Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 169 of 408 FirstFirst ... 69 119 159 167 168 169 170 171 179 219 269 ... LastLast
Results 3,361 to 3,380 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #3361 SP
    Member codpin's Avatar
    Avand in vedere disperarea cu care se cauta consola in perioada asta, chiar daca ar fi primit cineva consola si nu are ce face cu ea si e disperat cu banii, o vinde in secunda doi si daca pune 500 lei peste.

Asa ca astfel de anunturi cu pret sub pretul din magazin sunt fake din pmdv. Acum fiecare face ce vrea cu timpul lui dar eu nu m-as deranja pt asa ceva.

2. #3362 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Ar tb sa fie o chestie de bun simt in capul oricaruia ca daca arata sketchy, miroase sketchy, se aude sketcky, se simte sketchy atunci e a duck. Daca ti se pare sketchy, prea bun sa fie adevarat, e sketchy.

Vedeti ca sunt niste scamuri acum pe olx (am citit nu stiu first hand), cand iti trimit un link sa le platesti prin el.

3. #3363 SP
    Junior Member Mayhem4401's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Ar tb sa fie o chestie de bun simt in capul oricaruia ca daca arata sketchy, miroase sketchy, se aude sketcky, se simte sketchy atunci e a duck. Daca ti se pare sketchy, prea bun sa fie adevarat, e sketchy.

Vedeti ca sunt niste scamuri acum pe olx (am citit nu stiu first hand), cand iti trimit un link sa le platesti prin el.
    Eu doar am vrut sa vad ce parere aveti si voi pe-aici, poate a mai avut careva tangente cu el, vazusem ca are si mai multe anunturi nu doar unul singur...mie clar mi se pare 99,9% fake, dar in ziua de azi nici nu mai stii sincer la ce sa te astepti, cel putin asa consider eu...no need to pull the smartass card...

Plus ca sunt 100% sigur ca nimeni nu pune botul la intrat pe link-uri dubioase si sa faca plata in avans pentru un produs vandut de o persoana fizica...

4. #3364 SP
    Junior Member wasea's Avatar
    Daca anuntul de mai sus e sketchy, ce mai ziceti de asta:
    https://www.olx.ro/oferta/vand-ps-5-...tml#c5afb84ac6

5. #3365 SP
    Member Giogio's Avatar
    Dacă produsul este sigilat vă întâlniți undeva, în centru și desigilați pachetul , în mașină voastră, un prieten după voi etc. Nu mai face nimeni tâlhării la drumul mare să fim sinceri. S-au dus vremurile de smardoială. Acum te fură inteligent dacă e vorba de așa ceva. Eu aș zice că nu e problemă. Am vândut și cumpărat atâtea de pe OLX.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. #3366 SP
    Junior Member ioolica's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei_ghi View Post
    Cam dubios, mai ales ca are anunturi in vreo 4 orase din Romania.... L-a mai contactat cineva?
    i-am scris eu ieri pentru ca imi aparuse anunt pe Bucuresti, si am zis ca ma duc si il ridic direct. apoi mi-a zis ca de fapt e din Galati si ca trimite in tara doar cu avans, apoi am cautat mai bine si am gasit inca vreo doua anunturi identice prin alte orase. deci e "pe bune" clar
    daca e cineva din Galati, incercati poate aveti noroc, desi ma indoiesc

7. #3367 SP
    Junior Member Dakata's Avatar
    Ideea este foarte simpla: Oricine il suna el se afla in alt oras si trimite numai prin curier dar cu plata curierului inainte. Se practica hotia asta de cativa ani si prostii inca pica in plasa.

8. #3368 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pai e simplu. Daca zice ca e in Galati, ii spuneti ca aveti un prieten in Galati sa se intalneasca si preia el „coletul”. Sa vedem ce zice. Avem prieteni in toata tara.

9. #3369 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    A fost la Emag consola PS5? (versiunea digitala) - apare pe livestock...

10. #3370 SP
    Junior Member cnv23's Avatar
    Acum a ajuns si la mine consola comandata de la Orange pe 12.12, in prima incercare am avut comanda anulata insa pe a 2-a a fost aprobata, plata a fost la livrare. Asa cum a mai zis si un coleg, a venit inclusiv cu garantie de la PSRo, pe langa cea de la Orange. Ambalarea a fost ok, nu doar cutia in sine, a mai fost pusa suplimentar inca o cutie din partea celor de la Orange, deci nu renuntati nici la ei sa cautati, si sa fie cu plata ramburs ca sa nu aveti probleme cum au spus si ceilalti cu returul banilor.

11. #3371 SP
    Junior Member Rayce's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    A fost la Emag consola PS5? (versiunea digitala) - apare pe livestock...
    A fost schimbat status-ul la "..nu mai face parte din oferta.."

12. #3372 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    https://www.gamingbible.co.uk/news/x...lpers-20201216

si noi avem initiative similare, doar ca nu avem

13. #3373 SP
    Junior Member Riple's Avatar
    Eu acum am primit de la . Comanda rapida. Consola a venit cu factura siu garantie, dar si cu garantie sony.
    Bafta baieti, stati geana pe site-uri, niciodata nu se stie cand apare. Un refresh si 2500 lei este intre noi si consola.

14. #3374 SP
    Member smits's Avatar
    Bine ar fi.
    Sa le crepe

15. #3375 SP
    Junior Member allex1923's Avatar
    Ceva nou despre vreun stoc? Any clues?

16. #3376 SP
    Member Remediu's Avatar
    Eu zic sa va mai relaxati. E doar o consola. Nici nu ai ce juca pe ea. De ce atata graba?

Sent from my IN2013 using Tapatalk

17. #3377 SP
    Junior Member Erines's Avatar
    Quote Originally Posted by Remediu View Post
    Eu zic sa va mai relaxati. E doar o consola. Nici nu ai ce juca pe ea. De ce atata graba?

Sunt altii care nu au deloc consola/nu au jucat niciodata pe consola (my case).. nu inteleg ce e atata graba pe aceia care au deja ps4/ps4 pro x/

18. #3378 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Quote Originally Posted by Remediu View Post

Vreau să de-a și ei o țeacă cât se mai poate.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

19. #3379 SP
    Member Remediu's Avatar
    Haha

20. #3380 SP
    Junior Member DaMainG's Avatar
    Quote Originally Posted by Erines View Post
    Sunt altii care nu au deloc consola/nu au jucat niciodata pe consola (my case).. nu inteleg ce e atata graba pe aceia care au deja ps4/ps4 pro x/
    Asta nu are nici o legatura. Cu totii ne dorim PS5 la fel de mult, indiferent daca am mai avut sau nu consola.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.