Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 232 of 408 FirstFirst ... 132 182 222 230 231 232 233 234 242 282 332 ... LastLast
Results 4,621 to 4,640 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4621 SP
    Junior Member deletu's Avatar
    am fost sunat azi de la orange, eroare tehnica bla bla. aparent nu au avut nimic pe stoc.

2. #4622 SP
    Junior Member DarkPheonix's Avatar
    Am fost sunat si eu azi de Altex pe la 10, numarul 943.

3. #4623 SP
    Member flaviud's Avatar
    Deci nu are nici o logica ordinea in care suna...mai astept, desi eu am sub 900 nr de ordine...

4. #4624 SP
    Junior Member Haiducu's Avatar
    Am fost si eu sunat acum de la orange. Confirm ce a zis colegul ca toate comenzile vor fi anulate. Dupa ce s-a intamplat mi s-a oferit posibilitatea sa fiu trecut pe o lista de asteptare si voi si sunat cand ajung la ei console, inainte sa fie puse pe site, ca sa vada daca mai sunt interesat de oferta. Nu stiu insa daca e un nur de ordine (cum e cu tombola de la altex). Au oferit si un voucher de 10% reducere la accesorii ps . Banii au zis ca vor fi returnati in 1-2 zile lucrătoare.

5. #4625 SP
    Member flaviud's Avatar
    Acum am fost sunat si eu de cei de la Altex, deci care mai sunteti cu nr mici de ordine, se pare ca suna aleator

6. #4626 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    am fost si eu sunat de un reprezentant magazin online orange sa mi spuna ca este anulata . dupa 4 zile si dupa ce tipa de ieri cand am sunat mi a confirmat ca, citez: “comanda va fi livrata, stati fara grija”. le fac si eu reclamatie acum, plus ca i am zis lu ala de azi ca nu vr niciun ban, sa mi trimita consola si i am inchis. sa fie sanatosi, sa cumpere console de pe olx sigilate si sa ne onoreze comenzile! eroare tehnica doua zile la rand cand Romania a primit stoc de ps5? ba ma lasi cu vrajeala asta . pace lor

7. #4627 SP
    Junior Member bursuk2007's Avatar
    Gata, asta a fost, ma duc sa cumpar de pe olx cu 4000 si aia e. Oricum un PC cu RTX 2060 -ish e mult mai scump de atat.

8. #4628 SP
    Junior Member deletu's Avatar
    eu am incuiat-o cand am rugat sa imi explice cum functioneaza lista de asteptare tinand cont ca de sambata ambele variante de PS5 pe site-ul orange sunt cu "nu mai revine pe stoc".

9. #4629 SP
    Junior Member chinty's Avatar
    Eu nu am fost sunat de Orange si nici nu sun. Astept sa vad ce se intampla si daca nu vine azi, sun maine.
    Dar nici de pe OLX nu cumpăr din principiu. Adică, de ce sa se îmbogățească pe seama prostiei mele un oarecare al cărui motiv sa cumpere consola a fost sa o vanda la suprapret?
    Chiar daca nu mai apare PS5 în stoc, tot nu cumpăr la suprapret, ca fericirea mea nu sta intr-un PS5. Cel mult, daca nu mai pot trai fara sa ma joc, cumpăr un PS4 Pro de pe OLX la jumatate din pretul PS5 si am terminat treaba.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

10. #4630 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Cica probleme tehnice? pe bune acuma? asa random sa apara pe stock produsul, fara conspiratii sau alte cele, dar probabil a fost intentionat de la ei treaba

11. #4631 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    nu au fost toate anulate! unii cred ca o sa primeasca consola. iarasi minciuni cand spun ca toate comenzile de pe 19 si 20 au fost anulate

12. #4632 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by bpoearth View Post
    nu au fost toate anulate! unii cred ca o sa primeasca consola. iarasi minciuni cand spun ca toate comenzile de pe 19 si 20 au fost anulate
    Eu am fost sunat acum jumatate de ora si a fost anulata....

13. #4633 SP
    Member Para81's Avatar
    Eu am sunat la ei ca am deja anulata comanda fara acordul meu scris sau verbal. Nu este normal, fara mail de anulare din partea lor. Deci fac reclamatie la OPC.

14. #4634 SP
    Junior Member jormungandr86's Avatar
    Quote Originally Posted by Para81 View Post
    Eu am sunat la ei ca am deja anulata comanda fara acordul meu scris sau verbal. Nu este normal, fara mail de anulare din partea lor. Deci fac reclamatie la OPC.
    La ce tel ai sunat? Am pățit fix ca tine

15. #4635 SP
    Member Para81's Avatar
    Contact Orange 0374300300 tasta 2

16. #4636 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ce sperați sa rezolvați cu ANPC-ul? Nu au de unde sa scoată ei console acum ca sa vi le dea...

17. #4637 SP
    Junior Member bursuk2007's Avatar
    A reusit cineva sa gasesca date cu referire la Denumirea operatorului economic ( daca este Orange S.A sau Orange Store?) /adresa punctului de lucru/judetul? Sunt date care trebuiesc completate in formularul plangerii la anpc

18. #4638 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Ce sperați sa rezolvați cu ANPC-ul? Nu au de unde sa scoată ei console acum ca sa vi le dea...
    ce speram sa facem cu reclamatiile? pai tu cam ce crezi? crezi ca noi credem ca daca facem reclamatie o sa ne sune si o sa ne spuna ca "da dom'le, va dam consolele"? faceam reclamatie si daca era vorba de alt produs, ca e bataie de joc de aia fac. m-am saturat sa-si bata lumea joc de mine in Romania, de la institutii, pana la intreprinderi si chiar si oameni normali care n-au pic de simt civic sau bun simt. De aia fac reclamatie, ca e incompetenta + lipsa profesionalism + ce mai vrei tu.

19. #4639 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by bursuk2007 View Post
    A reusit cineva sa gasesca date cu referire la Denumirea operatorului economic ( daca este Orange S.A sau Orange Store?) /adresa punctului de lucru/judetul? Sunt date care trebuiesc completate in formularul plangerii la anpc
    Societatea Orange Romania S.A., cu sediul in Bd. Lascar Catargiu, nr. 47-53, sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10178/1996, Cod Unic de Inregistrare 9010105, cu Cod de inregistrare in scopuri de TVA RO9010105, numar de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal: 1014, capital social subscris si varsat 93.596.732,50 lei, cont bancar RO52INGB0001000115118912 deschis la banca ING Bank, numar de telefon +4021/203.33.33, numar de fax +4021/203.78.96, adresa de e-mail [email protected].

20. #4640 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Ce stoc au vrut unii sâmbătă seara ?
    Plus că site-ul e cu erori, se vede de la o poștă că nu a fost nici un buton de adaugă în coș.

Bine au făcut că le-au scos de tot. In loc să zici mersi că au avut înainte dar e ușor să fii veșnic nemulțumit, de parcă ei sunt de vină pentru situația actuală cu stocurile.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.