ai poza mai sus l 14:08
Sunati la emag si verificati. Unui prieten tocmai i-a spus ca de fapt nu au stoc, si ca e precomanda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imi doream una cu disc. Desi cred ca daca nu prindeam azi la Emag, o pastram pe cea digitala. Am realizat ca 99% din contentul cumparat de mine e digital. In cazul asta o sa o dau unui prieten.
Care e faza cu distil, trebuie sa stai cu el deschis ? eu aveam si eu setat, dar nu erau paginile deschise
Le-am scris celor de la eMag pe fb sa ii intreb de ce nu am fost notificat in legatura cu stocul la PS5 desi am produsul la favorite de mult timp , si tot raspundeau intrebarilor de pe pagina lro de FB zicand ca "imediat ce avem stoc veti fi notificati etc" , la care ei mi-au raspus "Nici noi nu am fost notificati nu stim ce s-a intamplat"![]()
Cand stocul e mic si trece repede sistemul nu apuca sa trimită notificări, e facut cu picioarele. Asa a fost de fiecare data cand au avut pe stoc
Gata, stau cu 3 trackere pe orange si pe emag. Iar colegul care zicea de ruptul picioarelor la bisnitari, corect, merita sa le parchezi masina pe piept
eu am comanda in status "plata acceptata", fara documentele de factura si garantie care se genereaza automat dupa ce faci plata, fara estimat de livrare.. pff... de la eMAG mi-au zis ca nu au stoc, ca fac verificari, bla bla ...
Daca ai plata acceptata si nu este stoc iti opresc banii si cand intra in stoc esti primul servit(precomanda).
LOL....este o problema atunci, fa scandal ca au pus la vanzare si la tine nu s-a onorat comanda. ANPC, JUDECATA etc. Amenita si daca nu primesti chiar fa plangere.
---------- Post added 01-02-2021 at 18:30 ----------
apropo cine vrea statie de incarcare am eu una in plus
---------- Post added 01-02-2021 at 18:32 ----------
Stoc in Arabia Saudita pe amazon
Bookmarks