Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 197 of 404 FirstFirst ... 97 147 187 195 196 197 198 199 207 247 297 ... LastLast
Results 3,921 to 3,940 of 8079

Thread: PS5 - achizitie din Romania

  1. #3921 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Da oare taxe la ANAF platesc?

  2. #3922 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Sigur sunt returnați banii in cont, se ia pe card.

    Sent from my MI 9 using Tapatalk

  3. #3923 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Acum logic ca nu se așteaptă nimeni sa primească si diferența pe care a plătit-o pe OLX. Sunt niște bani pe care cumpărătorul si-i permite sa-i arunce.
    Si nu cred ca garanția e legata de numele cumpărătorului, altfel orice cadou ar fi lipsit de garantie. Cat despre returnarea banilor, ma gândesc ca te întreabă cum vrei sa-i primești, nu virează ei de capul lor in ce cont cred ca e ok. In doi ani se schimbă multe, poate nici nu mai ai cardu/contul cu care ai făcut plata.

    Nu au ce taxe la ANAF sa plătească. Ca vânzător ocazional pe OLX nu plătești taxe. Ca doar nu si-a deschis nimeni magazin de PS5 acum.

    Stiu ca fierbem multi de ciudă ca nu prindem consola. Dar eu nu am nimic cu cei de pe OLX. Toată lumea știe cat costă una. Cine e dispus sa dea banii aia, înseamnă ca ii prisosesc oricum. Cerere/ofertă/exclusivism, asta face prețul sa crească.
    Nimeni nu se plânge ca intr-un club plătești de 10 ori mai mult pe o băutură fata de Lidl... Si aia sunt speculanti?

  4. #3924 SP
    Member flaviud's Avatar
    Cat timp vor fi oameni dispusi sa plateasca aproape dublu, chestia asta nu va disparea. Daca nu era cerere, cumparau doar cei interesati. Sincer, din principiu, nu as da nici 100 de lei in plus fata de pretul de magazin.

  5. #3925 SP
    Member tudort's Avatar
    Este un produs care se va fabrica de acum înainte tot mai mult , deci este doar o problemă de timp. Înțeleg entuziasmul , dar părerea mea este că nu se justifică să achiți dublul cost al unui produs care are preț de vânzare recomandat direct de producător de 499 $ . Ambele console se vor găsi până la finalul acestui an în cantități suficiente consider eu , iar lipsa de titluri exclusive numeroase este încă un motiv pentru care putem aștepta liniștiți câteva luni sau chiar mai mult .

  6. #3926 SP
    Junior Member Cavernus26's Avatar
    Probabil am cazut cu totii prada consumerismului , legat de ce a zis Tudor , consider ca are dreptate , nici eu nu prea inteleg de ce ma agit atat sa imi iau consola cat mai repede dar totusi o fac . Iar cand pun mana pe ea ma joc de rup si o testez primele 4-5 zile dupa care intra in rutina si nu imi mai pasa asa mult si incep sa ma plang ca nu am titluri exclusive destule

  7. #3927 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Eu vreau consola cat mai repede, pentru ca am stat sa strang acesti bani aproape tot anul si nu pot deloc sa ii cheltui pe ce imi doresc...plus ca eu nu am avut parte nici macar de un ps4, deci orice joc de pe ps5 e o experienta noua pentru mine.

  8. #3928 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Cum zice si razvanrazy acolo sunt informatii scoase din context. Iar cand refuzi sa comentezi, este aproape clar ca ai ceva de ascuns (adevarul).
    Uitati aici un articol la o fabrica de console (PS 4). De subliniat sunt numarul de persoane care lucreaza acolo si faptul ca o consola PS4 iese de pe linia de productie la fiecare 30 de secunde.
    https://asia.nikkei.com/Business/Com...omated-factory

    Daca incerc sa caut informatii despre fabrici in care se produc componente sau se asambleaza PS5 -> nu gasesc nimic, context care ma pune pe ganduri. Daca totul ar fi cum pretind ei, nu i ar opri nimeni sa nu publice mai multe date, asa de dragul transparentei, dar cand e marketingul la mijloc ...
    Realizezi ca acel articol este facut anul trecut in vara. La 7 ani de la release? Pe bune, chiar sunteti atat de naivi sa credeti ca o sa vina sony sa va spuna secretele lor, cum fac consolele, la nici jumate de an de la release, etc? Orice info va fi legat de trecut. Cat despre a iesi sau nu pe minus, daca te duci in magazin si incerci sa cumperi componentele unui ps5 in mod sigur te ajunge mai mult de 600 de euro. Aici are de castigat consumatorul, ca multinationala consider ca iesi pe minus primele cateva luni maxim 1 an, asta daca nu da fail consola.(de aia au analisti) Si acum pe bune vorbind, daca ar vinde o consola la pretul unui pc, cum vad in ultima vreme...nimeni nu ar cumpara. Probabil de aici ideea ca ies in pierdere, ca vand un produs care face cat un pc de 6000 de lei gen, sau chiar mai mult.

