Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 214 of 408 FirstFirst ... 114 164 204 212 213 214 215 216 224 264 314 ... LastLast
Results 4,261 to 4,280 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4261 SP
    Junior Member casianote's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^Eu mi-am pierdut o zi intreaga pe 19 noiembrie incercand sa cumpar una si oricum mi s-a parut un cost prea mare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post added 16-02-2021 at 19:39 ----------

Quote Originally Posted by casianote View Post
    Am stat si eu la servici atunci. Eram pe punctul de a fi sanctionat disciplinar
    Am lasat contracte de achizitie a unor clienti ca eram ocupat sa dau refresh la fiecare 5 secunde. Not doing that again!

2. #4262 SP
    Junior Member sumanovici's Avatar
    s-a dat vorba pe undeva ca cica au primit la Altex inca vreo 1k de bucati, a fost careva sunat?

3. #4263 SP
    Junior Member Rayce's Avatar
    Quote Originally Posted by sumanovici View Post
    s-a dat vorba pe undeva ca cica au primit la Altex inca vreo 1k de bucati, a fost careva sunat?
    Sursa? O fi avand si Digitale ?

4. #4264 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Delete///

5. #4265 SP
    De pe un grup pe FB, acum stii cum e, ca aia cu "my father works at Nitendo", dar cine stie, eu o sa fiu pe faza poate baga si altundeva. Individul asa zice, ca cica sunt si vreo 100 digitale

6. #4266 SP
    Dacă bagă Altex sigur o să bage și eMag.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

7. #4267 SP
    asta zic si eu, am speranta in zvonul asta pentru ca au fost stocuri saptamana asta atat in UK cat si in Polonia, deci nu ar fi exclus sa ajunga un batch si pe aici.

8. #4268 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Am numarul 3 la digital, nu am fost sunat. Daca cineva cu digital o sa fie sunat si eu nu, chiar nu stiu ce sa mai zic.

9. #4269 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Va rog sa discutati in privat despre grupuri de facebook sau alte platforme. Multumesc.

10. #4270 SP
    Junior Member Bisebi's Avatar
    In UK la very tocmai au intrat în stoc, poate avem ceva noroc și noi

11. #4271 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Oare pe la ce ora ar incepe sa sune daca suna ?

12. #4272 SP
    Junior Member RDR2's Avatar
    Salutare. Daca vand PS5 cuiva si sterg contul meu ps plus, poate noul proprietar sa beneficieze de colectia de jocuri gratuita ? Eu am beneficiat dar el daca baga contul lui si are ps plus poate?
    Multumesc si sper ca nu am deranjat cu intrebarea mea. nu am stiut unde sa postez.

13. #4273 SP
    Pai el pe contul lui va trebui sa aibe abonament PS+. Daca are, are acces la PS+ collection.

14. #4274 SP
    Junior Member alin12345's Avatar
    Quote Originally Posted by RDR2 View Post
    Salutare. Daca vand PS5 cuiva si sterg contul meu ps plus, poate noul proprietar sa beneficieze de colectia de jocuri gratuita ? Eu am beneficiat dar el daca baga contul lui si are ps plus poate?
    Multumesc si sper ca nu am deranjat cu intrebarea mea.
    Ar trebui sa poata fara problema. Fa-i un factory reset si apoi cand isi va face primul login in consola, va putea avea acces la colectia de PS Plus. Ar fi ca la o prima folosinta a consolei.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

15. #4275 SP
    Pai nu are importanta prima folosinta sau a 17a. PS+ collection este gratuit pentru toti membrii PS+ care detin un PS5.

Daca el sau oricine altcineva isi cumpara un PS5 nou sau SH si vrea PS+ collection, trebuie sa se aboneze la PS+ si apoi sa le dea redeem.

16. #4276 SP
    Junior Member RDR2's Avatar
    Mulțumesc frumos, m-ati lămurit. O sa sterg toate datele mele si ii dau un factory reset inainte sa dau consola. Sănătate și o zi frumoasă!

17. #4277 SP
    Junior Member sfanthu's Avatar
    Salut, la eMag vad ca nu mai scrie lipsa stoc la ps5, scrie "Consola PlayStation 5 nu se mai afla in oferta eMAG"
    Inseamna ca nu mai aduc curand? stie cineva

18. #4278 SP
    E la partener, la 6000

Sent from my MI 9 using Tapatalk

19. #4279 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Quote Originally Posted by sfanthu View Post
    Salut, la eMag vad ca nu mai scrie lipsa stoc la ps5, scrie "Consola PlayStation 5 nu se mai afla in oferta eMAG"
    Inseamna ca nu mai aduc curand? stie cineva
    Sunt ambele console in stoc chiar acum, dar de la parteneri.

20. #4280 SP
    Junior Member sfanthu's Avatar
    Sunt de la parteneri dar acum 2 zile scria la stocul emag lipsa stoc nu ca acum, ca nu se mai afla in oferta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.