eu am prins la emag si am sunat. Fata de la call center mi-a spus ca bine ca am sunat ca mai era una singura nerezervata in depozit, mi-a rezervat-o din sistem pe numarul de comandă, dar a zis ca nu poate sa dea ea finalizare comanda, se vor procesa si finaliza manual fiecare de alt departament pentru cei ce au prins "rezervarea". A zis ca au fost 156 toate
Edit: statusul comenzii mele era plată acceptată si primisem si mail cu confirmare înregistrare comanda
Bookmarks