  9. #3929 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Logic, ca simplu cumparator dai 1000$ pe ceva ce face 200$, dar asta nu inseamna ca aia este valoarea produsului respectiv.
    Sony nu cumpara componentele cu pretul cu care le-am cumparat noi. Poate cu 10% peste pretul real al lor si nu 3-400%, poate chiar peste 1000% cat ar da un om de rand.

  10. #3930 SP
    Member Para81's Avatar
    Amazon.de stoc

    ---------- Post added 04-02-2021 at 20:27 ----------

    Am prins

  11. #3931 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    @Para81 cat ai platit in total, ti s-au pus si cv taxe?

  12. #3932 SP
    Member Para81's Avatar
    424 Euro cu totul pana in romania.
    Nu sunt taxe splimentare ca sunt din Europa.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #3933 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Nice, sper sa il primesti fara probleme si sa te bucuri de el!

  14. #3934 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by VIKcentiu View Post
    Nice, sper sa il primesti fara probleme si sa te bucuri de el!
    Multumesc, sper sa vina repede. Aici scrie ca in 5-8 zile. Acum asteptam, am vb la Sony si este valabila garantia si in Romania.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #3935 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Logic, ca simplu cumparator dai 1000$ pe ceva ce face 200$, dar asta nu inseamna ca aia este valoarea produsului respectiv.
    Sony nu cumpara componentele cu pretul cu care le-am cumparat noi. Poate cu 10% peste pretul real al lor si nu 3-400%, poate chiar peste 1000% cat ar da un om de rand.
    Binenteles, dar iti dai seama ca si celor de la AMD le convine mai degraba sa faca chipuri pentru noile placi video, nu doar pentru ps5. Probabil de aici ies Sony pe minus la inceput, pentru ca si astia le fac contracte cat mai avantajoase pentru ei ca firma. Si probabil le cer o valoare cat de cat apropiata de cea a unei placi video de pc, care e infinit mai scumpa decat un ps5. Nu mai vorbim de procesoare etc.

  16. #3936 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, dar toate astea se negociaza din timp si se fac contracte. Nu se mai poate sucii nimeni apoi. Si cu siguranta un contract cu AMD pentru noile chip-uri s-a discutat si semnat cu 1-2, poate chiar mai multi ani in urma, stiind ce urmeaza sa scoata, cu ce arhitectura si proces de fabricatie, samd.

    Dupa cum am zis initial - cel mai probabil s-a negociat si platit in avans pentru x milioane de console asamblate (cu tot ce inseamna asta) si nu s-au reusit decat 4.5 milioane, restul o fi considerat pierdere pentru Q asta, pana se produc toate. E posibil, nu stiu.

    Dar astea sunt alte discutii pentru alte thread-uri - discutii care au tot avut loc pe parcursul anului trecut acolo unde trebuia.

  17. #3937 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    PS5 Digital în Ungaria: https://www.alza.hu/playstation-5-di...n-d5868346.htm

    Aprox. 420 euro.


    LE: Deocamdată doar rezervare.

  18. #3938 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    razvanrazy e expert in prețul consolelor are acces la informații din managementul Sony...
    PS3 tot pe plus a fost in primul an de lansare nu?

    Penibila lansarea asta stocul a fost la fel de mic ca la PS4.

  19. #3939 SP
    Member miculas10's Avatar

  20. #3940 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    In loc sa scoată prostia aia de PS5 digital mai bine scoteau un PS5 Pro mai performant la 800~1000 de euro pentru cine vrea o consola mai performanta.

    Din câte văd 1440p 30fps cu RTX on poate in Control, slăbuț GPU și ei vorbesc de 8k

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Xbox Series X|S - achizitie din Romania By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 1047 Last Post: 17-08-2023, 09:48
  2. Pot juca jocuri din Romania pe PS4 din America? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 19-11-2013, 16:07
  3. Locuri frumoase din Romania By vasilescui in forum Travel & Fashion
    Replies: 0 Last Post: 05-05-2011, 08:24
  4. Replies: 9 Last Post: 28-02-2011, 13:53
  5. Reviste de profil din Romania By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 23 Last Post: 11-08-2008, 13:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts