Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 233 of 408 FirstFirst ... 133 183 223 231 232 233 234 235 243 283 333 ... LastLast
Results 4,641 to 4,660 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4641 SP
    Member Para81's Avatar
    Nu au console, te pun pe o lista de asteptare (gen ALTEX). Primesc avertizment sau o amenda etc. Altceva nu cred ca poate sa le faca. Atat timp cat unprodus nu este in stoc nu au de unde sa-l dea, iti primesti banii inapoi.

2. #4642 SP
    Member smits's Avatar
    Nu veti rezolva nimic cu anpc.

3. #4643 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by xargon View Post
    Ce stoc au vrut unii sâmbătă seara ?
    Plus că site-ul e cu erori, se vede de la o poștă că nu a fost nici un buton de adaugă în coș.

Bine au făcut că le-au scos de tot. In loc să zici mersi că au avut înainte dar e ușor să fii veșnic nemulțumit, de parcă ei sunt de vină pentru situația actuală cu stocurile.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
    eu zic sa te duci la plimbare ca n-ai o treaba, nici nu se intelege ce zici si mai esti si deplasat amice, cu vorbe d'astea gen "crainic vesnic nemultumit". lasa-i tu pe altii sa-si faca nevoile pe tine si mergi mai departe daca asa esti tu de fel, altii poate vor sa se opreasca si sa-i scuipe inapoi sau sa le spuna ca nu e ok ce-au facut in modul lor propriu. te pup

4. #4644 SP
    Member Para81's Avatar
    Punctul 7

Orange Romania S.A. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Orange Romania S.A. care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

Orange Romania S.A. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Orange Romania SA va informa Clientul despre indisponibilitatea produsului.

https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/

5. #4645 SP
    Junior Member bursuk2007's Avatar
    Quote Originally Posted by Para81 View Post
    Punctul 7

Orange Romania S.A. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Orange Romania S.A. care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

Orange Romania S.A. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Orange Romania SA va informa Clientul despre indisponibilitatea produsului.

Deci sa inteleg ca ne incadram la "epidemii" ?

6. #4646 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by Para81 View Post
    Punctul 7

clar, am citit si eu termenii si conditiile, doar ca unora dintre noi ni s-au spus de reprezentati Orange urmatoarele: "stati fara grija domnule, comanda va fi livrata", "daca statusul comenzii este in procesare la curier, comanda va fi onoarata".

Atunci ramane sa intreb, Orange isi rezerva si dreptul de a informa gresit clientii si apoi de a suna si a spune cu totul altceva?

7. #4647 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Eu mă întreb cum ați reușit să dați comanda când nu a mers site-ul. Nici nu mă mir dacă se folosesc tools de auto refresh gen și alte artefacte pentru că ca utilizator normal nu ai nici o șansă să prinzi. Practic un stoc tine aproximativ sub 10 secunde.

8. #4648 SP
    Junior Member pr0ph3t's Avatar
    Au schimbat iar descrierea in "Momentan produsul nu este în stoc"

9. #4649 SP
    Quote Originally Posted by pr0ph3t View Post
    Isi cam bat joc de noi

10. #4650 SP
    Junior Member ionitagelu's Avatar
    Quote Originally Posted by bpoearth View Post
    clar, am citit si eu termenii si conditiile, doar ca unora dintre noi ni s-au spus de reprezentati Orange urmatoarele: "stati fara grija domnule, comanda va fi livrata", "daca statusul comenzii este in procesare la curier, comanda va fi onoarata".

Atunci ramane sa intreb, Orange isi rezerva si dreptul de a informa gresit clientii si apoi de a suna si a spune cu totul altceva?
    Operatorii din Call-Center nu sunt cei mai profesionisti si nici cel mai bine informati, plus ca au si ei dreptul sa faca greseli. Asta e, ne-o asumam, cautam in alta parte, etc. ...

11. #4651 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Cred că îți bați tu joc de ei și de cumpărătorii obișnuiți cu tools de auto refresh gen.

12. #4652 SP
    Member Para81's Avatar
    Oricum nu sunt singuri care se joaca cu noi, eu am prins si platit pe Amazon.de si dupa 3 zile au anulat comanda pe motiv de eroare...plm

13. #4653 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by xargon View Post
    Cred că îți bați tu joc de ei și de cumpărătorii obișnuiți cu tools de auto refresh gen.

n-am avut niciun tool de refresh, ti-am zis sa te duci sa iei o gura de aer ca aberezi aiurea

14. #4654 SP
    Nici eu nu am folosit tools de auto refresh, poate doar ca frecventez acest thread de cateva ori pe zi sa vad ce mai se intampla.

15. #4655 SP
    Banned bpoearth's Avatar
    Quote Originally Posted by ionitagelu View Post
    Operatorii din Call-Center nu sunt cei mai profesionisti si nici cel mai bine informati, plus ca au si ei dreptul sa faca greseli. Asta e, ne-o asumam, cautam in alta parte, etc. ...
    tot noi sa ne-o asumam? . am sunat si mi-a zis ca ma resuna dansa (reprezentantul Orange) inapoi. m-a sunat dupa o ora si 20 de minute, timp in care a cautat si verificat comanda. dupa care m-a sunat si mi-a spus ca e totul ok si ca "va fi livrata, sa stau fara grija"

16. #4656 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Acum ca au scapat de comenzi, pot sa bage in stoc altele .

17. #4657 SP
    Junior Member ioolica's Avatar
    Quote Originally Posted by pr0ph3t View Post
    pai baieti "smart", pentru ca au fost intrebati "pe ce lista de asteptare ma puneti cand voi ati trecut pe site ca produsul nu mai revine pe stoc"

---------- Post added 23-02-2021 at 13:34 ----------

au anulat comanda, sa fie de capul lor, voi face si eu reclamatie la ANPC clar, am si email primit de ieri de la ei, de la un baiat de la Orange din magazinul online, in care imi confirma clar ca e ok comanda si se va livra in 1-3 zile lucratoare
    sa vedem si partea buna a lucrurilor, nu mai e niciun anunt pe olx cu PS5 digital la vanzare "disponibil de luni"

18. #4658 SP
    Junior Member chinty's Avatar
    Quote Originally Posted by ioolica View Post
    pai baieti "smart", pentru ca au fost intrebati "pe ce lista de asteptare ma puneti cand voi ati trecut pe site ca produsul nu mai revine pe stoc"

---------- Post added 23-02-2021 at 13:34 ----------

au anulat comanda, sa fie de capul lor, voi face si eu reclamatie la ANPC clar, am si email primit de ieri de la ei, de la un baiat de la Orange din magazinul online, in care imi confirma clar ca e ok comanda si se va livra in 1-3 zile lucratoare
    sa vedem si partea buna a lucrurilor, nu mai e niciun anunt pe olx cu PS5 digital la vanzare "disponibil de luni"
    "Disponibil de luni" sau "revin marti in localitate"

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

19. #4659 SP
    Junior Member ionitagelu's Avatar
    Eu tot zic ca ar trebui sa se vanda o singura bucata pe baza de CNP

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. #4660 SP
    Junior Member deletu's Avatar
    Aceeasi oameni care spun "asa si daca faci la anpc oricum nu se rezolva nimic" sunt aceeasi care spun "de ce sa votez ca oricum nu se schimba nimic".

De black friday am facut 3 reclamatii la ANPC care au rezultat in contraventie (dwyn si cel).

Sure poate pentru operatorii respectivi o amenda de 1000-5000ron e nimica toata dar inmulteste cu cativa oameni si deja incepe sa se simta.

Fyi: notati numarul de sesizare primita de la ANPC caci de multe ori nu primiti confirmare de inregistrare a comenzii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.